Selam sevgili dostlar.Önceki Konularda da belirtiğim gibi benimde bu motorum ilk olacak Mondial motorları hakkında bilgi almak istiyorum.Özellikle mondialin vitesli olanları hakkında,düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
Selam sevgili dostlar.Önceki Konularda da belirtiğim gibi benimde bu motorum ilk olacak Mondial motorları hakkında bilgi almak istiyorum.Özellikle mondialin vitesli olanları hakkında,düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
hangi model almayı düşünüyorsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
selam
bende de mondial 150rf var. bu motoru kullandıkça neden japon yada almanlara daha fazla para verildiğini bir kere daha anlıyorum.
Motorum şu ana kadar beni yolda bırakmadı ( benzin bitmesi hariç oda benxin göstergesi bozuk ) ancak sorunlar yaşadım ve motoru iskelete kadar söktüm. elektrik aksamında resmen tenekeler kullanmışlar, vidalar somunlar paslanıyor, plastik aksamları tutan incecik parçalar kırılıyor vs vs..
ama yinede ilk motor olacaksa çinli özelliklede mondial olmasında yarar var. bi çok parçasını pazarda mazarda buluyosun. ucuz..hele istanbulda dudulluya yakın bi yerlerde oturuyorsan dudulluda 2 dükkandan istediğin kadar parça buluyon. ekonomik az yakar..
işte böle
hayırlısı olsun kazasız sürüşler şimdiden
bende 125 Kt modeli var ama tabiki senin hangi modeli almak istediğin önemli.Ben Cok memnunum tavsiye ederim.
benım de almak ıstedıgım motor mondial 125kt modeli görüşlerinizi bekliyooorum kardeslerrrrr
bendede kt125 var bende cok menmunum o yuzden sordum hangi model diye bugun 235 km yok yaptım aralarda durdum ama toplasan en fazla yarım saat motor dogru dürüst dinlenmedi bile bence sahane motor tek eksiği silindir hami küçük 125 yerine 200cc olcak şaşma derim bence hızıda idare edr
125 uag al.. motorun şahlanmasını gör
zc almayı dusunursen topıgımze beklerız..http://www.motosiklet.net/forum/moto...ial-150zc.html
selam. mondialden uzak dur ki servislerle kanka olmayasın servisten çıkmazsın söyleyeyim. sadece mondialden değil çinlilerden uzak dur.
bence 150 hs !
manyak güzel !
[B]Yolların Çift Teker Lordu ![/B]
arkadaslar uğur grubu garantisinde üretiliyo daha ne.
Mondial tek anlamıyla süper konuyu acalı baya oldu Mondial grubuna tel actım arkadastan saolsun forum da ılgılenen arkadaslar a da sordum hepsı çok ılkgılendı Mondıal 125kt Dıyorum tabi ki Çin Motoru alma dıyenelerede bişey sölemicem tartışma cıkarmanın alemi olmadıgını dusunuorum hele ki su mübarek ayda Çin Motoru almak Bir AYRICALIKTIR...
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
mondial 125kt kullandım yaklaşık 1yıl ,şunu söyleyebilirim(cevremdede gördüğüm kadarıyla)bence mondialın en iyisi 125kt.. sorunu en az onlar çıkarıyor ama yüksek hızlarda titreme yapıyor(rahatsız edebiliyor)(max hız:130)önemli sorunu benzin göstergesi yok onun yerine kilometre sayacı var benzin koydukça sıfırlıyosun servisede sordum takılamıyo dedi.parçaları ucuz kolay bulunuyo yani ben izmir dikilideyim 2 günde geldi.parçalar kaliteli değil takdir edersinizki.ayrıca bazı zamanlarda direk marşa basar bazmaz çalışmasını beklemeyin(her zaman değil ama)..artıları ise;çok az yakıyor,çok rahat motor hele artçılar sizden bile rahat,parasına göre bence iyi motor..son olarak sunu söyleyebilirim motorun hassas ayarları var düşürürseniz yada kaza olursa hafif bile olsa eski haline geliceğini zannetmiyorum arkadaşımın başına geldi parçalar yenilendi ama eski ayarları bir daha kendine gelmedi..125cc ve o tarz motorda o fiyata oldukça iyi motor
bendede mondial 150 kn var pahalı benzerleriyle kıyaslıyamam ama gayet memnunum 2500km de daha tık demedi ilk günkü temizligiyle hala kullanıyorum ..hangi marka olursa olsun atalarımızın bir lafı vardır bakarsan bag olur bakmazsan dağ olur..yani kullanımla cok ilgili temiz kullandıgın sürece bence mondial iyi derim ben
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
125 AGK'm war gaaaayet memnunum(scooter tavsiye etmem ama).kullanmayan arkadaşlar sağdan soldan duyumlarıyla burda yorum yapmasalar iyi olur...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
bende suzuki burgman 400 vardı,işyeri acarken suzukım dahıl herseyımı sattım( mecburen) işyerinde sdaga sola kosusturmak ıcın bır tane mondial 151rs aldımmotor cok arıza cıkarıyo,performansı cok dusuk ama işimi görüyo..suzukıden ınıp mondıle bınınce,attan inip keçiye bindim zannattım
ılk ogrenmek ıcın al,,ama sakın uzun yıllar kullanmayı dusunme :d yapacagın kılometre 10,000
Bence Mondial Agk 125 Al Motar Mondial Marka Motorların En Iyisi Diye Döşünüyorum Hemde Kt Felan Dinlemiyor Hepsini Solluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)