Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kanuni rokko 150 yeni aldım kullanıcılarından,bilgili olan arkadaşlardan yardım istyr

REKLAM ALANI
    secaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günler kanuni rokko 150 aldım. Bu benim ilk motorum fakat performans egzozu takmak istiyorum hem biraz sesi değişsin hemde 10 kilometre kadar da olsa hızlanması için.. (Scooter'a performans eksozumu! dediklerinizi duyar gibiyim fakat gönül isterdiki 600 ff olsun malüm bütçeler) Bu konuda bana önerebilceğiniz egzoz markaları varmı 250 ytl'yi aşmayacak vede sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
    Son olarak da rokko kulanıcıları hiç bu motorla uzun yola gittinizmi gittiyseniz kullanımı nasıl? Max. sürati ve yakıt sarfiyatı nedir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Önce cbr125 büyüyecek büyüyecek R6...:-)))
    benden sana hayırlı olsun demek düşer. kazasız belasız iyi sürüşler

dostum millet uykudadır. gündüz sana yardımcı olacaklarından eminim

Alıntı secaner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günler kanuni rokko 150 aldım. Bu benim ilk motorum fakat performans egzozu takmak istiyorum hem biraz sesi değişsin hemde 10 kilometre kadar da olsa hızlanması için.. (Scooter'a performans eksozumu! dediklerinizi duyar gibiyim fakat gönül isterdiki 600 ff olsun malüm bütçeler) Bu konuda bana önerebilceğiniz egzoz markaları varmı 250 ytl'yi aşmayacak vede sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
    Son olarak da rokko kulanıcıları hiç bu motorla uzun yola gittinizmi gittiyseniz kullanımı nasıl? Max. sürati ve yakıt sarfiyatı nedir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
    150 cc motordan ne performans bekliyorsun allah askına?
    Bir arkadaşım takmıştı aynı motora sahip farklı bir modele
    çekişte düşüklük oldu.
    bilgine

mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t
    Arkadaşım demişsinki bütçe meselesi.Yani bütçem bu motora el veriyor demişsin.Bende çin malı scooter kullanıyorum.Ve motora masraf yapmaktan kaçınıyorum elimden geldiğince.Çünkü motora yapacağım masraf yerine bir kenara atıyorum parayı.En kısa zamanda daha iyi bir motora geçmek için.Bence modifiye için hiç uğraşma.Uzun yola gelirsek 10.000 km yi devirdim ve onlarca kez uzun yolada çıktım.Hemde benzin almak dışında durmadan 300 km ye yakın yolda yaptım.Yani motorun uzun yola çıkar.Onu dert etme.

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    öncelikle hayırlı olsun . akşam üstü digi_boy26 bu topiği görür ve sana yardımcı olur. eminim.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ahanda bi rokko'cu daha. hayırlı olsun kardeşim. çin malı parçaları.montajı yerli. valla biz paso gezdik motorla.avatarımdaki benim kırmızı şeytan. gezi yazılarına bi bak bolca başlığım var görürsün orda şeytanı. daha ilk kilometrelerini yapmak üzereysen biraz bekle. motorun parçaları alışsın. fazla da gaza yüklenme 70i geçemessin söliyim. şöle en az 1 ay şehir içi kullan parçaları alışsın. sonra ilk yağ değişimini 500de yapcaksın ya ondan sonra git istediğin yere tabi havala müsait olursa

secaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yardımlarınız için çok teşşekkür ederim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)