Güvenlilik Dayanıklılık İçin Yamaha ybr 125 tabi Taşş gibi Motor
Yani Al Motoru Dağ taşa vur
Güvenlilik Dayanıklılık İçin Yamaha ybr 125 tabi Taşş gibi Motor
Yani Al Motoru Dağ taşa vur
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
ybr derim ufak tefek arızalar dışında başını cok ağrtımaz
ybr tabi ki de....ama 140 yapan ybr de görmedim yapabilir bende de var ama nasıl yapar onu şu an bilmiyorum....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
kanuni kullanıcısıyım kanuninin diğermodelleri için konuşmuyorum fakat bu iki modelden biri alınacaksa kesinlikle ybr diyorum ...
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Konuyu açan arkadaş bi düşün bakalım hangisi daha kaliteli sence????Bi yanda bi kaç yıl önce çıkan mondial dier yanda yılların yamahası....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
yaşayan efsane yamaha ybr 125 diyiyorum
yamaha daha iyidir rahat seri az yakıyor ve sağlam birçok arkadasın dediği gibi bencede yamaha
kanuni nin servis sorunlarını bi araştır
adamlar bırak tamiri işkence ediyolar sana
kesinlikle yamaha
facebook.com/kaskafa
ybr tartısılmaz derecede caracala göre ıyı olabılır AMA
ben hıc dusunmeden yıne caracal alırdım,cunku makınemden memnunum
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
tabiki yamaha ybr 125 kaliteden şasma
YıBıR-YıBıR-YıBıR-YıBıR başka bişi dimem
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ikisinide tavsiye ederim ...ortada kalmayalım...birazda tarzına bağlı bir olay bu insanın selamlar...
Kesinlikle Yamaha diyorum (marka bakımından yani)
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
arkadas ne aldi bilmiyorum ama kiyaslama enteresan. elma ile armut.. kalite kiyasi ise, tabii ki yamaha.
1 Yıl önce açılmış bir topik bu yaw adam almıştır artık motorunu eskitmiştir bile
Yeni alacaklar varsa Ybr derim bende
Topiği kuzenim için açmıştım ; kuzenim şimdi Caracal kullanıyor ; ben de Ybr aldım ve onu kullanıyorum ; Allah'a şükür ikimizde memnunuz ; ikisinide tavsiye edebilirim
zaten ikisi ayrı tarzlar . biriside gezi için caracal hız için ybr demiş . ben daha şikesiz 120 nin üzerine çıkan ybr gormedım neyse
caracal kullanıcılarıdemişsin http://www.motosiklet.net/forum/moto...-200cc-85.html buyur
kalite olarak yamaha her zaman iyidir ama kanuninin müşteri hizmetleri olarak servisi olarak benim gözümde on numara
uzun sormuşsunuz eskişehir - bursa - mudanya - balıkesir - erdek - balıkesir - edremit - akçay - ve aynı yolu geri gel , sana 2 gün içinde 1150 km diyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
24 kişi ybr demiş 2 kişi caracal demiş sen de kararını vermişsin ne güzel işte
ben şahitim ama motor şuan serviste 4 gündür arada mterayes26'la kalkış yapıyoruz ama ne olsa aradaki 75 cc bana epey bi fark atıyor ama ben 2.el aldığım için de benden önceki İLK sahibi motoru biraz uyuz kullanmış ben zaman içinde bakımlarını yaptırdığım için gözüm kapalı uzun yola gidebilirim hem az yakar hem zevkini çıkarırım
enjoy YBR diyorum sana szr kardeşim hem chopper ne tekere kalkar ne viraja girer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)