Arkadaşlar bu iki model arasında avantaj ve dezavantajlarını kullanış fiyat ve kullanım rahatlığı acısından bilgisi olanlar değerlendire bilirmi lütfen
Arkadaşlar bu iki model arasında avantaj ve dezavantajlarını kullanış fiyat ve kullanım rahatlığı acısından bilgisi olanlar değerlendire bilirmi lütfen
valla kardeş ybr kendini kanıtlamış bi motor fakat freedomda iyi motor kanuni racerin grenajsızı gibi goruntusu baya iyi kaslı gozukuyor hız yakıt olarak bilmiyorum fakat ybr bir sure sonra sıkacaktır freedom senın için daha iyi bir seçim olabilir hiç yoktan freedom alırsan 200luk makıneye biniyorum dersin benım tercihim freedom
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
yamaha ybr akılcı bir seçim olur. yamaha ybr alırsan 125 cc ik bir motosiklete biniyorum dersin. freedom alırsan sadece 200 cc lik bir motosikletim var dersin.
Fiyatı (adet): YTL_3.455,00
kanuni 200 için
--------------------------------------------------------------------------------
Kanuni Racer 200
Motor : 1Silindir 4 Zaman
Silindir Hacmi : 193 cm3
Silindir Çapı ve Strok : 63x62 mm
Sıkıştırma Oranı : 9,0:1
Maks. Güç : 12,44HP / 6750 d/d
Maks. Tork : 9,9 Nm / 4950 d/d
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Elektrikli/Pedal
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : CDI
Akü : 12v/7Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : helezonik yaylı mono amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 13 L
Ön Lastik : 90/90-18
Arka Lastik : 130/70-18
Boyutları : 2070*710*1180
Ağırlığı : 143 kg
100 km'de ort. yakıt maliyeti : 3,6lt
Sele Yüksekliği : 775 mm
YBR125 - Ayrıntılı Teknik Özellikler
Motor tipi Tek silindirli, 4 zamanlı, SOHC, hava soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 124 cc
54 x 54 mm
10 : 1
10 HP-7.800 devirde
0.97 kg-m-6.500 devirde
Islak karter
Mikuni VM22SH/1 Karbüratör
Islak, çok diskli
CDI.
Elektrik marşlı, ayakla
5 vites
Zincirli
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik çatal
Maşa
110 mm.
105 mm.
Tek disk, f 245 mm.
Tambur, f 130 mm.
2.75-18 42P
90/90-18 57P
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi 1.980 x 745 x 1.080mm
780 mm
1290 mm
175 mm
108 kg
12 litre (3 litre yedek)
1.2 litre
fiyatıda 3.500
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bence freedom derim parça ucuz cc büyük bende racer 200 var ybr ler yolda toz yutturuyor...
freedom benimde hoşuma gidiyor.racer a 1000 basar zaten racer in racer lığı felan yok naked olarak daha güzel.ucuz parça ve servis avantajın var.
ybr de güzel ve sağlam motor.ama görüntüye önem veriyosan freedom
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ybr125 yaa...
Freedom u bilmem ama racer 200 115kmh geçmiyo 200cc oluşuna rağmen...
Saygılar...
yamaha alman daha akıllıca olur bence, ybr iyidir
eeeeeeeee .... hadi arkadaşlar bu konuyu açalı 20 gün oldu. sitede bir kıpırtı yok. ayrıntılı bilgilerinizi bekliyorum...
103 hp
kanuni çin malı ybr japon arasında müthiş bi kalite farkı var bence ybr al yoksa motosikletten sogursun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bence de YBR al napcan Çini sonra uğraş dur.Hem soyle bısı var motosıkletı buyutmek ıstıceksın hangısınden 2.elde ne kadar zarar edıceksın hesap at kanunı yı kaca satıcan
http://www.sahibinden.com/kanuni_fre...XQQdisplayitem
al bak daha 2008 model 700 km de 2500 ytl ıstıyor
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
İnternetten araştırıp yazdığım teknik özellikler yukarda var..
Ama bende fikrimi belirtisem, ybr 125 derim..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
gördüğüm kadarıyla yamaha ybr 125 iyi bir model . uzun ömürlü kullanmak istersen yamaha almalısın çünkü dayanıklı bir motora benziyor
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
Kanunui sahibi birçok arkadaşımın nasıl inim inim inlediğini, sövüm sövüm sövdüğünü biliyor, görüyorum. YBR kendini her bakımdan ispatlamış bir motor Bir arkadaşımız Kanuni nin parçaları ucuz yazmış Parçayı bulup taktırabilirsen ucuz elbette Kanuni ve benzeri motorlar, (elbette kendi fikrim) Kullan-At motorlardır. YBR ye yıllarca sorunsuz binebilirsin arkadaş
Poturdak
125 cc lik günlük kullanım tarzlarının içinde
1.honda titan veya selefi cbf 150(tartışılır)
2.ybr 125
ama hala her türlü ve her marka motorla karşılaştırma isteniyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ybr 125 benden sana tavsiye
Tuğçe Kardeşim, seni görünce ben de Mutlanıyorum Bu arkadaş fikrimizi sormuş, dilimiz döndüğünce yazmaya çalışıyoruz Sen de gezilerde dikkat et bak, havalar soğukmuş, karla karışıkmış diye duyuyom
YBR 125 alan, kolay kolay değiştiremiyor motorunu, bizim Selim'den biliyom, onuda diyeyim
Poturdak
sizlere çok teşekkür ederim.şu an motosikletim yok ama almayı düşünüyorum. BEN de sizlere katılıyorum ve ybr almaya karar verdim. sağolun.benim için çok yararlı oldu. hepiniz benim için çok özelsiniz. hız önemli değil benim icin hızı gerekirse yani canım isterse arabamla yapıyorum zaten bana hobi gezmek ve şehir içi kullanacağım bir araç en uygunu yamaha ybr... topiğin de ayrıntılı bir şekilde inceledim. sağolsun arkadaşlar bana çok yardımcı oldular.tecrübelerinden yararlandırdılar. naked tipi bir motor istiyorum ve motosiklet terimlerini ayrıntılı bilmiyorum hatam varsa tüzeltin lütfen.
103 hp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)