Selam Dostlar,
KYMCO XCITING 500 veya GILERA NEXUS 500 kullanıcısı arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.....
Selam Dostlar,
KYMCO XCITING 500 veya GILERA NEXUS 500 kullanıcısı arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.....
ikiside teknik verilerine internet sitellerinden ulaşabilirsin bursada gezen bi kymco var nexus 3 tane var
nexus daha bi sağlamlık hissi veriyor kullananlarında hiç şikayeti yok ben nexusu tavsiye ederim
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
Nexus 500 ün bu ay motorbike dergisinde testi yapıldı.Yok yok maşallah.X9 500 de ki aynı motor var.Fakat yol bilgisayarı,devrilme sensörü,kaza anında elektrik ve yakıtı kesme vs.. gibi teferruatlar var.Fiyatı 11.250 Ytl.Çok şık bir motor,ben www.gilera.it den de baktım.
Kymco (Kwang Yang Motor Company) tayvan yapımı.Şu anda 7500$ a satılıyor.Boyut olarak daha büyük Nexus'tan.Ama Nexus'un lastikleri daha büyük ve motoru daha güçlü.Xciting ile ilgili olarak:
www.kymcotr.com yada www.kymco.com dan baya bi bilgi bulmuştum.Xciting in aynı zamanda yurtdışında satılan 250 cc. de var.
Yalnız benim bişey dikkatimi çekti, Xciting sadece turuncu rengi var...
Neyse...alamayacağıma göre daha fazla kendimi üzmeyeyim :salut:
para olsada alsak bi nexus500 ..... oy oyoy oy !!! :
bencede çok para ama o ayrı :( ben o kadar ona vereceğime 3 milyar farkla dragstar alırdım o ayrı
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
selam millet
Ben de 1 ay içinde Nexus 500 almaya niyetlendim. Güzel kampanyası var. özellikle parça ve servis ile ilgili söyleyecekleri olan arkadaşlar varsa bilmek isterim.
dejavuVXR, Nexus 500 alalım i: ben cok beğendim aşkım cok rahat arkası
kampnyayla ilgili bilgi var mi internette?
ya nexus 500 çok güzel ama biraz sertmiş daha çok hız için yapılmışş satan yerde arkadaş vardı o sööledi ama makina süperrr ama XCITING 500 de baktım çok heybetli sağlam bi makineye benziyo ben onuda çok beğendim ama ikiside farklı yazı tura atmak lazım
Xciting 500 kullanıyorum tekerlekleri Nexus ile aynı .. arka 14 ön 15 inch.. kaliteli ve hızlı bir motor. Tavsiye ederim. Ayrıca Nexus dan da bayağı daha ucuz..
atlantik 500 nasıldır özellikle eski kasaları cok hoşuma gidiyor aynaları dışında,
nexusa gelince race ile scooter arası bişey pek uzun yol motoru gibi gelmiyo tam ifade edemedim bu cümlede ne demek istediğimi ama umarım yanlış anlaşılmaz.
xciting bencede heybetli aynalarıyla kadranıyla falan böyle arabamsı bi havası var ve cok hoşuma gidiyo bu tipteki scooterlar...ama yanılmıyorsam xciting de yol bilgisayarı falan yok olmazsa olmaz bişeyde değil bana göre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)