ya herkes cbf nin hızı az demiş doğru ama bu motor rahat 110 yapyo
zten bu tip motorlarda 100 km üzeri çok kullanılmıyorki
hondadaki az titrelşim ve konfor varken sadece 10km daha hızlısını yapmak için apacheyi tercih edemem ...
kesinlikle honda
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
acemiysen apache al kafan agrımasın ne kırılır ne yarılır sadece cizilir. alınca 2kat boya koruyucu kaplattır orjinal koruma demirini cıkarma tepe tepe kullan hatta stunt makinası olarak kullan o halde daha ne diyim. honda diyorsan orada arkadaslar haklı hayat onda parada onda adamların sana ihtiyacı yok en ufak masrafta canını yakar 2. eli de apache ile aynı ayrıca cin de uretildiginide unutma. aradıgını bilmeyen buldugunu anlayamaz onun için sadece fikir al kararı sen vereceksin unutma yanlıs tercih motordan sogumana neden olabilir
honda nın ingiltere de uretimin astronomik rakamlı yuksek maliyetlere cıkması sonucu gelecek yıl yatırımı turkiye sanayisine cevirecegini okudum belki honda gelecek yıl bizim sanayimizde uretilip daha dusuk maliyet daha dusuk kalite ile daha dusuk yedek parca agı saglayabilir. suan cin de bile uretilse gumrukte fiyatlar ucuyor. bilginize
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
bı ara erol vardı forumda bana da apacheyı o asıladı ama sıtede goremıyorum yazılarını erol kardes nerdesın bak benı bıle apache sahıbı yaptın kendın yoksun meydanda bu arada vıdeolarını ızledım youtubeden
bende agility 125 vardı apache aldım ve motordan memnunum her ne kadar commuter tarzı olsa da naked ve racing kanı da taşıyor çok atik bi motor vibrasyon konusunda haklılar arkadaşlar birazcık var yüksek hızlarda. yedek parçaları da pahalı geldi bana bi kaza geçirdim sivas plakalı bi transit taaaa mersinde bana çarptı 350ytl hasar çıktı sadece ön amartisör hasar görmesine rağmen bu arada sivasın yollarına türküsünü kim yazdıysa esefle kınıyorum sivasta yol yok kanımca ben sağ şeritte giderken akşamdı heralde görmedi soldan gelip bana çarptı allaha şükür kask vardı korudu kasksız çıkmayalım arkadaşlar iki teker şaakaya gelmez
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
kawasaki ZXR-6 :D saka bi yana ben arastırdım bence apache sonra satıp bi zx6R alcam kısmetse
o nu bunu boşverin de tvs rtr160 die bi model i var,,görünüşü nü oldukça beğendiğimi söylemeliyim.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
kalite farkı cbf sağlam makina
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
apache dandık makına degıl bakın yanılma olmasın cbf de guzel hakkını yemek ayıp olur ben tam 4 ay cbf 150 kullandım işim geregı motor ustundeyım gunde 100 km yaparım fazla degıl ama bana dayanamadı kendısı 4 ay sonra mecbur kendısınden ayrılmak zorunda kaldım tıtresım yok denecek kadar az cbf 150 de sankı mercedes de yolculuk yapar gıbı ama gercekten bazan neden honda aldım dıye sordum kendıme ozellıkle mars motorum bozuldugu zaman motoru servıse ıterken vede gece saat 9,30 da kımsenın olmadıgı arkalardakı sokaklarda ampulumun patladı zamanlar bende cok oldu baskasını bılmem ama nerden baksanız 50 ytl verdım ampul parasına bır sorunuda yag akıtması baskada bişi yoktu motorun bakalım bıde apache yı denıyorum buda benı memnun etmesse tekrar ıkıncı el bı tıtan alacam veya ybr apache km olarak 120 nın ustune cıkabılıyo ama bayada tıtrıyo tıtresım var fazla rahatsız etmıyor ama
Birisi Titan mı dedi??
En doğrusu buydu... Cbf de bile 9,1 olan sıkıştırma oranı titan da 9,5 ama sarsılırken yaptığı masaj fanatiklerini etkiler rahatını arıyanlar binemez zaten..
