burgman diyorum ben de... ikinci elde daha kolay gider...
burgman diyorum ben de... ikinci elde daha kolay gider...
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
burgman tartışmasız...
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
esasinda bir iki tavsiye verebilirim ben karar sana kalmis.
nexsus cok kaliteli ve teknolojisi iyi pesin parayla 9600 e alabilirsin parca sorunlari diger markalarla aynidir bir endisen olamsin.
burgmen sahanedir ve ben gonulden suzukiye hastayim ama alti cok alcak heryere vurursunuz.
alıp satarken garanti motor isterseniz bunlarin iicnde en garanti olan, bence majestik dir
e hadi kolay gelsin
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Yakıt tüketimi benim için en önemlisi. Tipi ve performansından çok daha önemlisi yakıt tüketimidir. Benim arabam var çok yakıyor diye binmeye çekiniyorum. Az yakan motor alacağım. Motorla nekadar çok gezersen okadar çok zevk alacağına göre tipe ve performansa bakma.
kolay gelsin zor seçim bir de Honda bak istersen. Onunda var bir makinesi senin tarzda.
Suzuki Burgman Derim Başka Birşey Demem
Kankimin kuzeninde var suziki burgman walla benim motordan heybetli duruyor ve 1.5 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı şimdiye kadar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
bu başlık 3 ay önce açılmış arkadaş ya motoru almıştır yada çıldırmıştır.arkadaslar çildiracagim!
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
KESSİNLİKLE BURGMAN !
kendim yamaha chopper kullanıyorum ama o sınıfta ya burgman yada burgman
bn majesty kullaniorm gayette memnunum yedek parca sıkıntısı cekmiyosun we performansıda gayet ii
yav eski topicleri bana inat mı canlandırıyosunuz. adam zaten geziyodur şu anda aldığı motorlabikerboi adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya ylmzzz sende bırak milletle uğraşmayı adamlar tarihini görmüyor demek ki
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
görüyolar bence o süre boyunca düşünüyolar ne yazsak diye
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bare ne aldı onu öğrenseydik?
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Burgman...
Gilera Nexus Al 5 Basar Ikisine De
Bncede Burgman almadıysa çıldırmıştır...
Ama ses cıkmadıına göre Burgman almışki zevkten buraya yazacak vakit bile bulamıo bence...
arkadaşlar ikisi de değil çünki henüz birşey almadım...neden mi? çünki parayı toparladım tam maxilerin kralı burgman almak üzereyken adamlar kasa değiştirdiklerini açıkladılar ve bazı sitelerde 2006 baharında geleceği söylende de büyük ihtimalle 2007 de çıkacak bu yeni kasa. ben de burgman'a karar vermiş birisi olarak kasa değişeceği gün gibi açıkken doğrusu eski kasa almak istemiyorum...siz olsaydınız ne yapardınız?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)