Arkadaşlar bnm motorum bisan shoppy 50 bana ufak geldiği için satıyorum yerine 2. el yamaha bvs veya kanuni deer152 almayı düşünüyorum bu motorların ikinci el fiyatlarında ve benim motorum fiyatında bana yardımcı olabilrmisiniz...
Arkadaşlar bnm motorum bisan shoppy 50 bana ufak geldiği için satıyorum yerine 2. el yamaha bvs veya kanuni deer152 almayı düşünüyorum bu motorların ikinci el fiyatlarında ve benim motorum fiyatında bana yardımcı olabilrmisiniz...
deer 152 benim motorum okdr güzel seri sağlam teşkilatlı kii bence onu al
Yamaha BWS eski teknolojisi ve tipsizliğine rağmen HALA EN ZOR DAĞILAN HATTA DAĞILMAYAN GERÇEK ANLAMDA KAYA GİBİ Makinadır...! 2 Zamanlıdır belki ama merak etme 2 zamanlının zevkini en iyi o verir....
Kanuni ile aynı kefeye bile konmaz bi kere ADI yakışmaz lütfen....!
Her türlü detayda da senin işini görür BWS dikkat et tüm kiralamacılarda en çok BWS görürsün niye acaba..??!
kanuni deer bws ye göre biraz daha göürünşü cekici ama bws yi yıllarca eskitemezsin ve satarkande hiç zorlanmazsın teknolojisi eski olmasına rahmen cok sağlam ve gözde bir motor hiç düşünme mantıklı secim yapayım diyorsan bws al
bizde deer152 var iyi hoş fakat digital gosterge arızalandı onunla uğraştık ve ikinci elde çok sorun yaşarsın satarken zarar ettirir haberin olsun.
HMM ÇOK teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için motorum satıldığı gibi bws yi alcam inş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)