Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: 500 cc EN İYİ NAKED ????

Katılımcı sayısı
265. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • CBF 500 HONDA

168 63.40%
  • GS 500 SUZUKI

52 19.62%
  • ER-5 KAWASAKI

45 16.98%
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket...

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ideamı herzaman yeniliyorum üzerinde hıçbi modifiye olmayan cbf 500 le kapışırım benim makınede gs500 de modifiye yoktur fabrika cıkışı orjınaldır
    Senin makine kaç HP
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    45 hp dostum
    4.5 saniye 100km hız rüzgarsız havada son sürat 200 km hız

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ya mete abi böyle anket açılırmı ? Tabiki CBF500. Tartışmaya bile gerek yok.
    Okan ACAR

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla sen köprünün öbür yakasındasın buralara geliyon geziyon bizim haberimiz olmuyor tek tapancasın metehan arada bir biz muratla turluyoz arayıp sorma sonra klavye motorcusu ilan et kabulümüzüdür nede olsa abimiz sayılırsın hatamız olmasada hatalı olalım

Alp tunay ile maceralarınızı soluksuz izliyoruz

Valla Fun Clup açsak sanırım sallarsınız ortalığı

Motosikleti
    45 hp dostum
    4.5 saniye 100km hız rüzgarsız havada son sürat 200 km hız
    CBF500 57 hp. 1 Kere artçı olarak binmek nasip oldu.Bir kaç saniye sonra ibrenin 120km/h olduğunu gördüm.Bence sen CBF500'e hiç bulaşma, makineni kötülemiyorum ama altındaki makineyle'de onunla kapışabileceğini hiç sanmıyorum
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF500 57 hp. 1 Kere artçı olarak binmek nasip oldu.Bir kaç saniye sonra ibrenin 120km/h olduğunu gördüm.Bence sen CBF500'e hiç bulaşma, makineni kötülemiyorum ama altındaki makineyle'de onunla kapışabileceğini hiç sanmıyorum
    teşekkürler dostum
    bende kımsenin makınesini küçümsemedim burda öylesine muhabbetler olduki gs500 yerden yere vurdular ona kızdım ,
    benim için herkesin kendi motoru kendi için özeldir motosikleti ben ulaşım aracı olarak görmüyorum bence hastalık benim için bütün motorlar
    sahıbi için özeldir ,
    ben herkesin motoruna saygı duyuyorum ben motorcuyum ve hep diyorum kaç cc motor olursa olsun kullanan adam gibi motorcu olsun
    kardeş tavsiyen önerin için teşekkürler inan bana gs500 hafive alınacak makıne değil sınıfında olanlarla inan kapışır hıç şüphen olmasın ,
    teşekkürler yolunuzda farınızda hep acık olsun

Motosikleti
    teşekkürler dostum
    bende kımsenin makınesini küçümsemedim burda öylesine muhabbetler olduki gs500 yerden yere vurdular ona kızdım ,
    benim için herkesin kendi motoru kendi için özeldir motosikleti ben ulaşım aracı olarak görmüyorum bence hastalık benim için bütün motorlar
    sahıbi için özeldir ,
    ben herkesin motoruna saygı duyuyorum ben motorcuyum ve hep diyorum kaç cc motor olursa olsun kullanan adam gibi motorcu olsun
    kardeş tavsiyen önerin için teşekkürler inan bana gs500 hafive alınacak makıne değil sınıfında olanlarla inan kapışır hıç şüphen olmasın ,
    teşekkürler yolunuzda farınızda hep acık olsun
    GS500 yıllar önce hayalimdeki makineydi benim.Kapışabileceğinden hiç şüphem yok.Fakat unutmamalıki CBF500 teknoloji ve güç olarak şuan en iyi 500cc.

Bende sana kazasız sürüşler dilerim.İyi akşamlar...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda'dan bahsediyoruz Alp abi, kusura bakma ama..
    Güzelim bende kawasakiden bahsediyorum....

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki cbf 500. seçenekler içinde en güçlü motor. tipde var. diger modellere göre yere daha saglam basıyor. eee niye cbf 500 demeyim ki.
    En güçlü derken?... En sağlam basmak derken?... Modelleri karıştırmayalım...Cbf naked touring karışımı motor....Sınıfı bile yok.... Er-5 in bastığı sağlamlığın yarısı bile basamaz... Bu gibi eleştirileri yaparken tecrübe ve denemelerin olması şarttır....

