Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Xciting500/x9evo/nexus/burgman400/majesty/silwerving

Motovento
    REKLAM ALANI
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Nexus tartısmasız sınıfının lideri, 460 cc yok öteki 498 cc mis teknik verilere bakınca yinede en üstte olduğu açıkca belli değilmi zaten ? Ayrıca torkdan bahseden arkadaslarada şunu söylim nexus 43.5 nm.. Kullanan bilir..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    güzel olmayan yokki hepsi birbirinden şık...

Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nexus tartısmasız sınıfının lideri, 460 cc yok öteki 498 cc mis teknik verilere bakınca yinede en üstte olduğu açıkca belli değilmi zaten ? Ayrıca torkdan bahseden arkadaslarada şunu söylim nexus 43.5 nm.. Kullanan bilir..

16.000 ytl veren binebilir..

2 tane Xciting 500..
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville

Sayılan markaların hepsi marka olmuş firmalar. Önemli olan servis ve yaygınlık.

Bana göre suzuki,honda,yamaha,kymco, diye gider. İkinci elde ne yapıyor,
    servis ağı yaygınmı bunlarda markayla özdeş.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nexus tabiki...sportif olduğu için...magesty de olabilir...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kornamda buradayım diyor : Stebel Nautilus

bulursam bir Yoshimura takacağım afacana(zaten kendi zırıltısı var,Yoshimura vs. daha iyi olacaktır)

konu yönü değişmesin yav bu arada
    korna çok önemli bizimkiler ditt ditt diye anca kendin duyuyorsun...scooterde ses diye bir şey yok zaten...naparsan yap scooter psikopata bağlamaz...genlerinde yok böyle bişey...uysaldır onlar...Labrodar gibi Husky gibi...asla bir pitbull olamazlar...

Alıntı gorbon74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafif rampada iki kişiyle kamyon sollamaya kalkarsan o zaman 500cc istersin sende 250cc biryerden sonra yetmiyor biraz fazla yaksın 400 veya 500cc olsun razıyım.

aynen...gezilerde artcı olduğundan makinen 250 cc ve altıysa gün size zehir oluyor...bana oldu ordan biliyom...

Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ısrarla önümüzdeki sene gelme ihtimali olabilir diye enjektörlü xciting 250 beklemekteyim. az yakıt daha fazla güç. ben daha ne isterimki... http://www.kymco.com/us/showroom/sco...p?intInfoID=84

inşallah gelirde 6500-7000 den kaparız valla...

Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Aprilia'yı unutmuşsunuz bu katagoride oda var atlantic 500 sprint deli bişey bende varda

doğru unutmuşum...Aprılıa aslında hem mekanik olarak hem estetik olarak aşmış vaziyette...bunların babası diyelim...dalgınlığa gelmiş valla...

Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He he kymco kullanıcısı olarak güzel şeyler duyuyorum.
    Metehan ın emekleri için teşekkürler.
    Xciting hakıkatten 500 denipte 498 olan tek motor. Bu torkuda etkiliyor tabi.

Şehir içine gelmez. Rahat yolda 12.8 litre ile 250- km yapabilirsiniz. Arap atı gibi bir özelliği var. 3000-5000 den sonra yakıt sarfıyatı düşüyor.

Tekerlekten direksıyona tam catal gidiyor. Burgman 650 gibi. Tekerlekler 14-15 inc. Karbüratörlü. 2008 de gelecekler 500 i olarak enjeksiyonlu gelecek ama servislerde bakım acısından karbüratörlü daha dayanıklı denir. Ama biraz fazla yakar. Ama gazı actınmı 500 cc nin kuvvetini hissedersin.

Kymcoyla tanışmadan biraz tereddütle bakıp , ancak kalitesini duyduğum bir markayı buğun kullanmaktan keyf alıyorum. Parca var ise 1 günde kargoyla geliyor. Yoksa diğer markalarda olduğu gibi 1 ayda. Şu aralar 10000 ytl ye peşin veriyorlar. Ama ikinci elini 7500-8500 arası almak mümkün.

Samsundan ayk- ve ortebist in motorları ve aydın motorun xcitingi 20000 km ye dayandı. Şu ana kadar klinik bir problem olmadı. Kymcocuların sohbet mekanı topiğinde yazışıyoruz. Ha bundan sonra ne olur derseniz. Hani olursa
    suzuki burgman 650.

heheh...Nihayet işin teknik kısmıyla alakalı olarak bir bilen geldi..benim havada kalan topik bi şekilde onore oldu bu tenkik detaylarla sağol...

paşam 20.000 yinede az...bi 150.000-200.000 km yapsınlar...bu modeller...

OOoo eski Nexuscu gelmiş...Şimdi Hyosungla nasıl vaziyetler...artık aştın tabi senden...scootermı viteslimi sana sorayım bari...nasıl bir duygu...

Alıntı Tutkun22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmayan yokki hepsi birbirinden şık...

16.000 ytl veren binebilir..

2 tane Xciting 500..

aynen hepsi birbirinden şık...

Alıntı Bicak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nexus tabiki...sportif olduğu için...magesty de olabilir...
    paşam darısı başına artık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ya naapcan scooter ı ya. al bir SS yol altından akıp gitsin. yol biter mi yaw scooter la???? acele cevap ???
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

Motosikleti
    Alıntı cartman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya naapcan scooter ı ya. al bir SS yol altından akıp gitsin. yol biter mi yaw scooter la???? acele cevap ???
    bırak bu işleri devlet su işleri...

Bu alemde ne SS den ne SS ciden bi fayda görmedik...ne dünya ne kainat fayda görmedi...bilakiz zarar gördük...dinen SS e pinmek caiz değilmiş...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

neden caiz olmasınmış? sende allla sen???? darıldım yaw fayda görmemiş miş? Kenan sofuoğlu da SS e biniyo.Rossi de! hade bakem cwp ????
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

Motosikleti
    Alıntı cartman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden caiz olmasınmış? sende allla sen???? darıldım yaw fayda görmemiş miş? Kenan sofuoğlu da SS e biniyo.Rossi de! hade bakem cwp ????
    http://motordelisi.com/modules.php?n...=54114#1037785

bak gözün SS ci görsün...Bizim İstanbul tayfası sağlamdır...

ganga topiğin orta yerine ettin be...scootercılar olarak niyekine sabote ediyon bizi...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler