7000km.de Kanuni Hussar mı?.1300km.de Bisan Pasifik mi?.
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2.el bi scooter almak istiyorum ama bi karar veremedim bu iki motor arasında kaldım ikisininde fiyatı(800-850ytl) ve üretim yılları(2005) aynı tek fark km.de gibi...hangisini almam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...[/SIZE]
Reklamlar
-
Kanuni alma
Bisanı bilmem.
-
death kardeş teşekkür ederim cevap verdiğin için...yarında inş. bisanı alıcam...
-
BEN BİSAn kullanıyorum 9500 de sorun yok bir defa subap ayarı yaptırdım geri yağ değişiminden yağ değişimine kullanıyorum bisanı tavsiye ederim
-
Selam arkadaşım.
Kanunimi bisanmı Demişsin bisanı çok bilmiyorum ama kanuniyi alma derim çok uğraşırsın.
Tavsiye istersen keeway arn veya matrix'e bak derim hem sağlam motorlar hemde kolay kolay arıza yapmıyor.
Benim 2 arkadaşımda var kmleri yaklaşık 20.000 e geldi ve hala canavar gibi hele birini görme belki 10 kere kaza yaptı motorla ve biçbir parçası veya plastik aksamı kırılmadı. benden söylemesi.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
saolasınız arkadaşlar ama bisanı aldım artık ;)
-
çok yannışş yapmışsın bence kanuni alcaktın yedek parçası çok bol birde kalite konuşıyor
-
hidayet201 adlı üyeden alıntı
çok yannışş yapmışsın bence kanuni alcaktın yedek parçası çok bol birde kalite konuşıyor
hangi kaliteden bahsediyosun
-
bence bunlardan hiçbirini al. ille alacam diyosan kyimcho nun mdellerinne bak
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
alcek olan almış zaten polemiğe gerk yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)