çelik thunder (150) mi yoksa kanuni racer 200 mü???
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 14:06
Arkadaşlar ben bu 2 motorun arasında kaldım sizce ne yapmalıyım
bu kanuni racer 200 http://www.sahibinden.com/displayite...66013&keyword=
buda çelik thunder
http://www.sahibinden.com/displayite...24295&keyword=
yardım olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ettim....
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 14:55
arkadaşım bence çelik al kanuninin tipi bence hiç guzel değil hem çelik çinli bi cbr 125 bence çelik
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
07 Ağustos 2007, 16:40
-
07 Ağustos 2007, 18:46
arkadaş servis ağına ve kaltesine bakarak hiç düşünmeden snaa race 200 diyorum
dasahibinden deki adamlar ne öle motor resminden çok kendi resimlerini koymuşlar niye koymuşlar
-
07 Ağustos 2007, 21:30
arkadaşlar teşekkür ederim çeliğin sıfırı 2500 ytl kanuninin sıfırı 330 ytl fiyatlar nasıl
-
07 Ağustos 2007, 22:05
Fiyatlar üç aşağı 5 yukarı doğru ancak kanuni almanı tavsiye ederim.
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
KoMŞu ben de sarı ÇeLiK war
O kadar dediller ÇiN li minLi ama çok memnunum
Bi de azıcık modiifiye kattın mı 100 YTL kadar harika bişi oLuyo emin oL
sana katılıyorum cakalaz bencede motor ucuz bi modifiye ile bile harika duruyo tek sorunu işte titremesi biraz fazla oluyo ama zamanla alışırsın çok rahat gelir sana bence tipi fln da diğer motorlara göre daha karizma ve şekil bence alıcaksan çelik tbiki de motorun şekli yeter gidip o kdr para veripde tipsiz bsy almana gerek yok ;) x)
-
dostum su celık marka racınglerden bahsetmıssın galıba hayatının buyuk hatasını yaparsın cunku o bır motor dııl tıtresımlı masaj makınası bence. ınsan ustunde duramıo 100km hızdan sonra tıtremekten cok kotu cokk eyer bu tarz kucuk racıng ıstıosan tıtresım fazla olmayan we rahat olan bı honda cbr 125r war ne ramzey ne celık hepsı tıtresım makınası ona gore kararını wer sonra pısman olma
Rüzğarı_hissSet
-
arkadaşlar adam motoru aldı değiştirdi 600RR'a biniyor yahuu
nereden buldunuzda dirilttiniz bu topıc'i...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
shadow_57 adlı üyeden alıntı
dostum su celık marka racınglerden bahsetmıssın galıba hayatının buyuk hatasını yaparsın cunku o bır motor dııl tıtresımlı masaj makınası bence. ınsan ustunde duramıo 100km hızdan sonra tıtremekten cok kotu cokk eyer bu tarz kucuk racıng ıstıosan tıtresım fazla olmayan we rahat olan bı honda cbr 125r war ne ramzey ne celık hepsı tıtresım makınası ona gore kararını wer sonra pısman olma
Kardeşim abartmayalım o kdr maantın yha o kdr titreşim yapsa üstümde duramayız abartma o kdr çok fazla titreşim yapmıyo ,)
-
arkadaşlar yazın kanuni racer 200cc sıfır aldım şanssızlıktan sanırım ilk hafta 5 parçası değiti garantide sorun olmadı allahtan hepsi garantiye girdi ama aşırı bi titreme sorunu vardı sizdede titreme war mı yoksa bi arızamı bu yardım ederseniz çok sevinirim
-
bence hiç düşünme kanuniyi al.hem servis sıkıntısı çekmezsin hemde kanuni çelikden çok daha kaliteli bi motor.bir kere yılların tecrübesi var kanunide
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler