yazmayın millet artık yorum...herif piyasada bile yok...
yazmayın millet artık yorum...herif piyasada bile yok...
kaliteli, motor sesi yüksek olan, motor gücü de iyi olan bir motosiklet arıyorsan bunun için paranı bitirmene gerek yok. CBR 600 f alırsın. seside iyi gücüde. 230-240 km/s hız belki daha fazla zaten sana yetecektir. Race hakkında bilgim yok diyorsun sanırım chopper daha yavaş kalır bildiğim kadarı ile diyorsun. Kendini seviyorsan 1000cc alma, hatta 600 de alma derdim ama illaki istiyorsun gibi. Her ne almaya karar verirsen, şimdiden hayırlı olsun diyelim. Ben yinede fikrimi söyleyeyim. Honda cbr 600f + 1999-2000 model Wolswagen POLO
Everything goes the way it should...
geçen sene bir araba,modifiye forumunda geçen bir konuda bir vatandaş Amerika'da olduğunu ve Dodge Viper'ı olduğunu söylüyordu
resimlerini falan koyuştu ama kimse inanmamıştı ve epey bir gırgır muhabbet dönmüştü
vatandaş sonra bir videosunu çekti gösterdi,sonra Türkiye'ye getirdi hatta arabayı
paranın ve imanın kimde olduğu bilinmiyor hakkaten
diyeceğim genede temkinli yaklaşmak lazım bu konularda
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hadi çıkarın çıkarabilirseniz:D
yamaha R1,CBR1000RR,GSXR1000R,alternatıf olabılır dostum.
bosunamı yazdık yahu.....
30000 ytl motora verecek paran var ancak hangi motoru alacağını bilmiyorsun bence cok sacma eger karar veremiyorsan 30000 ytl lik makinaya binecek tecrüben yok demektir
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
30000 ytl motora para verecek olsam hiç düşünüpte kimseyide yormazdım ...
bu iş çocuk oyuncağı değil herkez bunun farkında ....
o kadar para fazla bencede..
aprilia RS250 al bence..23.000 cebinde kalsın
[B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]
Bence en sağlıklısı balık yemek! Eeee! Yok yok,kalamar yiyelim kalamar...
Uzamışmı ne arkadaş?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
puhahaha sabahtan beri en cok hit yapan topic walla adama helal olsun milleti keklio meklio ama topice millet sabahtan beri bisiler yazmaya halaa devm edioo
hiç böyle motor alan yada arayan duymamıştım şimdiye kadar.bir yaş daha yaşlandım galiba ?!!!
valla istersen ben benim 250 liği satıyım sana 20.000 ver veriyim
Yok alacağı malacağı...Daha yaşı küçük....Büyüyünce ne alacağına karar veriyor.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Adamın yazdığı değilde bazı arkadaşların yazdığı yorumlar daha komik olmuş.Nasıl bir milletiz bilip bilmeyen herkes atıp tutmuş yok dokununca ibre şöle oldu da yok böle oldu da hayatında race makinaya binmeyen arkadaşlar yorum yapmayın komik oluyorsunuz biliyormuş gibi yapınca.
adam kaçmış gitmiş valla ama sen ne alırsan al banada 1 tane zealsun yada cbr aprilia da kabulumdur yani nede olsa sen yakında gümmm boşa atma parayı direk vur kendini...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
30ooo ytl ye adam motor alcak yerinde olsam uçak alırdım kesmez arkadaşı motor falan
30000 ytlye güzel bi kiralık katil tut direk acısız bitsin olay hea önemli olan kızlara hava atmaksa kızların önünde vurdur kendini alternatif bunlar yani motor die ısrar etme
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
öncelikle sana revit 3 mevsim bi mont!!!
sonra bitanede 4 mevsim öneirirm..
arkasına shoei xr 1000 kask!!!
oxtar bot!!!
yine revit eldiven ve pantalon!!!
ve sanırım sened tevrübe olmadan büyük race motor istiyosun...başlangıc için tavsiye etmem...
paranla güzel motor alabilrsin ama hayatını korruma altına alamzsın...
hayatta başarılar arkadaşım
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
bence bişey alma kardeş motor kültürün biraz fazla gibi geldi bana yarış motoru sadece pistte zaten yarış motoru demekle 1-0 geride kalıyosun ayrıca boşa çenemi yorduğumu biliyorum zate motordan anlamayanların ilk istediği motor racing dir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)