çelik motor tiger 150 mi aynı fiyata daha iyisi varmı
Reklamlar
-
arkadaşlar çelik motor tiger150 almak istiyorum. herkes aman ha diyor ama ben de ancak 2000 ytl verebilirim. bu modelde indirim gördüm sıfır 2700 ytlden 1790 ytlye düşmüş ve bana mantıklı geldi. maxi scooter için. bu fiyata alayım mı yada önerebileceğiniz başka model varmı.... motorda yeni sayılırım....günlük 30 km yol yaıcam....şehir içi ve antalyadayım.
önerileriniz ışığında bi motor almak istiyorum... eğer bu modeli al derseniz satan varsa temiz bi 2. el de olur... gerçi sıfırı 1800 ytl olduğuna göre zaten baya düşük...
arkadaşlar bi fikri olan yok mu motordan pek anlamam o nedenle bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...
1790 ytl ye çelik motor tiger 150 maxi scooter alınırmı yoksa paraya yazık mı etmiş olurum....
selamlar
Reklamlar
-
çelik motordan tiger 150 alayım mı sıfırı 1790 ytl......
lütfen acil yardıııımmmm
-
01 Ağustos 2007, 12:00
Arkadaşım öncelikle bulunduğun bölgede yani Antalya'da Çelik motor servislerini yada servisini sorgula, çünkü ekonomik olarak cazip gelen bir markanın desteğini bulamadığında ,parça gerektiğinde beklemene ,dürüstlüğü inandırıcı olmayan bir ustanın sana açtığı masrafa sonradan hayıflanırsın.
Birde Çelik Motor İstanbul Sirkeci'deki teşhirini kapatmıştı (benim göremediğim başka bir yere taşımış olabilir)ayrıca fiat indirimine gitmesi
-malını satamadığını-tutulan bir marka olamadığını
-bu sektörü bırakmakta olduğunu
-2.elin çoğalmasıyla rekabet amacıyla fiyat indiriminde bulunduğunu göstergesi olabilir
Sonuçta hemen hemen hepsi değişik markalarda olsa ayni kategoride benzer parçalarla genelde 4 fabrikanın ürünü,kararını verirken bunlarıda gözetmeni dilerim,şimdiden kolay gelsin,sana malı satana kadar tüm satıcılar olumludur ama aldıktan sonra neredeyse tanımazlığa gelirler.
-
05 Ağustos 2007, 15:46
alma hocam sakın!
bir yıldır motordan bezdim artık!
-
13 Ağustos 2007, 13:27
çelik tiger bıraz sorunlu motor.aynı sekılde asya var o makıne daha ii zaten arasındakı fiyat farkı her seyı anlatıyor zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)