2008 CBF 600 tavsiye ederim yedek parçası tuzludur ama motora bindim dersin. şimdiden hayırlı olsun
2008 CBF 600 tavsiye ederim yedek parçası tuzludur ama motora bindim dersin. şimdiden hayırlı olsun
fazeri geri ver, ducati monster al.
lafımı dinlemezsen güle güle bin fazerına, hayırlı olsun.
May The Force Be With You
bu arada arkadaşlar diğer sayfaları okumadan yazıyorum haberiniz olsun..herkesin dediğini bende dediysem affola...
şimdi arkadaşım bir teknik özelliği kaçırmışsın sanırım..cbf 600 ABS 4 silindirli, er-6n ABS ise sıralı 2 silindirli...ve hemen hemen aralarındaki güç oranı aynı seviyede...bana kalırsa cbf birazcık yakar gibime geliyor...
ve bir de er-6n ABS biraz daha sportif...bana kalsa kawasaki derim...er-6n ABS yani...
As The Years Go Passing By...
Fazer'i ilk etapda elememdeki sebep sport-naked yani performansını üst devirlerde gösteren 7000d/d sonra bianda içindeki çılgınlıgı dışarı çıkaran bi motosiklet oluşuydu. Ben daha sakin ve turing yapabileceğim motosiklet dşündüğüm için elemiştim. Ama almadan önce deneme sürüşü yaptım ve yaklaşık 20km kadar kullandım motosikleti öle çok konuşuldugu gibi delirmedi motor. CBF den vazgeçmemin en büyük nedeni karbüratörlü olması, 2008 de gelicek olan CBF600 ler enjeksiyonlu ve bu modeller kısa sürede değer yitirebilirler.
Motosiklet hakkında nekadar ters düşünceler mevcutsa neticede avrupada 2006 yılında en çok satılan naked model. Bunun dışında biliyoruz ki hiçbir motosiklet kusursuz diil. Herbirinin belli hastalıkları var. Bende FAZER ın çılgın performansını sağ elimi biraz daha ustruplu olarak kullanarak aşacağımı düşündüm.
Bide HONDA bayii ve servisi ile yaşadığım problemler. Zaten buda ayrı bi topik olur burda
Özel ders aldığım motosiklet hocamda bana Fazer al diyince iş kaçınılmaz oldu ve bende FAZER'landım. Kullandıkça tecrübelerimi anlatırım.
Bize de hayırlı olsun demek düşer.Allah kazasız belasız günler versin.
kawasakinin tarihi ilk yıllarda ürretiği motorlar performans ve güvenlikte Avrupa da hep sınıfta kalmış daha sonra kendilerini düzeltmişler ve kawasaki tam 5 yıl dünyanın en yüksek cc li ve en kaliteli motorlarını üretmiş diğer markalar ona yetişebilmek için yıllarca uğraşmış
ama benim gönlümde cbf 600 f yatmakta
garantisi :honda endistürüsü
bence kawasaki..bana göre en performanslı sesi çıkaran yine kawasaki..
tamamen kişisel görüşlerim..lütfen olay yaratmayınız..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
dostum bu kararı vermek sana kalmıs ama bende yakınlarda 250 kanunı cross alacaktım sıparısı verdım magazaya gıttıgımde eve tıger 250 ıle dondum bana sorarsan ıkı makınada cok şık ama derım kı yerınde begen makıneye bı otur sole bı bak kendıne ole karar ver derım sımdıden hayırlı olsun en ıyı dıleklerımle gule gule bın
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)