mc_caro kendine 1000 lik makina alırken bana da hayrına cbr 125 alırsan sevinirim. repsol olsun mümkünse
hayır yani 150 lik asyayı kullanıyorum da, param olmasına rağmen hala cbr 125 almadım. düşün bakalım neden
mc_caro kendine 1000 lik makina alırken bana da hayrına cbr 125 alırsan sevinirim. repsol olsun mümkünse
hayır yani 150 lik asyayı kullanıyorum da, param olmasına rağmen hala cbr 125 almadım. düşün bakalım neden
bitane gsxr 1000 bitanede r1 al hangini begenmessen bana ver
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
kafanmı güzel bilader hem fazla bilgim yok diyosun hemde 30,000 ytl motoramı bağlıyacaksın sen bence git bi tane cbr 600 f al artanınıda hayır kurumuna bağışla verilmiş sadakan olsun
karizma+ses+performans+alım satım kolaylığı=yamaha r6
Heralde arkadaş intihar amaçlı alıyor
30.000 ytl ye spor motor soruyorsan muhtemelen motor tecrüben az... eğer öyleyse git honda ya al eğitimini ardından seç güzel motorunu, korumalıklarını da kullan sonra bak keyfine!! zaten ne istediğini eğitimi aldıktan sonra forumlara sormayacaksın bile. fikrin olmuş olacak. sadece ilgili motorun başlıklarını inceler daha az sorunu çıkartan makinayı bulmayı denersin yada servisi daha iyi olanı vs.
acele etme önce kendini düşün ve eğitimini al
hadi iyi sürüşler
Dorado V5
''BENDEDE 100.000 YTL VAR AMA DAHA KARAR VEREMEDİM EN İYİSİ SEN BANA VER O 30.000 YTL 'Yİ BİTANE MZ ALIP BERABER KULLANALIM 5 GÜN BENİM 2 GÜN SENİN''
mantıklı bi soruya mantıklı bi cevap !
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
Bana göre Honda CBR 600F al daha iyi hem motorda seste var
benim tavsiyem bu:D
Delinin biri kuyuya bir taş attı 40 akıllı çıkaramadı
Arkadaşlar motor tecrubesi iyi olan ve 30 bin ytl motora ayıracak kadar çok parası olan birisi gelip size bana mı sorar ne motor alacagını..? ( Görgüsüz ise sorar o ayrı bi olay )
Born To Be wild,Live to Ride...
Sana bisiklet bile fazla kardesim 'yarış motoru' neyine. 10 jant bi bmx al takıl bostancı sahilinde, yan tekerlekleride benden. 30 milyarını bozma yazıktır.
Ya adam kaç saydadır yiyor herkesi. 30000 YTL var diyor. Spor motor diyor. Kardeşim ölmek istiyorsan başka yollarda var.
30.000 YTL yi eğitime harca...Sonra boğaziçi köprüsünden balıklama atla...
puhhhhhhhhhhhhhahahaaaa abi bu adama neden kIzIosunuz yawfff 3 sayfalik super gIr gIr bi topic acmisss walla sayfalarin okurken kirildim gulmekten birakin ne alrsa alsin adam yawfff...
ha benm ZC yi 18000 ytl ye birakiom bu arada haberiniz olsun
valla tam bayii deki satıcıların hayalindeki müşterisin
sana en yakındaki honda ,yamaha,bmw vs bayisine (en yakındaki hangisiyse)git onlar seni motorsuz çıkartmazlar merak etme
allahtan 50.000ytl falan dememiş ozaman seçenek meçenek kalmazdı gold wing derdik bu kadarda yorum olmazdı ama pardon 400.000 bine helikopter motorlusu vardı demi k2 miydi neydi onu unuttum bak şimdi ,yokmu arttıran
bence git abi bi tane honda today al sen motordan anlamıyorsun kardeş 1000 cc ve üzeri motor almayı düşünüyorsun ne ayaksın sen anlamadım yanieğerki 1000 cc felan düşünüyorsan kardeş zincirlikuyu mezarlığında bide yer kapmaya bak kredi kartına 18 taksit yapıyorlarmış senin ya paran çok yada aklın yok
bence millet boşuna dil yoruyor.Konuştuklarından hiçbir bilgisi olmadığı çok açık belki de laf olsun diye msj atan bir 15lik.
Ama gerçekten ciddiysede çok kısa bir süre içinde arkadaşın haberini 3. sayfadan okuruz gazetelere
tutmayın laaan beni gaza geldiiiim
( kimse üstüne alınmasın ha maksat muhabbet)
bence sen nasaya git bi mekik al paran yetmesse gitmişken boş dönme 2.el bi mekik motoru al hurdacıdanda racing şasisi al sonra onları discovery deki amerikan chopper programına gönder alsana süper ötesi yarış motoru
Kadeş Kusura Bakma Ama Ben Bi Motora 30 Milyar Para Vermem Yabanci Turistler Gibi Ordan Oraya Gezmekmidir Niyetin Senin 30 Milyar Dediğin Motorlar 1300 Cc Den Aşaği Değildir Bende Honda 600 Rr Var Mükemmel Bi Motor Sen 1300 Cc Ile Nerde Gezicen Spor Görünümlü Demişsin Al Bitane 600 Rr Acayip Karizma Arti çokda Tehlikeli Değil O Kadar Para Veripte O Motoru Alacağina Bi Tane Sifir Araba Al Karizmana Karizma Ekle Yazik Günah O Paraya Okadar Paraya Okadar Güçlü Bi Motor Alip Kaza Yapma Riskin çok Yüksek Ben Bugün Hayabusa Alcaktim Vazgeçtim Nedenmi Peki Gaza Dokunduğun Andan Itibaren Ibre 115 Vurdu Bu Motorlarla Trafiğe çikmazsin En Iyisi 600 Cc Den şaşma Paranin Kalaniylada Giysi Kask Eldiven Gibi şeyler Al Motorunla Uyum Sağlasin Ben öle Yaptim Kizlar Hasta Oluyor Benden Demesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)