Şaka bi yana başlığa göre sorarsanız tvs kullandım bi tur attım iyiydi ve kullanan yakıtını öve öve bitiremedi bana...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
apache 150 daha hızlı fakat vibrasyon oluyor
cbf de vibrasyon denen bişiy yok
hız olarak apache alabilir fakat çekişte CBF apacheye göre gücü yere daha ii aktardığını düşünüyorum
honda hayat onda
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
ne olursa olsun eger 150 değilde 125 diorsanız tartışmasız yamaha brillant riding (ybr) derim yani
adamlar motor yapmşlar bence 125 cc klasmanında en iyi cihaz YAMAHA_ YBR:thumleft:
Hoorrtt olmus ama yazalım ;
Apache yokus asagı dıslı degısımı ile 140 goruyor..
Cbf yokus asagı dıslı degısımı ıle 135 ile 140 arası kalıyor..
ben ikisinide kullanmadım ama apache alırdım NİYE çünkü yedek parçaya örneğin bi ampule 50ytl verecek param yok apachede 100kmden sonra vibrasyon oluyormuş zaten 150cclik bi motor içinde 100km hızdan sonrasının tehlike olduğunu düşünüyorum 90km hızla tıngıt tıngır giderim kanaatindeyim onun dışındada apacheden bu zamana kadar duyduklarım okuduklarımda vibrasyona artı olarak büyük bi sorun duymadım(atmak istemiyorum çünkü kullanmadım şahsi düşüncelerimdir)
saygılar...
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
bu konuda en sağlam yorumları yapacak iki arkadaşımızı sahneye davet ediyorum:
Rafel ve Sametix
Onlarda Şarköy gezisi yapmıştık 1 ay önce
AYnı gün 550 km yapıp İstanbula dönmüşlerdi
Rafel'in cbf,Sametix in TVS i var.
bence hiçbiri 2525
evet yaklaşık 550 km yol yaptık ama cbf e binende yoruldu TVS ye binende iki motorda 120 yi geçemedi iki motorda az benzin yaktı iki motorda hiç şişmedi tekerim patlasaydı tubeless olmadığından çok ağlardım sanırım cbf belki bir lastikçiye kadar giderdi ama marş bozulsaydı ben ayak marşını kullnırdım bu sefer cbf yolda kalırdı bunları say say bitmez görüntüsü kısa boyu ve atak olması itibariyle TVS ama rahatlık ve marka güvencesi itibari ile cbf in artıları var sonuçta iki motorda sahibine ben ne almışım dedirtmiyor çok güzel geziler yapmasını sağlıyor iki teker iki tekerdir herkesin motoru kendine güzeldir teknik ayrınıtı yada fark bu motorları birbirinden üstün yapcak kadar farklı değil sonuçta.
İki kişinin bindiği motor değildir.
BENDE ŞÖYLE ACIKLIYIM
yolda kalsam honda yol servısı aradıgımda gelıp benı alıcagını bıldıgım bır marka
tekırdaga gıdıcence arkamamda bırı vardı yanı burak abı ve motorda okadar malzeme vardı ınan ben bıle şaşırdım 120 yaptı
uzunluk bakımdan cok rahat 100 yada daha fazlası nı yap bır gırap tıtremıyor
yorulma nedenım hıc dınlenmeden surdum motoru malum ınsan arabada da yorulur
teknık bakımdan bakılırsa servıs agı yedek parca
garantı yol yardım en cok yaygın olan ve suan istanbulda kuryelerın altında cok buluna yanı 10 kuryede 7 cbf cı 3 tvs cı dıye bılırım
motorda toplam ınanmayan arkadaşlar aku tarafını söksun ve yedeklerede baksın toplam 6 sigorta var ayak marşı konulmamısana bende kızdım
ama tek marşta calışıyor
bırde cbf 150 tavsıyem motoru ısıtmadan bınmeyen hangı motor olursa olsun
bende bukadar
şunuda bildiriyım
yabancı ullkelerde gösterge de harelet ve devir saati
ayak marşı var turkıye gelen cbf 150 nden konulmadıgını bende anlamadım
motorun toplam 7 rengı var grı bıle var
2007 yılında sınıfında 1 . ödulu almış bır motor
2 .tvs oldugunu bılıyorum
motor vıraj konusunda cok usta
sakın samet abı yanlış anlama
kızmada
toplam cbf 150satışı 3.150 deymiş ana bayılerden ögrenebılrısınız
bırde motorların orjınel fıyatıları 2.500 arası gumruk ve kar konunca motorlar ucuk bir fıyat alıyor
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)