bence bosuna tartısmayalım kymko ck 125 125 kategorisinde en iyisi ybr felan halt yemiş performansı süper tork yüksek ama titreşim de var 140 2 kişi dayıyor ck 125 benim ybr ise 110anca gidiyor
bence bosuna tartısmayalım kymko ck 125 125 kategorisinde en iyisi ybr felan halt yemiş performansı süper tork yüksek ama titreşim de var 140 2 kişi dayıyor ck 125 benim ybr ise 110anca gidiyor
tartışmasız ybr derim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
yamaha ybr ,le kıyaslamak bıle yanlıs yamaha ybr kendını kanıtlamıs ve bı dunya markası kymko ybryı gecsın ben motrum anahtarını hediye edrim isteyen gelir karsıma kymkosuyla bakalım ne olucak
erdal 3323 slm ybrne çok güveniyosun heralde bence güvenme yamaha kaliteyi sarstı artık kymko nunu yenisini gördünüzmü 125lik quannon bakın buna ama bana motor soracak olursanız eyer honda derim ileridede honda düşünüyorum zaten ama kymko yamahadan daha iyi derim
tartışmasız ybr tabiki ...
YBR 125, fakat sadece titreşimsiz olduğu için. Geri kalan her konuda CK 125, YBR ile eşittir.
2005model ybr125im var.bu yaz manisadan antalyaya gittim.belki inanmayacaksız ama yollarda hiç bayılmadı o rampaları kelebek gibi sardı.1.si otobüsle gitsem daha pahalıya mal olacaktı 2.si hem motorumum sınırlarını gördüm hem de yamahanın kalitesini bir kez daha kavramış oldum...KESİNLİKLE YBR 125
slm herkeze ybrniz bozuldumu da yoksa yazamıyonuz hayat sadece kymko ck 125
Yamahadan şaşma Valla Ybr Den Iyi Makina Tok Yani 125 Likte
bence karsilaştırma bile yanliş hiç düşünmene gerek yoktu tabiki yamaha
Motosikletsiz Hayat Bir Yanılgıdır
tabi ki ybr kardeşim...
Kymco ile Yamaha'yı lkarşı karşıya getirmek mukayese etmek düşünülemez elbette ybr elbetteki yamaha......
kardeşim bende ybr kullanıcısıyım ybr al derim sorunsuz enduro olaranta kullanabilirsin normal asfalt canavarı olarakta kullanabilirsin sorunsuz rahat titreşimsiz ister sessiz ister sesli kullan yani orjinal yada havafiltreli hertürlü gider yani
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
haklısınız yamaha iyidir kymcodan daha klitelidir üretim parçası vs.. ama bu kadarda marka delisi olmaya gerek yok parası olmayan kymcoya yeter olan adam gidip hayabusasını bile alır para konuşur adam ucuz yapmış elbet kısmıştır biyerlerden... arızalı yamaha yokmu olur kymcoda iyidir ama....
Nekadar ekmek o kadar köfte......
yamaha=wolkvagen desek kymco=opel olur
slm sakin şeytan benve senin tvs bişey deil motordan yeterince anlarım sahlamdır hindistan malı tvs ama parçası pahalı benim kymkoyada kafa tutmasın istersen nedersin heee msnm ufuk_1140@hotmail.com arkadas olmak isteyenler eklesin hem tanışalım hemde muhabbet edelim nedersiniz beyler
valla ybr gibi 10 tane si gelsin ben de kymco kullanıcısıyım
İki yıldır CK125 kullanıyorum. 10000 km'ye geldim. Sorunsuz ve sağlam bir motosiklet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)