Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

asya as125tmi-honda today mı?yardım lütfen..

REKLAM ALANI

Bodrumda ögrenciyim ve ulasım için motor şart.okula gidip gelmek için sorun çIkarmıyacak ucuz biR motor almayı düşünüyorum.bu iki motor gayet uygun gibi geldı asya motor daha güçlü ve biraz daha büyük bi motor honda today daha kucuk ve 50lık motor.birkaçkısıye danıstım honda almamı önerdiler.fiyatları neredeyse aynı.bide sizin yorumlarınızı almak istedım.yardımcı olursanız sevinirim.
    YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    birisi 125 cc öteki 50cc aslında pek, güç olarak kıyaslanamaz 125t yi 2 sene kullandım 12000 km yol yaptım bana hiç sorun çıkarmadı ama bu sağlam kaliteli anlamına gelmez

ben olsam ikisinide almazdım farklı arayışlara gir ikisi kıyaslanacak motor değiller?
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution 250
    asya ile honda arasında secim yapmak mı ?
    Cok buyuk farklar war aralarında bence düşünme bile Honda derim..

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Kardeş bence karşılaştırmak istediğin motorun sınıfları farklı ayrıca asya 125 cc honda 50cc ben asya derim güç istiyorsan ama ömür boyu bineceksen HONDA TODAY
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

Motosikleti
    as t1
    kardeşim honda alacak kadar paran varsa hiç sorma bile hemen honda derim
    nede olsa fiyatta onda hayatta honda
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)