Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

??? Gsf 650 S Bandit Hakkinda Bilgi ????

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial zat150,daelim s2,hyosung gt650r,suzuki gsr
    Merhaba Arkadaşlar
    Sizden 650 Bandit S Hakkinda Bilgisi Olan Veya Kullanan Arkadaşlar
    Kisaca şehir Ici şehir Dişi Kullanimi Nasil???
    Yakit Sarfiyati Nasil???
    Yedek Parca Fiyatlari?????
    On Camin Ruzgar Kesmesi Yeterlimi??????
    Vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.
    Zahmet Edip Bir şeyler Yazarsaniz Cok Teşekkur Ederim
    Tum Motorcu Arkadaşlarima Kazasiz Sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    niyazierk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merak ettiğiniz benim motorum. daha önce bir arkadaşımın 93 model 400 lük banditi vardı. modelinin eski olması ve ilk sahibinin hor kullanması nedeniyle yorgun olmasına rağmen tatminkar bir performans ve kullanım rahatlığı vardı. ben o'nun tadıyla bu motorun yenisini bulursam mutlaka alacağım dedim ve nasip oldu. şu anda motorum 2006 model ve 6800 km.de. kullanım olarak çok rahat ve öyle söylendiği gibi aşırı yakmıyor. Ama 650 lik 85 hp motorun hakkını verecek olursan tabi çok yakar. Bir arkadaşımın ybr 125'i var eşlerimizle birlikte aynı yolda, aynı hızda, beraber 180 km yol yaptık. sonuçta; hemen hemen aynı benzini yaktık diyebilirim. rampalardan sonra onu beklemem de cabası. teknik olarak enjeksiyonlu motorlara göre geri ama; bana göre karbüratörlü olması ülkemiz şartlarında bir avantaj diyebilirim. (herhangi bir arızada bulunduğu yerde müdahale edilebilmesi) enjeksiyonlu motoruyla İstanbuldan Antalya'ya gelip arızalandığı için motorunu kargo ile İstanbula gönderen ve yolculuğuna uçakla devam eden kişileri gördükten sonra bana göre karbüratör halen geçerliliğini yitirmemiştir. Ayrıca banditte bulunan karbüratör rastgele üretilmiş bir ürün değildir elektroniktir. gaz kesmelerde 1800 devire ininceye kadar yakıtı kesip boşa yakıt harcamaz. şasi ve denge olarak harika diyebilirim. yolun temiz olduğunu biliyorsan yat yatabildiğin kadar. gaz komutlarına gayet iyi cevap vermekte ve ayarlama sorunu çektirmemektedir. ayrıca vücut ağırlığı bacak kalça ve kollara dengeli bir şekilde dağılmakta ve uzun yolda yorgunluk hissedilmemektedir. S modelindeki grenaj bana göre yeterli fazla rüzgar yemiyorsun. ses dersen bir racigten farkı yoktur gayet tatminkar. Ülkemizde ikinci elde fazla rağbet görmemesine ve 2007 modellerinin ülkemize getirilmemiş olmasına rağmen avrupada en fazla satılan motorlar sıralamasında ilk dört içindedir. sağlamlığa gelince evladına miras bırakabileceğin bir motor diyebilirim. başka aklına takılan konu varsa yine cevaplayabilirim.

bandit almayı düşünüyorsanız bu güç ve hızdaki bir motor için ABS olmazsa olmazlardan diyebilirim...
    Kral çıplaaaaak!

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Lütfen okuyunuz:
    http://www.motosiklet.net/forum/mark...erekenler.html
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)