arkadaslar çildiracagim! suzuki burgman mi? yamaha majesty ?
Reklamlar
-
yok birader bence o paraya alınacak daha iyi motorlar var. sen iyisi mi ikisinden de vazgeç
Reklamlar
-
yamaha mı suzuki mi dersen suzuki daha ii ve avantajlı duruyor.
ama benim fikrimi sorarsab silverving 400 al derim, hem çift silindir, hem bahsi geçen motorlardan 7 hp dah güçlü ve dah yeni teknolajiye sahip. ayrıva geçen sene motor on dergisinin yaptığı testlerde maxi scooter sınıfının en ii yol tutanı seçilmişti.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başlığı geçen sene açmış. Arkadaş şimdiye çoktan çıldırmıştır.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
baktım son mesaj taze, dedim bi yazayım
-
bir ay oldu alalı burgman gayet iyi motor. memnunum
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
bir ay oldu alalı burgman gayet iyi motor. memnunum
bravo secimin için.. kazasız belasız kullan..
-
neden niçin bilmiyorum ama ben byrgman diyorum eğer scooter sınıfıyla ilgilenseydim onu alırdım
-
15 Temmuz 2006, 15:01
Crato, Piagio X9-500 demiş kesinlikle katılıyorum, scooter ve özellikle maxi scooter olayında X9 aşmış hepsini, elektrikli sehpa, intercom, radyo vs. scooter'ın rolls royce unun yapmış adamlar...
Not: Bu arada Burgman hayırlı olsun kazasız -belasız zevkli sürüşler dilerim
-
17 Temmuz 2006, 01:49
-
17 Temmuz 2006, 09:41
bence burgman neden diceksin sürdüm ve gayet majestiye göre tatmin edici olduğunu gördüm ve kullandığım o burgman da satılık şu an
bursa motosport ta
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
17 Temmuz 2006, 20:23
arkadaşlar biliyorsunuz ki 2007 burgman olduğu gibi herşeyiyle değişim geçirdi...2007 nin çıkmasını bekliyorum...buradan bakabilirsiniz...www.my-burgman.com.
-
17 Temmuz 2006, 20:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
OO sen daha çıldırmadın mı ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
17 Temmuz 2006, 21:07
-
20 Temmuz 2006, 16:24
arkadaşım çıldıracak birşey yok SUZUKI Burgman eğer gerçekten çıldırmak istemiyorsan
sınıfının en iyisi parça sıkıntısı yok e benim gibi de bir servisi var şaka bir yana hiç tereddüt etme bence forumda yazılanlar yeterli olur vaktin olursa uğra konuşalım diğer markaları tercih etsende gelip konuğum olursan sevinirim
keyifli sürüşler....
-
20 Temmuz 2006, 17:00
Kesinlikle Burgman kaç yaşında olursa olsun sahibini üzmez. Servis içinse Altan motor
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
20 Temmuz 2006, 17:02
Forumdan Uzaklaştırıldı
sen sym gts 250 al arta kalan paraylada üstüne başına full koruma al artarsa biraz daha para onunla da tatile çık motorunla
-
26 Temmuz 2006, 12:22
teşekkür ederim önerin için...
-
ALTAN MOTOR adlı üyeden alıntı
arkadaşım çıldıracak birşey yok SUZUKI Burgman eğer gerçekten çıldırmak istemiyorsan
sınıfının en iyisi parça sıkıntısı yok e benim gibi de bir servisi var
şaka bir yana hiç tereddüt etme bence forumda yazılanlar yeterli olur vaktin olursa uğra konuşalım diğer markaları tercih etsende gelip konuğum olursan sevinirim
keyifli sürüşler....
selam
burgman 400 kullanıcısı olarak kesinlikle burgman 400 derim tek silindir olmasının şehir içi kullanımı açısından yakıt tasarrufu yapmasını da görmemek elde değil... majesty 400 2 silindirli beygir gücü daha fazla ama akabinde yakıt olayı da daha fazla iyi düşün kararını öyle ver derim.......
saygılar.
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler