Yav çini alıp ne yapacaksınız?bir tek yanı az yakıyor..ucuz..yolda aciz...
Yav çini alıp ne yapacaksınız?bir tek yanı az yakıyor..ucuz..yolda aciz...
alttaki arkadasa usteki arkadas vermiş cevabını
artık yamaha bile çinde motor yaptırırken cıkıpta kanuninin baska biyerde dha kaliteli yaptırdıgını dusunmek bile komik gelio bana acın her parcaya bakın made in china yazısı yoksa olan made in p.r.c dir!!!
true love..
Drift Religion
Boşver kanuniyi motor iyi çıkar belki ama firmayla uğraşırsın kesin böyle bir şey olcak demiyorum ama olabilir.Ben uğraştım.
06bluedragger adlı üyeden alıntı
hala kanunı taiwan malı diyor yaw...
yaw ben doğrusunu ilk sayfada yazdım yazdıklarımı kafamdan sallamadım yada birinden duymadım
kuralkan müdürü kendisi show tv de acıkladı motorların nerelerde yapıldığını
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Ya arkadaslar baslik ile cok alakali olmasa da ben de bahara dogru saglam bir scooter almanin pesindeyim o yuzden forumun altını ustune getirdim =)
Butceme ve isteklerime en uygun Keeway ARN 150 gibi gorunuyo simdilik. Gonul ister piaggiolardan birini kapalım ama sıfır fiyatları malum.
Kanuni'nin tavsiye edeceginiz modelleri nelerdir ?
ben scooterini almadım ama alsaydımTerrorizer adlı üyeden alıntı
rokko 150 alırdım
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
saolasın alternatifler arasina aldim inceliyorum =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
iyidir iyidir rokko. km 10400 civarında. sadec yağ ve balata değiştiriyorum. motor ellenmedi.tıkır tıkır. bakımın düzenli yaptırcaksan, bozuk yola çıkmıycaksan marka önemli değil. aa başlıkda marka sormuşsun kanuni diyorum
arkadaşım o kaweymi nedir o markadan alacan bi parçası bozulacak parçayı bulamayacan 1-2 ay bekleyecen parça yine yok en sonunda gidecen biyerlere parça uydurmaya çalışacan oda tam olmayacak ama sen öyle binmeye başlayacan senin için rahat edermi yarım yamalak parca ile motora binmeye ??????? kanuni al derim
kesinlikle...titanxxx adlı üyeden alıntı
bende kanuni caracal var afedersiniz essege bıner gıbı bınıyıyorum hala gidiyor yukarıda yazısı olan digi_boy a sorabılırsınız benım motor cruıser ya ben bınınce hem racıng hem cross hem cruıser oluyor kanuni derim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Cidden keeway'in bu kadar yedek parca sıkıntısı oluyo mu ya ?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
yaw parçalar öle çok bol değil , kaç yerde keeway yedek parça satıcısı varkiTerrorizer adlı üyeden alıntı
tabiki bulunabilir fakat iş kanunı ile kıyaslamaya gelince aradaki fark ortaya çıkıyor
Kanuni'nin bazı modelleri Çin malı değildir.Bobcat,Popcorn ve Deer152 bunlara örnektir.Ama benim kullandığım Storm150'de Çin malıdır ve beni çok üzmedi.Daha iyi makinalara -bazen nefesi yetmesede- ayak uydurabiliyor.Eğer daha iyi bir makina alacak paran yoksa tavsiye ederim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
evet benim zaten kanunınin scooterleri arasında en sevdiğim rokko ile storm bide kanunı bence diğer çin mallarından kaliteli bence özellikle şunun bilinmesini isterim kanunının plastikleri çin çöpü deil insan sağlığına zararlı olmayan daha kaliteli plastiklerden yapılıyor bundan emin olabilirsinizDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
keeway diye bir markamı kaldı
arkadaşlar bende kanuni caracal var memnunum geçen hafta kaza yaptım servise bıraktım hala parça bekliyoo istanbuldan gelecekmiş ama keeway a tercih ederim
.................................................. ....................
arkadaşım eğer ikisi arasında kıyaslama yaparsak ben kanuni derim....
bu arada ufak bi bilgilendir me...
bobcat + buffalo : taiwan malı ( pgo nun fabrikasında üretiliyo )
http://english.pgo.com.tw/
deer 152 - hussar - speedy - popcorn - Taiwan malı (cpi motor da üretiliyor.)
http://www.cpi-motor.com.tw/company.htm
diğerleri çin malı (storm-rokko-trex vs..) ama bi kısmı direk ithal bir kısmı burda montaj tek tek yazmim şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)