Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaslar çildiracagim! suzuki burgman mi? yamaha majesty ?

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    2007 ye kadar da beklenmez
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tam topic'e hayalet yazıcakken "hakan4444" ortaya çıktı iyimi? Abi parası cebinde birisinin pazarlık gücü memlekette sınır tanımaz.Tokuştur adamları kafakafaya hangisi daha çok avantaj sağlıyosa onu al! İkiside harika makine bunların.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yamaha Majesty 400 ün görünüşü olağanüstü ! ! Özellikle Açık Mavisi !

bende majesty 250 var ve olağanüstü mükemmel bişii.yakıtı gidişi duruşu konforuu.yamaha derim başkada bişi demem

raymond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 mondial KH 100 (97CC),2,5 tdi vw transporter
    slm abı paran cebınde kalsın gıt bır tane asya 150 t1 al ona bın paran cebıne kalır yanyana gördum majectıkle asya 150 t1 ben asya derım saygılrımla karar senın
    erkan

ikinci eli gözönünde bulundurursan burgman daha iyi gibi....

Motosikleti
    mr 250 destro
    suzukı burgman tabıkı ama kymco xcıtıng500 almanı tavsıye ederım.2sılındır su sogutmalı.on cıft dısk fren.kontak anahtarı gırmesın dıye kontak anahtarı kapamalı.arka dısk fren yamaha ve suzukıyle aynı fıyat hemde 500luk daha ıyı verım verır

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    maverick e sonuna kadar katılıyorum cok super bı motor ozellık olarak burgmandanda majestydende daha iyi we ustun

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı raymond adlı üyeden alıntı
    slm abı paran cebınde kalsın gıt bır tane asya 150 t1 al ona bın paran cebıne kalır yanyana gördum majectıkle asya 150 t1 ben asya derım saygılrımla karar senın
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    yamaha majesty..

musicmanonline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burgman ın 150 liği hakında ban yaerdımcı olabilirmisiniz.param ona yetiyo.bu arada ben her gece yazdıklarınızı okuyorum.faydalı bilgiler için teşekkürler

BenErkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Nexus 500
    Maxilerin kralı Nexus al derim, ben aldım racinglerle gezilere katılıyorum, beni mahçup etmiyor

(=onur=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben yaklaşık 1 senedir majesty kullanıyorum

arkadaşım ben majesty 2005 model kullanıyorum. ben de senin gibi alırken çok zorlandım burgman mı majesty mi diye ama gerçekten çok araştırdım. ve yurt dışı sitelerini de jinceledim.majestynin teknolojisi daha iyi daha yeni.ayrıca majestynin frenleri olağanüstü iyi. burgmanın okadar iyi olacağını sanmıyorum.cünkü tek disk var.bunun yanında tekerlekler majesyde daha büyük bu da bi avantaj..ek olarak yamaha servisleri çok yaygın ve yedek parçası suzukiye göre çok ucuz. ve illeki başına bişey geliyo motorun durup dururken bile düşürüyolar.bence sen majesty al.istersen daha fazla bilgi için msn adresim onurertug16@yahoo.com yanlış anlama 16 yaşında deilim

arkadaşım maverick kymco 500 cc ve tek silindir yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım

pardon ya msn imi yanlış yazmışım onurertug16@hotmail.com ilgilenirsen hakan 444 sana kolay gelsin

fireblade_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burgman sınıfında en çok tercih edilen megascooter'dır..

Motosikleti
    sh300
    Bildiğim kadarı ile maxiscooter konusunda Burgman'a ün kazandıran model 650 cc olanıdır. O modelde otomatik vites vardır. Oransal vites kullanılmıştır. Ayrıca vitesleri siz de değiştirebilirsiniz. 650 cc.de ağırlık aşağıda ve vibrasyon önleyici bir sistem var. 650 cc. dışındaki Burgman modellerini diğer scooterlardan ayıran önemli bir özellik yok galiba. Yamaha majesty'nin en iyi sürüş keyfine sahip olduğunu okumuştum forumlarda. Yakıt tüketimi genel olarak biraz fazla diye geçiyordu. Servis konusu hariç benim bu mantıkla tercihim Yamaha olurdu.

Motosikleti
    xt660x
    ben majesty ve burgmanı kullandım ama bence en iyisi xciting hepsinden daha keyifli sürüşü var bence xciting gerisi yalan

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    bende nexus al derim manyak bi alet yok bu 2 si diosan burgman

mertdg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS
    Alıntı maverıck adlı üyeden alıntı
    suzukı burgman tabıkı ama kymco xcıtıng500 almanı tavsıye ederım.2sılındır su sogutmalı.on cıft dısk fren.kontak anahtarı gırmesın dıye kontak anahtarı kapamalı.arka dısk fren yamaha ve suzukıyle aynı fıyat hemde 500luk daha ıyı verım verır
    500 cc 33 hp ve enjeksiyonlu değil..... xciting

burgman desen 1998 den beri aynı teknoloji......

yamaha teknolojik bakımdan en üstün olan içlerinde

haa bana sorsan burgman alırım o ayrı....

bence git hepsini üzerine oyur içine sineni al .....
    [B]Md[/B]

Motosikleti
    xt660x
    33 diil 42

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    ilk motorum majesty yp 250 idi.yanlış bilmiyorsam ilk maxi scooterdır piyasaya cıkan.suleyman memnundan fan moto 10 adet almıştık.iş için.ikinci gun son surat 14o gosteren kadranda 135 i cok rahat gordumçmakineyi kullandıgım süre icersinde cok ezmeme rağmen hiçbir sorun gormedim.3000 km yağ deiştirmediğimi soylersem sanırım ne demek istediğimi anlarsın.bence majesty.ama burgan kullanmadım.fakt kesek ende su an bir majesty surebilsem 500 luk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler