Yardım..Mondial mi? Keeway mi?
Reklamlar
-
Merhaba... Öncelikle belirtmek isterim bu sitede yeniyim görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
1-2 haftadır bi motosiklet almak için araştırıyorum ve benim kısıtlı bütçeme göre(2000-2500 ytl) uygun bi model bulmaya çalışıyorum.iki firma arasında kararsız kaldım..
Mondial 150zc mi?(http://www.feyizoglu.com/mondial150zc.html)
yoksa
Keeway Focus 150 mi?(http://www.feyizoglu.com/keewayfocus125.html)
birde belki
Keeway Matrix 150 var(http://www.feyizoglu.com/keewaymat150.html)
yoksa başka bir firma mı?
Şimdeden görüşleriniz için teşekkür ederim
Reklamlar
-
Keeway!!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
25 kereZC diorm abi alla askna goz war nzam war yaa ne focusu matrixi kucuk kucuk hemde pahali al Zc hem buyuk hem onnardan cok daha rahat haa simdi atlar digerleri ama keeway buu e buda mondial adam gibi kulandiktan sonra hic bisi olms cin min hepsinde ayni mantik war bikere...
-
keeway nasıl bilmiyorum kullanmadım ama mondial kt125 kullanıcısıyım gyet memnunum
mondialin sağladığı servis ağı iyi keeway servis bakımından ne durumda bilmiyorum
tip olarakta benim şahsi kanaatim mondial bi adım önde
-
Hiçbirisi Kusra bakmayın ama 2 sinide tavsiye etmem Onun yerine 2. el 2.500 ytl ye Cbf 150 al...
-
keeway.
ama çok daha garantisini söyleyeyim.honda today.2175 ytl sıfırının fiyatı.
-
Keeway olsun da farketmez
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
bende arn125 var keeway gayet memnunum. eğer dogru düzgün bakarsan yolda bırakmıyor.
-
ikisine de hayır.......o paraya al KYMCO AGİLİTY 125 9 hp taş gibi taıwan motoru 100 000 km garanti.satış sonrası destek çok iyi.diğer ikisi faso fiso hiç bulaşma...yok alarmmış yok uzaktan çalıştırmaymış......ne kadar teferruat olursa o markalarda o kadar başın ağrır. kesinlikle kymco...
-
Kardeş Mondial'in 125kt Modeline bi bak derim.Hem duruşu Hemde servis ağı bakımından eniyisii diyebilirim.
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
Bahsettiğin paraya sıfır km alacaksan kmyco pulsar 125 i tavsiye ederim yok ikinci el olsada olur diyorsan ybr 125 al rahat rahat kullan derim
-
dostum sen bence karar zor verırsın burdakı yazılanlara bakarsan
tabıkı kalıte olarak keeway bunu sorman bıle yanlış
-
Arkadalar yorumlarınız iiçin çok teşşkürler.Fikir edinmem açısından cidden yardımcı oluyor.. Daha başka önerisi olanların yorumlarını bekliyorum şunun şurasında haftaya alıcam param çöpe gisin istemem.. herkese çokk teşşkürler..
-
bence zerre kadar da olsa, ki daha fazla , Keeway diğer çinlilerden biraz farklı..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
150 zc guzel fiyatına gore çok guzel bir motor duşunsene hangı marka o kasada motoru bu fiyata weriyoR!?
-
Skooter alacaksan kesinlikle kymco agility 125. 125 cc lik motordan beklenmiyecek performans sergiliyor.Motorun her tarafı taş gibi.Bozmaya çalışsan bozamazsın.Bir tek amörtisörleri sert.zamanla yumuşuyor.Yanlız motorun seriliğine göre frenleri yeterli bulmuyorum.Bir adette kazam var.Dikkatli olunması gereken bir skooter AGİLİTY
yedek parçaları biraz pahalı gibi geldi bana.Gerçi sigorta ödedi ama.. kaza yaparsan ve de suçluysan ağlarsın!!
-
normalde keeway derdim ama motomax keeway'i bıraktı bırakacak, ileride parça ve servis sorunu yaşayabilirsin, şu andaki izlenimlerimden bunu çıkarıyorum
diğer seçenek 150ZC ise gayet güzel bir motor.hatta geçen ay ve bu ay 2teker'de 150ZC yi bayağı bir övdüler ve hatta motora başlattıkları erkek olan yeni yetme yazara 150ZC aldılar çok beğendikleri için.
ama bir arkadaşım da dediği gibi eğer vitesli motora ok dersen 2. el cbf150 öneririm şiddetle, belki cebini biraz daha zorlaman gerekebilir ama hepsinden çok memnun kalırsın...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Çok yazı yazdım bu tip konularda artık uzun açıklama yapmıyorum tek kalemde fiyat/performans oranı olarak sadece...
MONDIAL 150 ZC diyorum sen ona o da sana bakar...!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)