Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

VFR 800 mÜ CBR 1100 XX mi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Bende 17 yaşındayım.3 senelik motor tecrübem var.Bu işler yaşla başla olmuyor kaç ABİ gördüm benle ışıklarda kalkarken yerle bir olan.Daha önce kendime ait hiç motorum olmadı ehliyet alırsam o da olacak.

Ama evet arkadaş biraz uçmuş 3 senelik vitesli motor tecrübeme rağmen ben bile korktum o motordan.İleri sürüş eğitimi aldım çok hevesliydim kullanırım diyodum ama maşallah ne 600 lüklere benziyor ne de başka bişeye.

Eğer ciddiysen bu başlık konusunda git bir motorun boyutlarına bak,üstüne bin,tart motoru.Benim boyum 1,95 kontrol etmekte güçlük çekiyorum haberin olsun...

Bu iş tecrübe işi birazda tuzun kuruysa istediğin motoru alırsın ama ben dayanamam basarım diyosan bu tarz motorlara yaklaşma bile.

Bende öyle yapıyorum çünkü enduro-off road falan dene en iyisi...
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym mio
    1100 xx al sen bence... ordan banada bi cbr 125 hatta iyi olur
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ya neden her gelen ilk 10 mesajının 9 unu şu mu bu mu,kamyon mu motosiklet mi,uçak mı yat mı,bisiklet mi kaykay mı gibi başlıklarla kullanıyoayrıca bu mu bu mu demekle olmaz her iki motorun da ayrı ayrı güçlü yanları vardır
    yani V4 motor ile 4 sıralı silindirli motoru kıyaslamak zor kullanan bilir ayrıca fiyat,çekiş,verdiği kalite sen hangisini öğrenmek istiyosun onu yaz
    facebook.com/kaskafa

abicim sen hayabusa al be hiç durma benim favorim de o zaten.
    sen daha önce hiç motosiklet kullandın mı oyuncak değil bu.senin o söylediklerin 200kglık motorlar nasıl saptetmeyi düşünüyorsun anlamıyorum?her şeyin kuralı var al önce şöle küçük birşey yavaş yavaş bir gün bunları da alırsın.Yapmayın arkadaşlar her günn trafik kazaları neden oluyo sanıyosunuz?
    Böyle büyük aletleler oyuncak değil yeterli fizik göcü ve tecrübe gerekir
    :bestmt:

olur olur öğrencek öğrencek

siz öğretmiceksiniz de peki nasıl yetişecek bu bilinçli motorcu arkadaşlar

sabır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Bunlarda motormu be çoluk çocuk kullanır bunları.

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    bu başlık öylesine açılmış bence....!!!
    As The Years Go Passing By...

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    bu iki makinayı bende araştırdım.xx çok güzel son hız müthiş ama artık üretilmeyecek 2008 yılında bayilerde göremiycez malesef...vfr hakkında ise hala etrafta dolaşan yok 1000cc olacak yok 5 silindir olacak yok 195 bg olacak diye şehir efsaneleri konuşulup duruyor.. vfr nin 1100 den abs si fazla (tercih sebebi olabilir) artçı ayak pedleri daha alçak... motor teknolojisi daha yeni ve üstün... görüntüsü daha güncel ve etkileyici... bu makinaları almayı düşünen insanlar zaten ne yakar diye sormazlar .... sonuçta scooter almıyorsun... ayrıca vfr nin lastiğini sökmek zorunda kalırsan zincir ayarı yapmak gibi bir derdin asla olamaz.... sonuçta VFR almak daha mantıklı bence ... ayrıca bu makinaları kullanmak konusunda sanki uzay mekiği kullanacakmıssın gibi aman ha sen daha çocuksun işte daha kaç km yaptınki sen aaaaaaaa gibi laflara katılmıyorum ... eğer yeteneğin ve isteğin varsa kullanırsın olmazsa bi de ileri sürüş eğitimi alırsın olur biter... ama yetenekten yoksunsan bi scooter la başlarsın yavaş yavaş büyüterek 60 yaşında tecrübe sahibi olursun ve torunlarınla beraber binersin....
    İMZA:BİR DOST

Motosikleti
    Hyosung rx125-Yamaha YZ400F
    vfr...
    yazmasam çatlarım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    oooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkeyyyyyyyyy

Motosikleti
    rmz 200 gy
    babacan aılen ne iş yapıyo yani 17 yaşımda ıken ben daha bısıklet bınıyordum 22 de aldım ilk motorumu ve hala onu kullanıyorum ve 250c bıle bana arada fazla gelıyor sen tutturmusun 800 1100 napacan okadar buyuk motoru al bı tane 250 cıvarı bışı aynı şey ha ılla alacam dıyorsan buyugunu al sonrada eve alcı falan stokla nolur nolmaz bişi mişi olur hastanede de alçı kalmaz ortada kalılırsın mazallah saka bır yana gerçekten turkıye yollarına en musaıt motor cc sı enfazla 600 700 fazlası azrail işi

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    bu başlığı ilk okuduktan sonra her ikisini de sırayla aldım kesinlikle saçma bir soru kıyaslanmaz bile herşeyleri çok farklı.....
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)