Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki zx6..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    -
    arkadaslar arastırma yaptım ama bi sonuca varamadım.
    kawasaki zx6r ile zx636r arasındaki fark nedir, yada böle birşey varmı?
    kimisi (genellikle) 636 diyor kimisi ise bendeki 6r, 636 dan farklı 599cc diyor. ama arada hiçbir fark göremedim. 2sindede 636ninja yazıyor zaten. ayrıca kawasakinin sitesindede tek bir zx6r var ?? (599cc yazıyo) birileri yardımcı olabilirmi??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Altında honda 600rr var daha ne ıstıon heheh sitesinde sadece zx6r ninja var...baskada yoq 636 nerden cıktı

Bende tam emin degilim acikcasi ama ben 636 kullaniyorum yani ZX6R olarak geciyor. 599cc olanlar ZX6RR diye biliyorum ama bu modellerin TR'de olmadigini duymustum. Fakat artik biliyorsunuz 636 diye birsey yok hepsi 599cc oldu 2007 modelleri ihtibariyle yani 2007de ne fark var onu bilemicem.

Motosikleti
    -
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altında honda 600rr var daha ne ıstıon heheh sitesinde sadece zx6r ninja var...baskada yoq 636 nerden cıktı
    600rr varda suan 17 yasındaım ve öğrenme sürecindeyim. tam olarak pişene kadar benim sayılmaz :D

ya bi gün 2 tane yanyana gördüm birinde 636 yazıyodu diğerinde yzamıyoud sahibide satıyorum ama bu pist icin uretilen 599cc olan falan filan bişeler zırvaladı kafam karıstı ama gercek olan bişe var tr deki coguu (2006 modele kadar) 636 !

Evet cogu degil hepsi 636. ZX6RR'in TR'ye geldigini sanmiyorum. Daha cok piste cikanlar aliyor bu motoru yurtdisinda. CC olarak daha dusuk olsada cok daha guclu motor diye duydum yabanci formlarda.

Motosikleti
    -
    daha guclu ?? iyide tr deki 636 lar 130bg sanırım. yurt dısındakiler daha gucluyse o zaman kac bg acaba

Evet insana cok ilginc geliyor kesinlikle Zaten (636)ZX6R diger 600cc makinelerden daha guclu acaba ZX6RR nasil gider diye dusunuyo insan Buyuzden formlardan anladigim kadariyla ozellikle haftasonlari motorunu piste sokanlar aliyor bu motorlari.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    netzo naptın motoru. değiştirdin mi zx6'yı? yoksa yine zx6 mı var...

Bu arada ZX-6rr (600cc) türkiyede satıldı. hatta zx-6rr satılırken zx-6r (636) da satılıyordu. yani ikisi de aynı zamanda satıldı.
    zx-6rr sadece yeşil renk olarak satıldı ve baştan aşagıya (alt sakala kadar) yeşil renkti.
    zx-6rr, zx6r'a göre daha hafif bir motordu.
    zx-6r ise motor olarak zx-6rr'a göre daha güçlü bir motordu. fakat zx-6rr'ın pist performansı zx6r'dan daha üstündü.

ayrıca sadece katalogdaki verilere takılıp kalmayın önemli olan arka tekere verilen güçtür. bunun da en kısa zamanda olması (gaza tepki süresi vs.) performans için daha makbuldur.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Lütfen ARAMA yapınız
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)