Alıntı Fürek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı zaten benim amacım ER5 i harcamak...senin düldülle işim yok...sen takıl onla kanka...en azından kampanalı değil onada saygım var...ama dediği gibi o demirler blok falan artık finito eski bitik görüntüsü var kanka...napsan çara değil...ama bak makinen temizdir...yaza doğru sende birilerine kitlersin artık...
    Önce sen kendi motorunun sınıfında tartış..... Kampana nı yani arkandaki fren mekanizmasını eleştir sonra Er-5 e dil uzat.... Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş....

abi ben Kampana Kafa alpe kafayı taktım...onu bitiricem...Hondaya dil uzatamayacak bir daha...
    Değil dil başka şey bile uzatmaya tenezzül etmem kanka....Önce sıfır fiyatına bak...12.500 ytl.... Biraz daha koysam Fazer alırım.... cıbıfı naapiim....

aslında bu makinalarda bana fazla guclu gibi geliyor...keşke 400 lüklerde olsa...yani ne güclu de değil ...250 tırt geliyo 500 lükde çok agresif (Hondanın)

dede kask yok bişe yok bu nası yarış...amele yarışlarımı...kötü örnek olma siteye...atın bu adamı siteden...
    Demek güçlü geliyor.... Bir numara küçüğünü verelim...

GS500 yıllar önce hayalimdeki makineydi benim.Kapışabileceğinden hiç şüphem yok.Fakat unutmamalıki CBF500 teknoloji ve güç olarak şuan en iyi 500cc.

Bende sana kazasız sürüşler dilerim.İyi akşamlar...
    Teknoloji olarak en iyi derken kıstasın ne?.... Kawasakinin teknolojisi zayıfmı sence?....

Koskoca Suzuki yi de zayıf yaptınız ya.....

Yamaha yıkılmıştır artık..Onlarda teknolojinin tek i bile kalmamıştır size göre...

Sağdan soldan duymuşssunuz honda da honda... Adam başlık açmış en yakışıklı 500 hangisi diye....Ama peşine de eklemiş servis parça ve marka olarak hangisine güvenirsiniz diye..... Ortalıkta bir suzuki kawasaki düşmanlığı oluşmuş.... Bundan bile pay çıkarma çabasında....

Peki sadece duruş ve görünüş itibarıyla hangisi yakışıklı?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teknoloji olarak en iyi derken kıstasın ne?.... Kawasakinin teknolojisi zayıfmı sence?....

Koskoca Suzuki yi de zayıf yaptınız ya.....
    Honda CBF500 : 57 HP + Su soğutma

Suzuki GS500 : 45 HP + Hava soğutma

Suzukiyi zayıf yapan biz değil, kendi mühendisleri

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Honda CBF500 : 57 HP + Su soğutma

Suzuki GS500 : 45 HP + Hava soğutma

Suzukiyi zayıf yapan biz değil, kendi mühendisleri
    Peki sen hava soğutmalı motorların özelliğini biliyormusun?......

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

Kampana Kafa Kanka hadi teknikden çakmıyon göz zevkdemi yok...olm tabiki cbf 500 daha karizmatik...lastik ebatdı senin neyine yetmez...maldanda anlamıyon de get işine be...Sonradan ER 5 görme mezci şaşkın...hani noldu Barış abinin istediği parçaya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kampana Kafa Kanka hadi teknikden çakmıyon göz zevkdemi yok...olm tabiki cbf 500 daha karizmatik...lastik ebatdı senin neyine yetmez...maldanda anlamıyon de get işine be...Sonradan ER 5 görme mezci şaşkın...hani noldu Barış abinin istediği parçaya...
    Biliyom senin zevkini..... Bindiğin motorda gizli......
    Lastik ebatdı senin için yeterlimi?.....

Barış abinden ses çıkmadı hangi model olduğuna dair....Ne biliim ben motorun modelini?....
    zx6 var 7 var 12 var... En500 vn800 er5 nerden biliyim?.... Müneccimmiyim?...

Motosikleti
    Peki sen hava soğutmalı motorların özelliğini biliyormusun?......
    Neymiş hava soğutmalı motorların özelliği ???

Motosikleti
    Biliyom senin zevkini..... Bindiğin motorda gizli......
    Lastik ebatdı senin için yeterlimi?.....

Barış abinden ses çıkmadı hangi model olduğuna dair....Ne biliim ben motorun modelini?....
    zx6 var 7 var 12 var... En500 vn800 er5 nerden biliyim?.... Müneccimmiyim?...
    ula baltazar niye fırldaklık yapıyon kıvırıyon...2001 model er 5 dedi işte...kıvırık...valla anlamam pazartesiye bulucan...Barış abide takiptde...şaşkın oğlan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Neymiş hava soğutmalı motorların özelliği ???
    Bilmiyorsan anlatalım.... Ezberden yazmaktan daha iyidir tecrübeleri paylaşmak.....

Hızlanmaları ve gücü tam olarak vermeleridir...Kayıpsız olarak......

