Kymco Agility 125 & Honda Beat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayatınızda Kymconuz Olsun
Kymcosuz Hayat Kimsesiz Hayat Demektir
-
Ben sana sadece 2 firmanın sloganları ile cevap verecegim...
Honda hayat onda...
Kymco : Better than Best (en iyiden daha iyi)
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
gerçek hayat kymco da
buraxdj adlı üyeden alıntı
Ben sana sadece 2 firmanın sloganları ile cevap verecegim...
Honda hayat onda...
Kymco : Better than Best (en iyiden daha iyi)
bence hondadaki hayat yalan hayat, kymco daki gerçek hayat (zira kymco daki aradığın hayatın fazlasını bulursun)tatlı hayat kymco ile yaşanır kymco dogdu hayat başladı ayrıca kymcoyu herkes çok sevdi sadece kıskananlar sevmedi
-
29 Haziran 2008, 00:18
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bence hondadaki hayat yalan hayat, kymco daki gerçek hayat (zira kymco daki aradığın hayatın fazlasını bulursun)tatlı hayat kymco ile yaşanır kymco dogdu hayat başladı ayrıca kymcoyu herkes çok sevdi sadece kıskananlar sevmedi
abiler siz gidin bi reklam şirketinde çalışın ya süpersiniz valla
"Im a cowboy, on a steel horse I ride":wiinkk::wiinkk:
-
11 Haziran 2010, 22:19
honda nın adı varsa kymco nunda dünyada adı var arkadaşlar çok korkmaya gerek yok kymco alın keyfini görün birkere tüm parçaları en kalite malzemeden yapılmış ben agility sitiy 125 modelini 1yıldan beri sorunsuzca kullanıyorum ilk bindigimde kendimi jipte gibi hissettim çünki yüksek bir motor arabaların yanında durdugumda tepeden bakıyorum :D ve çekişi süper 4 zamanlı ve 17 inç tekerleklerle mükemmel bir kalkış eyer tekerlekleri küçük olsaydı çekişi dahada artar honda daylan diyorsunuzda daylanın fiyatı nekadar biliyormusunuz daylanla yanyana durdugunda bile o paraya heybetli 200km lik uzun yollarada çıktım yokuşlarda kesilme olmuyor 2 kişiyle bile..... estetik olarak ayrodinamik ayrıca ön konsolunda cep telefonunuzu jarj edecek çakmaklıgı var çok şaşırdım dogrusu çin malı motorda kullandım zealsun marka farları gösterge panelindeki plastik güneşten sararıyordu degiştirsen bile hapsi aynı ama kymco plastik aksam olarak dörtdörtlük diyebilirim motorum 15000 km de ama sesi ilk aldıgım gibi pürüssüz yani diyecegim kymco honda arasında fark yok sadece fiyat olarak kymco aynı kaliteyle daha ucuz...iyi sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler