Siz olasanız hangisini seçerdiniz?
Reklamlar
-
Birbirinden çok farklı motorlar, tercihini etkileyecek isteklerin bence daha önemli ve açıklayıcı olacaktır. Burgman çok iyi bir motosiklet. Maxi Scooter istersen Honda Foresight veya Silwer Wing (400 ve 600 cc) öneririm. Honda basitliği, sağlamlığı, yaygın servis ağı, Az Yakıt Tüketimi ile gerçekten gözün kapalı alınabilecek motosikletlerdir. Burgman kullanan arkadaşlarımın bazen servis sorunları olduğunu biliyorum ama çok güzel bir motor. Ben ısrarla Honda Maxi Scooter modellerine bakmanı öneririm. Uzun yolda çok rahatlar, vibrasyon yok (Çift silindir su soğutmalı makine de iyi bir statik ve dinamik denge tutturulmuş), az yakıyorlar, basitler hele günümüzde basitlik kavramının ucuzluk olduğunu da göz önünde bulundurulunca... Benim bu bahardaki motorum Silwer wing 600 cc olacak umarım
Poturdak
Reklamlar
-
burgman 400 güzel bi seçim olabilir...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
dediğin motorların özellikleri biribirne cok zıt,eğer yol rahatlığı sağlamlık kalite istiyosan SUZUKİ
-
bence cbr 125 al....çok iyi
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
ben de burgman derim arkadasımda var uzun yol için ideal, benim kullandıgım motor belli gordugun gibi ustunde 1 saat dursam heryerm agrıyo arkamdaki yolcunun da tabi bu yuzden burgman derim cok keyifli bi alet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)