hyosung gv250 & kymco venox 250
Reklamlar
-
merhaba:
bilmiyorum benim gibi almadan once ciddi sekilde kararsiz kalan oldu mu ancak kore ve tayvan mali olan ve kalite olarak birbirine yakin oldugunu dusundugum iki modelin en azindan birini kullanan veya ciddi sekilde bilen arkadaslar ozellikle eksik yonlerini asagidaki konu basliklarini da dikkate alarak yazarlarsa sevinirim. saygilar.
1. UZUN SURE KULLANIM VE SORUNSUZLUK
2. SERVIS VE YEDEK PARCA DURUMU_buyuk sehirlere yakinim/ugruyorum
3.KONFOR,SURUS KEYFI,AKSESUARLARI KALDIRABILMESI_ bu kisimda gorusler tabii ki farkli olabilir.
4. TUKETIM, SERVIS VE PARCA FIYATLARI,,, MALIYET
Reklamlar
-
Motorsıklet Dosları !
Aranızda Hyosung Gv 250 Veya Kymco Venox 250 Kullanmıs Olanı Yok Mudur? Goruslerınızı Beklıyorum...
-
Forumda böyle bir kıyaslama var diye biliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mark...usabakasi.html
Ama kısaca değinmek gerekirse(iki markayı da kullanan biri olarak) ben Venox alırdım.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
ben bir ara ciddiciddi venox bakmıştım hatta gidip parça fiyatlarının araştırmasını yapacak kadar örnek:
amartiisör 180 ytl
egsozt tanesi 220 ytl
gibi aslında biryere yazmıştım ama bulamadım.:(
test sürüşü yapma şansımda olmuştu tek kelimeyle
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
KUllanmadım ama biçimsel olarak fikrimi sorarsan kesinlikle tercihim VENOX olurdu.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim, bu karşılaştırmanın daha önce yapıldığını etiketler üzerinden bulamamıştım. Her iki makineyi de kullanma şansı buldum, ivmelenme, güç neredeyse aynı geldi, aralarındaki fark sürüş konusunda. Görüntü itibariyle venox diyorum ancak uzun yolda oturuş pozisyonu dert olabilir diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler