sendebı alemsın valla denızcımuzaffer kardes
sendebı alemsın valla denızcımuzaffer kardes
ybr
+25 karakter +25 karakter
carpe diem
Celil benle aynı kafadansın ; bende Dylan ve Ybr arasında oldukça gidip geliyorum ; Ck nasıl bi motor hiç bilmiyorum ama Yeniçeri Ybr ile büyük işler çıkardı , bana sorarsan ikisi arasında Ybr derim ; kurye olup olmadığını anlaman içinde motosikletten anlayan biri ile veya tanıdığın bi ustaya göstermen uygun olur kanaatindeyim ; kolaylılar diliyorum
yok ya dylanı kayıt oldugum ılk zamanlar ıstıyodum sımdı bende vıteslı aşkı başladı dylanda guzel motor ama artık pek hoslanmıyorum
erman erkan ne demek ıstedıgını pek anlamadım
haklısın szr dylan cok hos bı motor ama vıteslı almak ıstıyorum yukarıdada belırtmıstım pekte aynı kafadan sayılmayız ama motosikleti sevmen yeterlı
beyler
unutmayın
benı
buralarda
beyler benı unuttunuzmu yorumlarınızı beklıyorum
Bende 2. el Ybr 125 ve sıfır Ck 125 arasında kararsız kalmıştım. Ybr 125'in fiyatını biraz yüksek buluyordum. 2.el ybr yerine sıfır Kymco CK 125 alırsam daha akıllıca olur demiştim. Kymco ck 125 aldım. Ne kadar yanlış yaptığımı şimdi anladım. Yamaha YBR 125 sınıfında lider bir motor. Ucuz almak bazen akılsızlık oluyor. Karar verirken bunu unutma.
bende ybr derim...ayarındaki tek motor cbf 150 dir...ybr 3300 liradır...
lastikler şambriyeldir...masrafla lastiği dublese çevirmelisin hemen...tek dezavantajı bu...yolda kalırsın ittircen veya araca atcan...
cbf ise dubles olup lastiği bıçakla yarsan bile(ki ben boğaz köprüsünde yarık lastikle eve gittim...sonra servise Ümraniyeye) paşa paşa istediğin yere kadar gider...bak çivi falan girse demiyom...bıçakla yarsan bile dubles janta yapışmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şimdi Yamaha'nın hastaları var.. Elbette çoğu kişi YBR diyecektir. Ama inanın, yaptığım araştırmalara göre, Kymco CK125'in YBR 125'ten kalır hiç bir yanı yok. Hatta fazlası var..
Kymco 12 HP güç üretiyor, buna karşılık YBR 10 HP(yeni kasaları).
Kymco 100.000 KM garantili.
Ve son olarak, Kymco, kendini kanıtlamış bir marka. Öyle karşılaştırılamaz falan demesin kimse. Yamaha, Honda ayarında bir motor bence Kymco.
Üstelik fiyatlar uygun.
Kısacası; fiyat-performans-yedek parça-servis bu dörtlüyü bize en uygun koşullarda BENCE şuan da KYMCO sunuyor...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Vallahi ben de anlamadım bu YBR hastalığını..Hani hasta olunacak o kadar motor varken neden?? Kymco CK nın tipini beğenmeme rağmen kaliteli motor olduğuna inanıyorum..Tabi hele sınıfında lider demeyin bana ayrı bir höööğ olurum 125-150 cc sınıfındaki tartışmasız lider TVS apache 150 dir..kim gelse aynı tavsiyeyi veriyorsunuz abiler neden bu inci (Apache) unutuluyor..5000 km kullandım hala kullanıyorum tek sorun ya inanın tek sorun çıkmadı..Apache li tanıdıklarımın hiçbiri de bir sorun bildiriminde bulunmadılar..Anlayışa yazık diyorum başka bişey demiyorum hele metehan abi sana darıldım:D nasılsın bu arada..
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
TVS apache 150 gerçekten çok konuşulmaya başladı ve kullanıcılarından tek bir şikayet duymadım bu güne kadar. Sanırım bizim efsane Honda titan'a rakip geldi ck 125 in ise yokuşlarda zorlandığını bende duydum bir yerde ama belki kullanım hatasından olabilir diye düşünüyorum
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
acemi60 haklısın bende ck 125 in yokusları cıkamadıgını duymustum cok buyuk bı problrm haklısın
gelişim surucu kursu gercekten cok tesekkur ederım bu teklıfı kımse yapmaz ama yaş işte ehliyet 17 yaşını doldurunca alınıcagına gore benim 2010 a kadar beklemem lazım bu yuzden yasımı dolduruyum gelıp test ederim o zaman motorları ehlıyetıde sızden alırım
teşekkur ederım yorumun ıcın babaçi ama yas sorunu var 15.5 yasında verıyolarsa hemen sımdı gıdıyım
ama kymco hakkındada eksıler duydum garantısıne falan bıse dıyemem ama motorun eksılerı fazla ben hıc ybr alıpta sıkayet edenını duymadım vıbrasyonda varmıs bu yuzden motordan caydımm
beyler yarumlar için çok tesekkurler bılmedıgım bı nedenle uyelıgım sılınmıs o yuzden 2 gun gıremedım de tekrerdan uye oldum
celıl ybr ümraniyede neredesin?
benim mekan çakmak
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bende merkez babaçi sondurak küçüksu caddesı ümraniye lısesı haldun alagas oralar ıste bılırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)