Honda Beat mi, Piaggio Fly 100 mü?
Reklamlar
-
Ben Honda Beat sahibi biri olarak motorumdan gayet memnunum. Ancak çok yakın bir arkadaşım Beay ile Fly arasında karar vermebilmiş değil. Sizden ricam bu iki model arasında hangisinde karar kılmamız konusunda bize yardımcı olmanız. Şimdiden çok teşekkürler...
Reklamlar
-
İkiside iyi motor, karşılaştırma yapmak güç. Yalnız Beat'in piyasası daha hareketli, satarken avantajlı olur.
-
-
kendinde beat kullanıyon daha niye soruyon beat tan iyi olamaz arkadaşının aklına gir beat aldır kafası ağrımaz beat çok sağlam kimse beat tan şikayet etmiyo ben hiç duymadım..
-
yani beat daha cok duyulmuş digeride saglam makina ama beatin piyasasi cok hareketli 74 bin km de aktiva görmüştüm 2003 modeldi saglam yani
-
bencede beat yagını zamanında degiştir yeter arkana bile bakma
-
beat al beat fly in tipi hiç güzel değil ve çok tutan bir model değil kız motoru gibi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Arkadaş,
yarama tuz basmayın
ben Beat imi özledim, satan aklıma ne edeyim
Fly modeli bilmiyom, ben sadece Beat biliyom
Hocam beat sayfasında beat'i yerden yere vurmuştun "beat çelişkiler yumağı diye" şimdi burada bi övgü bi övgü Şaşırdım doğrusu :p
Soru cevabına gelince.
Fly 100 kullanmadım ama 6000 km beat kullandım. Tavsiye ederim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
__________________________________________________ ______
Beat!
-
Kesinlikle BEAT diyorum. Sıradışı rahat bir motor. Kalkışı ve sesi kulaklarıma melodi gibi geliyor. Gerçi ben ona aşığım da ondan öyle oluyor olabilir ama ben sana kesinlikle BEAT' ı öneriyorum.
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
-
bence baska bı acıdan bakın bws yı de dusunun.. ben tam beat alıyodum bayıye gıttım adamla anlastık fakat sonra bı anda aklıma dankk dıe bısey wurdu 3.250 beat e werıceme neden 100 ytl fazla werıp bws almıyayım dedım? hem parcası bol hemde cok cok daha serı tek derdı bıraz fazla yakması bence saglamlıgıda hondayı bayaga bayaga zorlar nede olsa yıllara meydan okumus bı makına oturdugum yer bahcesehır ve her yer yokus rampa ama beat ı olan arkadaslar anca benzınımın kokusunu alıyor
-
sana kesinlikle katılıyorum bende bws hastaysıyımdır bws alırsan torunlşarın bile biner istediğini yap banamısın demez seni aldatmaz yalnız bırakmaz düşse bozulmaz hızı kesilmez isediğinde yanlar istediğinde yatar istediğinde durur vs vs vs
bws alıpta pişman birini gösterin belki yakıtından olabilir okadar ama o paranın hakkını veren bi makine ...
((((olsada binsek)))
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
gercekten öyle su an bı majesty dusunuyorum ama bws mı genede satmam o gercek bı scooter
-
İtalyanooo
kesinlikle fly diorum bir kere beatın motor sesi ii deil ve parçaları daha zayıf activanın aynısı motoru ve fly inanılmaz tasaruflu ve ayrıca yıllık vergiden muaf devlete 1 kuruş ödemiosunuz ve beattan daha rahat ve 2 kişi daha raht binilio ama japon malı her zmn iidr
-
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
Fly bence nedenlerini yazayım
Ön disk(Kampana kilitleme riski çok yüksek)
Lastikleri daha kalın(Viraj ve fren açısından)
96cc(vergiden muaf)
Bakımı her 6000km de
Tek tekerede geliyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Fly bence nedenlerini yazayım
Ön disk(Kampana kilitleme riski çok yüksek)
Lastikleri daha kalın(Viraj ve fren açısından)
96cc(vergiden muaf)
Bakımı her 6000km de
Tek tekerede geliyor
Şu an hiç bir beatte ön fren kitlemesi duymadım frenleri yeterince tatmin edici . . .
Lastiklerin kalın olmasının avantajının dışın dez avantajıda vardır(çekişde güç kaybı gibi ) Hani lastik çapları daha büyük desen tmm anlarımda kalın olmasının bence pek bir artısı yok
96cc ve vergiden muaf olması gerçekten iyimiş bizimki 102 cc
Nası 6000 km de kaç kmde bir yağ değiştiriyor ve ilk 1000 bakımı filan yokmu bu aletin ??? (servis paralarıda aşikar)
Antalyada yaşıyıp tekteker yapan beat görmediysen vay haline hocam
-
ruckerpark adlı üyeden alıntı
Şu an hiç bir beatte ön fren kitlemesi duymadım frenleri yeterince tatmin edici . . .
Lastiklerin kalın olmasının avantajının dışın dez avantajıda vardır(çekişde güç kaybı gibi ) Hani lastik çapları daha büyük desen tmm anlarımda kalın olmasının bence pek bir artısı yok
96cc ve vergiden muaf olması gerçekten iyimiş bizimki 102 cc
Nası 6000 km de kaç kmde bir yağ değiştiriyor ve ilk 1000 bakımı filan yokmu bu aletin ??? (servis paralarıda aşikar)
Antalyada yaşıyıp tekteker yapan beat görmediysen vay haline hocam
Antalyada Beat ten bol motor yok.Kullandım rahat kıvrak motor ok ama ön fren korku veriyor balata ıslandıktan sonra frene bas kilitliyormu kilitlemiyormu.Beat tek tekeri çok kolay yapıyor.Fly ilk 1000km de bakıma gidiyor diğerleri her 6000kmde...Ne kadar kalın tekerlek o kadar rahat
Benim motorunda lastikleri 3.50-10 o yüzden çok memlun değilim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Konu hortlamış.
Hadi bende birşey yazayım fly 100 hem ön disk fren hem vergiden muaf hemde tekerler 12. E daha ne olsun.
Bir konudada bilgin olmasa şaşcam zaten . . .
Bu arada mach dostum benim motor 15 bin oldu hiç ön frenle ile ilgili bir problem yaşamadım yaşayanda duymadım ama motordan motora değişebilir tabi haklı olabilirsin bindiğin beat de böle bişi olmuş olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)