30.000 ytlye hangi motoru almalıyım?
Başlık çok saçma olmuş.Sen parana göre değilde bence tecrübene ve beklentine göre bir makine bak...
30.000 ytlye hangi motoru almalıyım?
Başlık çok saçma olmuş.Sen parana göre değilde bence tecrübene ve beklentine göre bir makine bak...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ya gır gırına konu açmayın şuraya yaa
30,000 ytl lik yarış motoru istiyomuş
komedi ya buu
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
keşke bende para önemlideğil diyebilsemde bitane race 1000 çekebilsem altıma adam sanki dalga geçiyor gibi 30,000 ytl demiş vaybeee
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Arkadaşlar tekrar tekrar bu eski saçma başlıkları açmiyalım lütfen...
Born To Be wild,Live to Ride...
tecrübe varsa R1 derim yoksa 600RR yada r6 al
30000 ytl ye satılık motoryat var
kıçında 225hp suzuki makinasıda var
katamaran tipi
al sen onu bendede bi kayık var , kürekli
kapışırız sahillerde, denizlerde
yok yok düşündümde o sana gelmez, makina 2 zamanlı, çok yakar, ömrü kısa olur)
GKN MOTORS
Ben olsam R1 alırdım,kısmet nasip olusa alacagımda zaten ama onu aldıktan sonra ölümü bile göze almalısın çünkü tam bir ölüm makinasıdır!
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
adam dalgasını geçmiş sizde oturmuşsunuz yazıyorsunuz..
Benim 30 bin ytl param olacak geleceğim burada çin motoruna binen insanlara motor tavsiyesi alacağım
O adam kadar cevap verenlerde komik.
yahu üzerinden aylar geçen topicleri niye hortlatıyosunuz.gerçeği yazmışım ben yazıcağımı ama tutamıyorum kendimi:D önce bu çocuk bi bisikleti öğrensinde..
bu arada miras kaldı bana 5 milyon dolarlık bi motor arıyorum yakut elmas altın olsun var mı::::::D
http://img505.imageshack.us/img505/7936/ahy3nvfmhl9.jpg
alman gereken motor bu dur.
105 hp
364 max. tork
24 vites
4 silindir
turbo motor
"hızlı yaşa genç öl ,cesedin yakışıklı olsun" mantığında değilsindir umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)