fz6 nın 78hp ve 98 hp lik versiyonları arasında belirgin bir farklılık var mı.yani en azından dışarıdan bakıldığında hımmm bu 78 hp imiş diyebilirmiyiz...
fz6 nın 78hp ve 98 hp lik versiyonları arasında belirgin bir farklılık var mı.yani en azından dışarıdan bakıldığında hımmm bu 78 hp imiş diyebilirmiyiz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
fiyat-servis-yedek parça bazında bakarsak yahama
diğer her türlü suzuki derim
benim tercihim gsr600 olurdu...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bildiğim kadarıyla 2006 kasalarda hem 78 hp lik hem de 98 hp lik versiyonlar var. fazer dede aynı şey geçerli diye biliyorum. ismi lazım değil ankarada bir firmanın 78 hp lik versiyonları anlamayan adamlara 98 lik diye sattığını duymuştum. dış görünüşte ufak da olsa ayırt edici bir detay olsa güzel olur aslında.
Fazer'ın 2006 kasaları sadece ve sadece 98 hp'dir çift kasa seçeneği 2007'de sunulmuştur...
bu konuda kesinlikle sana katılıyorum...2008 veya 2009'da ikinci el eski kasa fazer almak isteyecek bir arkadasın aldığı motorun 78 veya 98 beygir olduğunu anlaması dış görüşünüş itibariyle nerdeyse imkansız...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Fz6 alırım hiç düşünmeden bence çok daha yakışıklı motor ta bi gsryine hiç yabana atmamak lazım çok güçlü bi motordur sana tavsiyem kawa Z750yede bakman ;)
FZ6 resimlerde pek hoş durmasada, yakından bakıldığı zaman çok güzel bir makine olduğunu fark etmemek mümkün değil.Tabii göreceli bir durum, zevkler ve renkler tartışılmaz olayı
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama gsr 600 daha etli ve daha hızlı indirimden yaralanmak lazım suzinin fiyatı 15'e kadar indi çok uygun
78 hp.lik Fazer ile GSR neden karsilastiriliyor hala anlamis degilim. Fazer S2'lerin gucu 98hp. fiyati da GSR ile nerdeyse ayni. kavunla karpuzu degil, kavunla kavunu karsilastirin. GSR'in tipi hos ama Fazer kadar satan motor mu var, o kadar kucumsemeyin.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Fazer'ı küçümseyen yok biniciler birbirine sataşıyor sadece formu zevkli kılan yanlardan biride bu bence makul seviyelerde olursa tabi. GSR yeni bir model Fazer kadar satılmaması normal Fazer S2'nin saf bir naked oluğuna inanmıyorum o yüzden onada kavun muhamelisi yapıyorum bence Z750,CBF 600 Hornet,FZ6 karakter olarak GSR' ye daha yakın kuzenleri diyelim
THRACE
GSR Gerçekten güzel bir makina.Bizim burada bir arkadaşta var.Hem inceleme hemde kullanma fırsatım oldu.Kullanma amacım makineyi denemek değildi ama yine gücünü hissetmemek mümkün değil.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
bence fazerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Fazer a ısınamadım bi türlügsr 600 benimde listemde
gsr 600 tabiyki kıyaslamaya bile gerek yok
fz6 mı gsr mi dersen gsr
ama fazer s2 mi gsr mi dersen fazer
Benim gönlümde başka makina yatıyor fakat bu iki makina arasından gsr600 abs'i tercih ederdim. Suzuki daha bir naked duruyor. cazibeli bir makina bence... Yamaha'da tabi kötü veya iğrenç değil o da güzel fakat gsr sanki ben iki adım öndeyim diyor... Yine de kesinlikle zevk meselesi, ikisi de sahibini pişman etmez aksine güldürür...
bende alacak olsaydım GSR 600'ü tercih ederdim daha zevkli vede güzel bir tasarımı var
herzaman suzuki diyorum denge kalite kat kat fazla dır göreceksin tadacaksın test edip öyle motor alacaksın
Rüzgar gibi geçti
ya millet allah aşkına göz var nizam var, fazer mi daha yakışıklı gsr mı? yapmayın allah aşkına, ben kız olsam fazer 'a binerdim kız değilim, gene de 2 sene sonra inşallah fazer alacağım
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)