Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Beat mi? Yoksa Honda CBR 125 R mi?

REKLAM ALANI
    marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    Ben de CBR ı tavsiye ederim sana.
    Benim için motosikletin görünüşü de önemli.

Fazla bir artı eksi sayamıcam sana, birçoğunu yazmışsın, biliyorsun.

Ama iş bu iki motoru yan yana getiripte kıyaslamaya gelince CBR bence baya bir ağır basar.
    Yakıtı sorun etme bence, farkın düşünmeye bile deymeyecek kadar az olduğunu düşünüyorum.

Eğer öğrenmeye de meğilliysen vites işini hiç sorun etme, zaten B yi hakettiğine göre
    vites mantığını biliyorsundur. Ben de senin gibiydim, araba kullanıyordum ama vitesli motor hiç kullanmamıştım.
    Sonra bir akşamda kavradım onu da, 20-30 km 125 lik bir kanuni kullandıktan sonra 650 lik transalp e geçtim birden
    ve hiçbir sorun yaşamadım.

Tercihin ne olursa olsun, hayırlısı neyse o olsun.
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hem ucuz olsun diyosun ama honda dan vazgeçmiyosun.acemilikte düşürürsen baya bi masraf açar bence ucuz yollu bişey al.ben kanuni storm aldım nisan 2007 de 9000km yi geçtim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım burdada herkez bilir bi sorun oluncada burda paylaşırım zaten ama periyodik bakımlarını yaptırırsan vede temiz kullanırsan seni baya tatmin eder.tip olarakta beat a 10 basar.ben yağmur çamur demeden (29 ekim kortejindeki yağmurda bile kullandım) geziyorum tık yok.2.elleri uygun.1 depo ile 6lt 160-170km gidersin. hem yedek parçada ucuz.iyi düşün derim sana sonra masraflar yüzünden peder evden kovmasın seni

işte benim motosiklet bak bakalım beatmı güzel bumu sağdaki gri benim soldakide siyahı
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem ucuz olsun diyosun ama honda dan vazgeçmiyosun.acemilikte düşürürsen baya bi masraf açar bence ucuz yollu bişey al.ben kanuni storm aldım nisan 2007 de 9000km yi geçtim şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım burdada herkez bilir bi sorun oluncada burda paylaşırım zaten ama periyodik bakımlarını yaptırırsan vede temiz kullanırsan seni baya tatmin eder.tip olarakta beat a 10 basar.ben yağmur çamur demeden (29 ekim kortejindeki yağmurda bile kullandım) geziyorum tık yok.2.elleri uygun.1 depo ile 6lt 160-170km gidersin. hem yedek parçada ucuz.iyi düşün derim sana sonra masraflar yüzünden peder evden kovmasın seni

işte benim motosiklet bak bakalım beatmı güzel bumu sağdaki gri benim soldakide siyahı
    Hocam motorun cidden güzelmiş allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Ayrıca çok da iriymiş storm'ları böyle bilmiyordum.Ama şu da var ki scooter alırsam honda beat'ten başka birşey almam.Kanuni ile ilgili o kadar çok şey gördüm,okudum,duydum ki ben bu motoru alsam her an tereddütle binerim.O bakımdan hiç olmasın daha iyi

Bu arada arkadaşlar şuna dikkat ettim biriniz de beat al deyin yaw Herkes cıbırı tavsiye ediyor.Aslına bakarsanız benim gönlüm de onda.Sonuçta aldığım motorla hergün üniversiteye gideceğim.Bir de özel üniv.deyim.Scooter'la gidersem adımın pizzacıya çıkma durumu da var Cbr ile aklıma kaza yapma ihtimali geldikçe ürperiyorum.Acemilik var öyleki arkadan araba vursa direk havalarda olacağım yani.Hadi onu da geçtim bana bişey olmadı diyelim.Motor perişan hale gelirse ben daha onu nasıl toplarım
    Şu an gönlüm sizin de dediğiniz gibi cbr'de.Para biriktirmeye biraz sıkı bir şekilde devammEğer çok param olursa direk honda'nın güvenli sürüş eğitimine katılmayı düşünüyorum inş.
    Hepinize yorumlar için teşekkürlerYine fikirlerinizi dinleyebilirim arkadaşlar.Ama nolur yeni model tavsiye etmeyin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)