Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bilgilendirile bilirmiyim ???

REKLAM ALANI

Arkadaşlar ilk önce herkeze selam.
    şimdi benim sorum su olucak. ben 2 tane motosiklet begendim fakat ikiside şekil bakımından neredeyse birbirinin aynı ufak nüanslar harisinde. motor acısından farkı gözetilemez tabi ama benim asıl sorum bu iki motor arasında kullanım yedek parca olarak ne farklar oldugudur. nette ikisinide inceledim tabi ama kullanıcıları varsa bana yardımcı olabilirlermi lütfen.
    motorların birincisi YAMAHA XVS 650A
    motorlardan diğeri ise HONDA VT 750 SHADOW

650'lik ve 750'lik farkından olmak ziyade kullanış, yedek parça, yedek parça fiyatları ve görünüm olarak farklılıkları eksileriyle artılarıyla nelerdir kullanıcıları olarak lütfen bilgilendire bilirmisiniz???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    honda hayat onda.servis durumları da şahane diye biliyorum.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    bahsettiğiniz motorları kullanmadığım için, marka bazında genel bir yorum yapabilirim.
    aynı kategoride aynı özelliklerde iki motora baktığınızda, yamaha daha pahalıdır.
    ama yedek parça fiyatları makuldür.
    honda ilk alırken yamaha'ya göre ucuz olsa da, yedek parça fiyatları oldukça yüksektir.
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ALCaksan Honda aL Hem Türkiye de hem de yurt dısında serwis ağını göz önünde bulundur
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Dur birazdan Honda ve Yamaha dan maas alan fanatıkler gelır heheheh
    Arkadasların dedıgı gıbı kullanma sansımız olmadı o yuzden surus acısından kım daha tatmın edıcı bılmıyorum servıss olarak valla Honda ıyı dıyorlar ama buda Yamaha yanı servısı kotu olacak degıl hanı ama duyduguma gore Honda da eger servıste ısını cıddı yapan bı servıs se sıparıs gecılıp en gec 2 gunde gelıyormus ama parca fıyatlarının cok pahalı oldugunu bende duymustum.
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    yamahanın parçaları honda dan ucuz diye bir şey yok yamahanın almanya fiyatları ise hondadan pahalı değil ama burası Türkiye bizde malesef tutturan tuttuğunu misali gidiyor bu işler

Motosikleti
    Olacak İnşaalaah Hayallerimde ki MOTOR HONDA VTX 1300S
    Bu zamana kadar edindiğim bilgilere göre sana Honda Diyebilirim Çünki Herşeyiyle Motoruyla Yedek parça ve Servis ağıylaa Honda Hayat Onda
    Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
    ::tutkuy::

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    bu iki alternatif arasında en mantıklısı honda satış sonrası destek ve yedek parça konusunda TR de honda daha avantajlı. makinanın avantajlarına gelince 1. shadow sıvı soğutmalı 750 cc ve 0 fiyatı sanıyorum dragstardan daha ucuz.
    bazı honda bayileri shadowun fiyatını 13000 liraya kadar çektiklerini duymuştum. benim tercihim honda olurdu.
    sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilgilendirebildiklerimizden misiniz

ben de pekçoğunun yapacağı gibi anlam içermeyen bir yorum yapayım
    honda hayat ondaaaa

her gecen gun kafam dahada karısıyo yaaa.
    ama açıklamalarınız için tesekkür ederim. karar vermek cok zor bakalım birde kullanmak nasip olursa en iyi kararı o zaman verebilirim heralde. tekrar tesekkürler arkadaşlar.
    THE_SAKAL

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Aynı modeller forumda daha önce de birçok kez karşılaştırdı, ve konuyu araştıran birine bir defada daha ciddi bir birikim sunabilmek için tek konudan devam etmesi daha iyi olacaktır.
    Örnek: http://www.motosiklet.net/forum/mark...g-star-mi.html
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)