Daha fazlasını Fürekten dinleyelim... Nasılsa motor alimi arkadaş...Maldan anlıyor....

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla denemesi bedava bana emme ve eksoz piyanosu bulsana şu an arayan bir arkadaş varda 2001 model.. demekki 1 aydan beri boşuna yatırıyo motorunu...

Var ya aslında hiç tartışılıcak insan diilsin... Ama genede anlatayım.... Bir bak yukardaki mesaja.... Orda Er-5 varmı?....Anca yaygara yapıyon..... Barış abinin takipte olduğunu ne biliyon....

Töbe töbe....

Motosikleti
    Bilmiyorsan anlatalım.... Ezberden yazmaktan daha iyidir tecrübeleri paylaşmak.....

Daha fazlasını Fürekten dinleyelim... Nasılsa motor alimi arkadaş...Maldan anlıyor....
    Düşüncene saygı duyuyorum fakat biz 500cc lik çift silindirli makinelerden bahsediyoruz. CBR'125ten değil. Bu dediğin teknik özellik bunlar için sadece boş laf olarak kalır.

Motosikleti

Arkadaşlar hava soğutmalı motorlarda motorlarda krang miline bağlı birfan ile motor devri kadar devirle salyangoz şeklindeki kanallardan silindirlere hava gönderilir ve soğutma işlemi bircok kapalı tip gövdeye sahip motorlar da bu şekildedir motor yapıları basit ve sağlamdır.

Su soğutmalı makinalarda iyidir.Fakat,bu tiplerde nedense su devir daim sistemi ile ilgili veya aşırı zorlama hallerinde büyük problemler yaşanabilir.

Bunlar devirdaim pompasının arzalanması

herhangi bir nedenle radyatörün delinip su kacırması

radyatör soğutma fanlarının arızalanması

taşırma kabının delik ve tıkanık olması

soğutma suyunun eksik ve termostatın arızalı olması

motor bloğu içindeki kanallarda kireçlenme ve tıkanma

herhangi bir sebeple contaların asınması yanması

sonrasında motor yağına karışacak suyun vereceği zararları da düşünürsek

mangır var diyenler su soğutmaya
    mangır yok diyenler hava soğutmaya

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    peki bende cevap vereyim....kesinlikle CBF500...

fuarda ikisininde yanına gidip iyice inceledim...CBF500 gerçek bi makina gibi dururken...ER5'in yanına gittiğimde kasa olarak nerdeyse CBF250'den farkı olmadığını gördüm...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Düşüncene saygı duyuyorum fakat biz 500cc lik çift silindirli makinelerden bahsediyoruz. CBR'125ten değil. Bu dediğin teknik özellik bunlar için sadece boş laf olarak kalır.
    Ne alakası var dediğin şeyle.... CC farketmez... Motor motordur... Maksat pistonu itmek diilmi?...

Boş laf olarak kalacak o kadar söz varki... Yukarılarda herkes birşeyler yazmış.... Alınmasınlar ama çoğu boş laf.... Sadece sözde fikirler... Neyse...

Daha fazla uzatmayım.... Bir takım bişeyleri paylaşmak ta sorun bu sitede.... Anca yaygaracı olucan sallıyacan, hep geyik hep geyik.....

Az ciddi şeyler yazıyoruz onuda gayri ciddi algılıyorlar....

En iyisi bildiğin kendinde kalsın felsefesi......

Yaşasın geyik......

Artık buraya yazmıyacağım.... Konu benim için kapanmıştır... Hayırlı geceler....

Motosikleti
    Ne alakası var dediğin şeyle.... CC farketmez... Motor motordur... Maksat pistonu itmek diilmi?...

Boş laf olarak kalacak o kadar söz varki... Yukarılarda herkes birşeyler yazmış.... Alınmasınlar ama çoğu boş laf.... Sadece sözde fikirler... Neyse...

Daha fazla uzatmayım.... Bir takım bişeyleri paylaşmak ta sorun bu sitede.... Anca yaygaracı olucan sallıyacan, hep geyik hep geyik.....

Az ciddi şeyler yazıyoruz onuda gayri ciddi algılıyorlar....

En iyisi bildiğin kendinde kalsın felsefesi......

Yaşasın geyik......

Artık buraya yazmıyacağım.... Konu benim için kapanmıştır... Hayırlı geceler....
    hüüooopp mezciii...du nereye arada uğra...yüzünün rengi mor oldu be gülüm...rakamları unutmayalım...59 a 21 di sen son...hadi yavrum...Kawasakı kardeşliği ER6 cılar için var şaşkın oğlan kampana kafa ...senin er 5 at arabası...hangisi daha çok beğenilirmiş...

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)