Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

maxi scooter; hangisi sizce ???

REKLAM ALANI

federal, yok ayrıca dediğinde çok doğru çin motorları kalite olarak yukarıda sayılan motorların yanına yanaşamaz ama fiyat olarakta onlar çin motorları ile yarışamazlar şahsi fikrim yeni motor alacaklar için çin malı iyidir, hem düşürdünmü için "cızzz" etmez hemde ufak tefek arıza verir motoru öğrenirsin yedek parçası çok ucuz. kullanım amacına ve bilgine göre aralarından birini seçeceksin yani

geçende kadıköyde bi su (satıcısı) taşıyan adam gördüm T1 i almış yüklemiş suları gidiyordu. bilemiyorum şimdi motor ne durumda, ama dağılmış olması muhtemeldir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    mondial asyadan daha iyi ama bunu unutma

aman diyim, birisi (o kendini biliyor) gibi konuşmaya başlama sende her ikisinin de güzel ve kötü yanları var elbette eee ne demişler: her güzelin bir kusuru vardır

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    ehehe önce ChatnoiR biliyoruz hocam biliyoruz zühtü paşa muhabbetini açma aman tüylerim diken diken oluyo.ne mondial ne asya kullanmıyorum ama içimi bayılttı adam

royas,
    listende 7-8 milyar civarı motorlar yeraldığı için bu konseptte bişey bakıyorsun diye düşündüm.eğer böyle bir şartın artisliin yoksa SYM joyride'ı tavsiye ederim.

federallede başka bir başlıkta aynı konuyu konuşmuştuk.3 aya yakın zaman oldu alalı 4000 km yol yaptım henüz tek bir sorun yok.tatmin edici gittiğini göreceksin.2 kişi 100-120 uzuyo172 cc 14.5 hp.burgman kadar yapılı olmadığı için manevra kabiliyeti yüksek.geniş bir bagajı var elime geçeni tıkıyorum.bagaj çok önemli.benim için en önemli yanlarından biri motorun çok dengeli olması.bıraksan kendi gideek gibi kullanımı rahat.

federalin dediği gibi su soğutmalı,ön arka disk fren,20 milyona 170 km gidiyorum ama hiç rahat durmuyorum gaz firen makas falan durumları)

toplanın federal'le bigün gelin inceleyin benim motoru sorun değil.

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    gelcem gelcem, yerimi sana söyledim gecerken 2 dakka dur konusuruz...

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    hee hocam bidaa söyle be unuttum

royas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ewt bende gormek isterim. cok merak ettim su motoru yaw. bu arada gilera runner hakkinda ne dusunuyorsunuz. fiyati 6200 ve cok kaliteli gozukuyor.

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    royas
    anadolu yakasındayım federalle özelden konuşun görüşelim bi yarım saat

Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    royas nooldu yayın kesildi, naaptın hallettinmi işini, bir karar verebildin mi?

safa292 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim tavsiyem daemlin history 125
    Mükemmel bir makina yağ soğutma park freni falan var ayrıca 125 liklere göre çok güçlü ayrıntılı bilgi www.motomax.com.tr
    Ömer Safa Gedikli ANTALYA-SİVAS
    BRH+

Motosikleti
    motosiklet,bilgisayar
    Gerçi tam olarak maxi değil ama MeTal kardeşime katılıyorum Gilera 200 vxRunner
    MaXwELL

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    ya beyler tam olarak net değil ama.benim motoru satmayı düşünüyorum galiba kafamda bişeyler var

ilgili olduğunuz için sizede söylüyorum.

yukardaki yazışmalar reklam gibi algılansın istemem.daha cumartesi günü federale gittim motoru görsün aynısından kendine alcak diye ona dahi niyetim yok satmaya dedim ama kafamda bianda bişeyler oluştu.
    ilgilenen varsa bilginize.

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    Kesinlikle kendi motorum diye söylemiyorum, Runner 200'den şaşma derim . Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, performansı süper . Yaklaşık 8.000 km yaptım. Kendi sınıfının en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Servis ve parça konusunda biraz sıkıntılı olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. Özellikle 180cc ile 200cc arasındaki farklılıkları çok çok az kişi biliyor. bu yüzden de yanlış parça/müdahale durumu ile karşı karşııya kalabiliyorsun!
    Yakıt tüketimi için şöyle söyleyeyim; ben 20 ytl'lik 98 oktan kurşunsuz ile yaklaşık 190 km yapabiliyorum. Biraz bakıma ihtiyacı var motorun, biraz da sürat yapıyorum (120'ye çıktım şimdiye kadar, ama 130'u da görür!)

royas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    federal ilgin icin sagol

iste bazi sorunlarla ugrastigim icin biraz kontrol edemedim, 1-2 gunluk ara verdim. motorunu gormek istiyorum gercekten ama sanirim ben gileraya kaymaya basladim. tipi hosuma gidiyor ve cok guzel kamopanyasi var. 24 ay vade farksiz yapiyorlar. yinede sizin motorlari en azindan bayide gormek istiyorm.

fireblade_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    suzuki burgman veya honda silverwing

juniouremre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birde gilera runner 200
    Emre B A B A

deli saçması

Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gilera Runner 200 derim başka söze gerek yok ...
    dostum gilera'ya o parayı vereceğine 2000 model araba alırsın daha iyi

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    aprilia atlantic en iyisi olur bence hem 250 cc fazlada yakmaz kaliteli motordur bence aprilia

chimenth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    2.el bi nexus önerimdir..250 zamanla yetmeyecek sana.

Alıntı chimenth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

800 km de ne gibi bi sorun olabilirki

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler