maxi scooter; hangisi sizce ???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mondial asyadan daha iyi ama bunu unutma
-
-
-
-
hee hocam bidaa söyle be unuttum
-
ewt bende gormek isterim. cok merak ettim su motoru yaw. bu arada gilera runner hakkinda ne dusunuyorsunuz. fiyati 6200 ve cok kaliteli gozukuyor.
-
royas
anadolu yakasındayım federalle özelden konuşun görüşelim bi yarım saat
-
royas nooldu yayın kesildi, naaptın hallettinmi işini, bir karar verebildin mi?
-
benim tavsiyem daemlin history 125
Mükemmel bir makina yağ soğutma park freni falan var ayrıca 125 liklere göre çok güçlü ayrıntılı bilgi www.motomax.com.tr
Ömer Safa Gedikli ANTALYA-SİVAS
BRH+
-
Gerçi tam olarak maxi değil ama MeTal kardeşime katılıyorum Gilera 200 vxRunner
-
ya beyler tam olarak net değil ama.benim motoru satmayı düşünüyorum galiba kafamda bişeyler var
ilgili olduğunuz için sizede söylüyorum.
yukardaki yazışmalar reklam gibi algılansın istemem.daha cumartesi günü federale gittim motoru görsün aynısından kendine alcak diye ona dahi niyetim yok satmaya dedim ama kafamda bianda bişeyler oluştu.
ilgilenen varsa bilginize.
-
-
federal ilgin icin sagol
iste bazi sorunlarla ugrastigim icin biraz kontrol edemedim, 1-2 gunluk ara verdim. motorunu gormek istiyorum gercekten ama sanirim ben gileraya kaymaya basladim. tipi hosuma gidiyor ve cok guzel kamopanyasi var. 24 ay vade farksiz yapiyorlar. yinede sizin motorlari en azindan bayide gormek istiyorm.
-
suzuki burgman veya honda silverwing
-
-
deli saçması
MeTaL adlı üyeden alıntı
Gilera Runner 200 derim başka söze gerek yok
...
dostum gilera'ya o parayı vereceğine 2000 model araba alırsın daha iyi
-
aprilia atlantic en iyisi olur bence hem 250 cc fazlada yakmaz kaliteli motordur bence aprilia
-
Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...
-
2.el bi nexus önerimdir..250 zamanla yetmeyecek sana.
chimenth adlı üyeden alıntı
Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...
800 km de ne gibi bi sorun olabilirki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler