[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ol bı suzukı kardesım bak keyfıne.olmadı al bı enduro ne olursa olsun.
uzun yol gitcem dersen enduro.hangı marka fazla anlamam ama bence.
bence burgman daha tahat olduğunu düşünüyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ben çin li scooter ile 200km yol yapınca vibrasyondan arımayan yerım kalmıyor, dik pozısyonuma ramen yınede bel arısı yapıyor. Gt250r ile vibrasyon olmıcak sanırım ama o one yatık pozısyonda ne kadar dayanırsın uzun yola onu bılemıyorum, hele trafikte hiç çekilmez sanırım. Burgman konfor acısından + bagaj + siperlik vs vs tabiki rahatın için cok daha önde.
Ben burgmanı alsam aklımda hyo kalır, hyoyu alsam aklımda burgman kalır.Ne yap et ikisinide al beğenmediğini banaver
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
biraz para biriktir 600 cc lik bi motor al ara modele girme bence
Stavros fm Istanbul
AN 400 Burgman
Renkler
Gri, mavi, siyah, kırmızı
Garanti
2 yıl veya 30.000km
Motor
Tipi
4-zamanlı, DOHC, elektronik yakıt enjeksiyonlu, 1-silindir
Sübaplar
4, silindir başına
Soğutma sistemi
Sıvı soğutmalı
Silindir hacmi
400 cm3
Çap
81,0 mm
Strok
77,6 mm
Sıkıştırma oranı
11,2 : 1
Maksimum güç
33,5 hp / 7300 dd
Maksimum tork
36,3 Nm / 5800 dd
0 km fiyatı 16000 ytl.
honda fjs 400 silver ving. 13.500 ytl
özellikleri suzukiyi uzakdoğuda bırakır. ben her zaman suzukiden önce honda derim, neden mi?
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ter/fjs400.htm
bu linkte hondanın özellikleri var bir de sen göz at ve bugmanla karşılaştır
1 defa şunu önemle arz edeyim ki, burgman 400 tek silindir ve 33,5 beygir, honda ise 2 silindir ve sıvı soğutmalı, ve suzukiden çok daha güçlü, tam 40 beygir güç üretiyor, ve suzuki 150 000 yakarken honda 100 000 yakıyor, ve parça fiyatları suzuki için çok saçma sapan pahalı, honda ise ucuz, halkçı bir firma..
akıl var mantık var, göz var nizam var, iyi düşün doğru karar ver.
Muttaki Maxi scooter sınıfında Burgman ın lider oldunu herkez biliyor.
Bunu tartışmak gereksiz.
Burgman ile silverving in yanyana koyduğunda anlarsın farkı
boşver özellikleri..
Ayrıca 2004 model almayı dusunuyorum
6500-7000 arasında bir bütcem var
Muttakinin dediği gibi göz var nizam var =;; Bencede burgman 400
kankaa rahatlık istiyosan tabiki burgman ama görüntü şekil karizma falan filan istiyosan hyo derim devamlı uzun yol fikrin varsa hyo kesinlikle alma hyo ile durmadan 500 km yol yapan adamın üç sene çocuğu olmaz
bide bu değerlendirme yada karşılaştırma yanlış biri fabrikatör necmi beyin kızı diğeri ise mültecii yani ayrı dünyaların insanları bunlar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
suzuki burgman sınıfındaki motorların limuzinidir ben kesinlikle burgman alırdım ama sen yinede iyi düşün son pişmanlık çare değil derim
Ben olsam Hyosung GT250R Modeli daha iyi diyorumm..
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
kesinlike burgman derim ben tarzına göre ama sende sec
"death",motoru sattın galiba? Storm başlığında öyle bişey görmüştüm.Karar verdinmi makinaya?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
uzun yolda burgman 400 de oldukça az yakıyor ama bence asıl soru benım tarzım ne olsun olmalıydı . çünkü her iki motorda apayrı tarz ve suruşte kullanılıyor . amacın sadece rahat yol almak ise kesınlıkle burgman 400
herzaman kullanmak ıstersen ( yaz , kış ) hyo daha iyi olucaktır .
şimdiden kazasız belasız sürüşler diyelim sana
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
bende burgman kullandım.tavsıye ederım.
ikiside cok güzel motorlar ben olsam azıcıkta artislik olsun diye hyo alırdım. ama burgmanda gayet rahat bir motor ama sonuçta biri otomatik diğeri sport vitesli bir motor.
bence de hysoung hem tipi güzel hem de sağlam knkn07 nin dediği gibi mika değil youtube da adamlar kaza videolarını çekmiş motorda da adamda da bişey yok kalkıp koşuyo suzuki bebe motoru gibi duruyo iyi bi model alcaksan tabiki suzuki ama hyosungun tipinin ayrı bi havası var bence ben de alcam
Hyosung GT250R yada Transalp bende bartındayım yani buralarda rahat edersın Transalp'la
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)