CBF 500 HONDA
GS 500 SUZUKI
ER-5 KAWASAKI
45 hp dostum
4.5 saniye 100km hız rüzgarsız havada son sürat 200 km hız
Ya mete abi böyle anket açılırmı ? Tabiki CBF500. Tartışmaya bile gerek yok.
Okan ACAR
valla sen köprünün öbür yakasındasın buralara geliyon geziyon bizim haberimiz olmuyor tek tapancasın metehan arada bir biz muratla turluyoz arayıp sorma sonra klavye motorcusu ilan et kabulümüzüdür nede olsa abimiz sayılırsın hatamız olmasada hatalı olalım
Alp tunay ile maceralarınızı soluksuz izliyoruz
Valla Fun Clup açsak sanırım sallarsınız ortalığı
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
teşekkürler dostum
bende kımsenin makınesini küçümsemedim burda öylesine muhabbetler olduki gs500 yerden yere vurdular ona kızdım ,
benim için herkesin kendi motoru kendi için özeldir motosikleti ben ulaşım aracı olarak görmüyorum bence hastalık benim için bütün motorlar
sahıbi için özeldir ,
ben herkesin motoruna saygı duyuyorum ben motorcuyum ve hep diyorum kaç cc motor olursa olsun kullanan adam gibi motorcu olsun
kardeş tavsiyen önerin için teşekkürler inan bana gs500 hafive alınacak makıne değil sınıfında olanlarla inan kapışır hıç şüphen olmasın ,
teşekkürler yolunuzda farınızda hep acık olsun
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Güzelim bende kawasakiden bahsediyorum....
En güçlü derken?... En sağlam basmak derken?... Modelleri karıştırmayalım...Cbf naked touring karışımı motor....Sınıfı bile yok.... Er-5 in bastığı sağlamlığın yarısı bile basamaz... Bu gibi eleştirileri yaparken tecrübe ve denemelerin olması şarttır....
Önce sen kendi motorunun sınıfında tartış..... Kampana nı yani arkandaki fren mekanizmasını eleştir sonra Er-5 e dil uzat.... Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş....
Değil dil başka şey bile uzatmaya tenezzül etmem kanka....Önce sıfır fiyatına bak...12.500 ytl.... Biraz daha koysam Fazer alırım.... cıbıfı naapiim....
Demek güçlü geliyor.... Bir numara küçüğünü verelim...
Teknoloji olarak en iyi derken kıstasın ne?.... Kawasakinin teknolojisi zayıfmı sence?....
Koskoca Suzuki yi de zayıf yaptınız ya.....
Yamaha yıkılmıştır artık..Onlarda teknolojinin tek i bile kalmamıştır size göre...
Sağdan soldan duymuşssunuz honda da honda... Adam başlık açmış en yakışıklı 500 hangisi diye....Ama peşine de eklemiş servis parça ve marka olarak hangisine güvenirsiniz diye..... Ortalıkta bir suzuki kawasaki düşmanlığı oluşmuş.... Bundan bile pay çıkarma çabasında....
Peki sadece duruş ve görünüş itibarıyla hangisi yakışıklı?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bilmiyorsan anlatalım.... Ezberden yazmaktan daha iyidir tecrübeleri paylaşmak.....
Hızlanmaları ve gücü tam olarak vermeleridir...Kayıpsız olarak......
Daha fazlasını Fürekten dinleyelim... Nasılsa motor alimi arkadaş...Maldan anlıyor....
Var ya aslında hiç tartışılıcak insan diilsin... Ama genede anlatayım.... Bir bak yukardaki mesaja.... Orda Er-5 varmı?....Anca yaygara yapıyon..... Barış abinin takipte olduğunu ne biliyon....
Töbe töbe....
Arkadaşlar hava soğutmalı motorlarda motorlarda krang miline bağlı birfan ile motor devri kadar devirle salyangoz şeklindeki kanallardan silindirlere hava gönderilir ve soğutma işlemi bircok kapalı tip gövdeye sahip motorlar da bu şekildedir motor yapıları basit ve sağlamdır.
Su soğutmalı makinalarda iyidir.Fakat,bu tiplerde nedense su devir daim sistemi ile ilgili veya aşırı zorlama hallerinde büyük problemler yaşanabilir.
Bunlar devirdaim pompasının arzalanması
herhangi bir nedenle radyatörün delinip su kacırması
radyatör soğutma fanlarının arızalanması
taşırma kabının delik ve tıkanık olması
soğutma suyunun eksik ve termostatın arızalı olması
motor bloğu içindeki kanallarda kireçlenme ve tıkanma
herhangi bir sebeple contaların asınması yanması
sonrasında motor yağına karışacak suyun vereceği zararları da düşünürsek
mangır var diyenler su soğutmaya
mangır yok diyenler hava soğutmaya
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ne alakası var dediğin şeyle.... CC farketmez... Motor motordur... Maksat pistonu itmek diilmi?...
Boş laf olarak kalacak o kadar söz varki... Yukarılarda herkes birşeyler yazmış.... Alınmasınlar ama çoğu boş laf.... Sadece sözde fikirler... Neyse...
Daha fazla uzatmayım.... Bir takım bişeyleri paylaşmak ta sorun bu sitede.... Anca yaygaracı olucan sallıyacan, hep geyik hep geyik.....
Az ciddi şeyler yazıyoruz onuda gayri ciddi algılıyorlar....
En iyisi bildiğin kendinde kalsın felsefesi......
Yaşasın geyik......
Artık buraya yazmıyacağım.... Konu benim için kapanmıştır... Hayırlı geceler....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)