10-15BİN kmde GTS 250 Mİ YOKSA X9 250 Mİ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Şu iki makineden birini almak istiyorum ancak yak. 10 bin km de 2. el bir makineye yetecek. Hangisini tercih etmeli? Yoksa 10-15 bin arası motorsiklet hiç almamalı mı bi yardım lütfen.....6000 ytlye motor+kask+giysiler vs. halletmem lazım..
Reklamlar
-
15000 km de motor alınmaz değil alınır fakat temiz olması önemli yani makineye ellenmemiş olmalı scooterlar diğer modellere göre farklıdır nasıl kullanılmış bu önemli debriyaj kayışı yıpranma noktasına gelmiş 20000 km de değişir sürekli şehir içinde kullanıldısya birinci vites dişlisinin değişmesi gerekir çok yüklenildiyse makine yıpranmış olabilir iyi bir servise götürüp baktırmak gerekir.6000 ytl ye bulursun ama iyi araştır sahibinden.com da bulabilirsin.Scooter alacaksan bu işin atası olan italyan al dönüp arkana bakmassın sorun çıkarmadan binlerce km yaparsın.
-
illa bu iki marka mı yokmu başka motor 6000ytl ye bence daha bulursun sezon bitiyor zaten .bekle biraz daha düşük km li motorlar var ben baktım bu fiyatlara xmax falan var.
-
bence de scotter ın babası piaggio dan şaşma
x9 x8 veya tarzına göre diger modelleri tercih et ..
şimdiden hayırlısı olsun diyorum
-
Pİaggİodan ŞaŞma.................
-
x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9 x9
-
Aynı fiyata çok daha az kullanılmış Kymco Grank Dink 250 de alınabilir.
-
scooter dedin mi akla gelen ilk marka piaggio... kilometre 10 - 20.000 km önemli değil.. ancak sen yinede motosikletten anlayan birine göster...
x 9'un şekilde yakıyor.. süper bir makina...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)