Nasıl ya olayı görebileceğimiz herangibi bi link var mı ?
Nasıl ya olayı görebileceğimiz herangibi bi link var mı ?
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Piaggio Skipper 150 2004-2005(temiz),Honda Dylan veya Kymco Movie XL 150 al..Üçüde kalite başka motora hiç bakma benden söylemesi.
celik motor tiger150
2000 kmde balsarısı
alarm var
1400 ytl
ıstersen ara bı goruselım motor ıst avrupa yakasında
0533 706 58 95
Honda Dylan,Piaggio Skipper-150 cc 4 zamanlı- ve Kymco Movie 150 arasında seçim yap.Paranı sadece bu motorlar için harca.Çin işi hikaye.Hiç bulaşma.Bakımlarda birazcık fazla verirsin ama çooooook uzun süre bakıma girersin.Şimdiden hayırlı olsun......
abi 4000ytl de scooter alınmaski ? bari cbf 150 al trink paran varsa... bende kanuni rokko var... 2,180 ytl trink aldım... memnunum sürat yapmıyo fazla ama şehir içinde acaip seri... benim işim dolayısıyle sokak aralarını kolaylıkla geçebiliyorum vitesli olmadığı için... uzun yolda da rüzgar tutmazsa 85le gidiyorum... toplamda 6,2 lt filan deposu var boğazına kadar doldurursam... yakıt göstergesi oynamadan 45-50 km yaptığım oluyor... bi de kanuni storm var o daha havalı görüntüsü var.... rokko'yla yapısı tamamen aynı hatta 1 cm daha uzun iyi araştır tek tercih yap. bak arkadaşlar baya bişeyler yazmışlar ben de yaziim dedim... umarım bi fikir vermişimdir
sağlamlık ? scooterlarda açık söliim hepsi sert plastik kadrolarını görmiyoz bile öle kapatmışlar etrafını... önemli olan servis ve yedek parça olmalı bence... benim bi motorcum var belki herkes biliyour esk.derman caddesindeki orhan abi... bana dediki ben gelen scooter lere mondial vb. modellere de kanuni parçası takıyorum diyo... neden çünkü 2günde geliyor diyo... anladın demek istediğimi deimi... servis ve yedek parça da önemli....
Senin istediklerine en uygun köfte ismi şudur dostum...!
Mondial 150 ZC
2.ci el bir dylan olabilir
fakat benim asıl tavsiyem piaggio skipper 150 ikinci el temiz istedigin fiyatlara bulursun eger alırsan kendine ve bana çok teşekkür edeceksin.. ;)
Kymco movie 150 iyidir. Honda dylan iyidir. piaggio da iyidir o fiyatlara
kanuni bobcat...........son söz
bütçen 3000 ytl falan ise hiç ikinciel motor alma sıfır al ve şukadar söylim albirisini vur ötekisine çin motorlarının alayı bakmazsan çabuk dağılır rahat bişiy istersen t1 önerim mondial de olabilir ramzeyde olabilir hangisini beğenirsen ama asya t düşünüyorsan t1 lere bakmadan geçme derim bikere sür inanki t lere binmek bile istemeyeceksin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Mondial 150 RE al 6.9 litre benzin ile 185 km yaptım km başına 8 krş 9 krş falan geliyo yol tutuşu gayet verimli haliç köprüsü üstünde 125km yi gördüm bassam daha giderdi maxi scooter deil ama baya büyük motoru çok güçlü direksiyonu içden km kadranı motora sabit
150 cc de tek motor DYLAN ikinci eli uygun fiyatlara bulabilirsin
Poturdak
SYM diye bi marka var ; onun scooter larınında kaliteli olduğu söyleniyor ; kullanan insanlara bi danışıp araştırmanı tavsie edebilirim
Aga bu ne ya...Herkes kendi motorunu tavsiye etmiş.....
Er-5 al arkadaşım.... Gücü var hızı var....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben bu arkadaşa hiçbişey tavsiye etmiyorum çünkü aylar önce yazmış şimdi ortalarda yok allah bilir almıştır bi motor kafasına göre
adam alalı çok olmuştur ama bak sana kendi motorumu tavsiye ediyim seçeneklerişn hepsinede giriyor ismini sende anmışsın zaten.. hem şekil olarak bir numara hemde çok ideal.. sen ona nasıl bakarsan oda sana öyle bakar.. çok basmassan yani gaza sürekli asılmassan devirli kullanırsan yakıt0.080 ykr şa kadar düşüyor.. ama gaz verdimi gidiyorda.. max.115-125 gösteriyor ibre.. dediğin gibi diğerlerinden farkıda maxiscooter
KIRMIZI BOĞA..
dylan 150 hertürlü
ikinci elde olsa dylan
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
az yakan sağlam ve ucuz 150 lik maxi scooter arıyorum...yardımlarınız için teşekkürler. fiyat aralığı 3000 ytl ye kadar maximum....
çelik mondial asya motti boation,
filan hangisini önerirsiniz.... çelik tiger 150 olabilirmi...1 haftaya kadaar almam lazım
Slm 150cc almak istiyosan bildigim kadariyla asyamotor da fiyatlar indirimde cin mali olmasina ragmen guzel motorlari var servis hizmetleride iyi arkadasimda var da bi arastir istersen
kask hayat kurtarir !!
As lı_Ya şar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)