Arkadaşlar bu hafta içinde bu iki motordan birini alıcam.çok fazla motor bilgisine sahip değilim.ikiside aynı fiyat dış görünüş ve performansa önem gösteriyorum.kafam çok karışık hangisini almalıyım sizce...
Arkadaşlar bu hafta içinde bu iki motordan birini alıcam.çok fazla motor bilgisine sahip değilim.ikiside aynı fiyat dış görünüş ve performansa önem gösteriyorum.kafam çok karışık hangisini almalıyım sizce...
Eğer cbr125'in durumu iyise, (ki 7000km hiç bişey değil, benim motorumda satılık ve 7000km ama sıfır gibi maşallah) bence cbr125'i al. En azından Honda'ya biniyorum dersin. Dış görünüşü de daha güzel. Başın da fazla ağrımaz.
tabii ki CBR.manyak mısın kanuni racer'a para vercen.CBR taş gibi makina HONDA hayat O'nda
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
7.000 km'deki cbr daha yeni açılıyordur...
Ben bu kadarını söyleyeyim , iyice araştır zevkine göre en iyisini al...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
kanuni racer al parçaları ucuz ..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
kanunin parçaları ucuz ama çok servise gidersin başın ağrır CBR yi al servise sadece bakım için götürürsün ve serviside çok iyidir karar senin
cbr 125r +25 kere cbr 125 r
.........
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Benim Racer 200 kullanıyorum. Allaha şükür memnunum. Etine buduna göre kullanıyorum Motorumu. Kimsenin sözlerindende alınmam. Aksine saygı duyarım. . Vardır bir bildiği veya bilmediği illaki. Herkesin kesesine ve zevkine göre bu konu. Sonuçta bu makineye zevk için bineceksen arkadaşım sen hangisini beğeniyorsan onu al. Hepsi arıza yapabilir. Ayrıca bu senin kullanma tarzına da bağlı biraz daha. Bence mesele bu. Herkesin fikri farklı olabilir. Haaa , unutmadan, CBR125 ayrıca biraz bisiklete benziyor. Cüsseli isen ona göre düşün.
Selamlar. Hayırlı olsun şimdiden arkadaşım.
bak arkadaşım honda kalitenin efendisi
fakat her yönden daha üstün diyemeyiz
üstelik uzun boylu ve iriysen cbr alma derim gercekten bisiklet gibi kalıyor
*racer 200 daha güzel ve iri görünüşlü
*parçası daha ucuz ve bol
*kulaktan dolma bilgilerle başın agrır dediklerine bakma
eğer düzgün kullanırsan ve bakımını zamanında yaptırırsan taş gibi motor
*racer 200 ile 140 km hızıda rahat görürsün
honda adı olduğu için herkes hondiyor ama bu koşullarda
racer 200 derim
... ... ...
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
walla cok zor bi karar ayrıca arkadasımızın dediği gibi kulaktan dolkma bilgilerle kanunide basın agrır diyolar inanma sen onlara Kanuni taş gibi motordur ama nolursa olsun hondanın yanında söz konusu bile olamaz ama beinm önerim eğer 1-2 sene kullanıp motoru buyutucem dersen CBR al ama yok ben uzun yıllar kullancam butcem yok diyosanda kanuni al. (yanlıs anlasılmasın kaliteden ötürü deil hondanın parcaları pahalı die böle bi yorum yaptım, yoksa bende hondacıyım ((:
arkadaş almış galiba racer 200 ü.ama uzun vadede olacaksa racer olabilir.ama ben kullanır hevesimi alır satarım diyosan çok zarar edersin.aldığın paranın yarısına zor satıyosun racer ı.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Honda CBR 125R al..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bence cbr125 o bir honda başka sebep aramaya gerek yok
:bestmt:
Motor alınmış heralde ama yinede fikrimi yazıyım Racer da üstüne bindiğin zaman chooper gibi geliyor insana. Aynalarda çok önde duruyor anten gibi
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
honda cbr 125 al derim ki görünüşüde kanuniden 25 kat daha güzel !!!
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
ne cbr nede racer al arkadasım. razer sıfır km alırsan cok zarar edersin bu motorların ikinci eline bakma cunku motor uzerinde en az 10 kişi direksiyon ogrenmiştir sana zevk vermez ya yakından bildigin motor alacaksın yada hangi motoru sıfır km alısam en az zarara ugrarım diye dusuneceksin senin dusunmen gerekn bu. kısa sure sonra makina yetersiz gelecek mutlaka satacaksın buyugunu alıp kucugunu saklayanı gormedik. sana baslangıc için fiyat ve gorunum cazipligi acısından olabildigince tarafsız secenek sunuyorum 2. el 10bim km gecmemiş Honda twister ama dedigim gibi bildigin bi makina olsun yada sıfır Tvs apache. japon ilk tercihin olsun çin'e ve yerliye hiç bakma butcen tahminimce 3000-4500 ytl arası. pişman olmazsın
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
CIBIR kanuniyi karada havada denizde yeerrrrrr bukadan basit biri JAPON diğeri made in chine düşün artık gerisini
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
bak arkadaşım önce kanuni sonra hondanın sitesine fiyat farkını gör.hondayı tercih et ama tip diyorsan bence racer al.kalite diyorsan tabiki honda( bence honda honda honda)
Bana kalırsa CBR 125 al derim adam gibi motor hem kaliteli hem hızlı hemde ekonomik derim ben kanuni alma çünkü Racer tipinde bir motor alıyorsun hız yapmıyor o yüzden al CBR ni bak keyfine...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)