t.v'de bi adam hayabusayla istnbldn ankaraya 47 dkda gttiğini iddia etti
t.v'de bi adam hayabusayla istnbldn ankaraya 47 dkda gttiğini iddia etti
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
kullanmasını bildikten sonra gidebilirsin bence 250+ hızlarda :D
tapi yolunda açık olması lazım biraz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
zihne zarar şeyler bunlar.. kim nereden hortlattı bilmem..
arkadaşlar youtube da bi videoda bu 2 motoru karşılaştırıyorlardı.2 sürücüde 2 motoru kullandı.hayabusa her 2 testede 1. oldu.
Hayabusa iyidir ama fren sistemi kawasaki daha iyi...Kawaların sıkıntısı yedek parça bence...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şimdi şöyle bişey var zzr 1400 (ZX14R) yeni teknoloji bir makina son hızı 280 sayaçda ki öyle olması gerkiyor 300e izin vermiyorlar artık
Hayabusa tee 90 larde üretime başlamış bir motordur 340 lı sayaçları var yeni modellerde 280 var bide aslında bu karşılaştırmayı ben yanlış buluyorum bazı yerlerde felan yazıyor zx14r Daha çok
Sport motor süpersportdan ziyade Bazı yerlerde okudum uzun yol ve Cüssesi büyük olan kişiler için üretildiği yazıyor
Zaten hız için üretilmiş olsa Kawasaki 1000cc ye 200 beygir sığdırıyor 1441 cc ye heralde 275 felan sığdırması gerekitr ama öyle olmuyor 203 beygir Demekki Sadece hıza önem verilmemiş
He diyorsanız ki 2012 Hayabusamı 2012 ZX14R mı BMW S1000RR,ZX10R açık ara önde derim
Sado
2012 karşılaştırmasında güç, drag ve konforda ZX-14 daha iyi demiş amerikalılar
http://www.youtube.com/watch?v=RNlVFNiV1ds
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)