Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hornet 900

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Arkadaşlar naked motorlara karşı her zaman gönlüm vardı. Geçenlerde chopper ımı sattım ve de hornet 900 almaya karar verdim. Motor tecrübem iyidir.Nerede gaz vereceğimi nerede takipde kalacağımı iyi bilirim. Bir gerçek var ki 500 cc lik bir ara modelde alsam bir kaç seneye kadar 900-1000 e geçiş yapacağım. Fakat bir arkadaşımın askerlik nedeniyle 900 hornetını alma arefesinseyim.Bana bu motor hakkında bildiklerinizi anlatırsanız vede tavsiyelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. Saygılar...
    Hız tutku olmamalı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    VALLA GÖNLÜM İSTERDİ ONU ALMAYI. ama gönül işte bu, otoa da konar hornete de
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    hocam kaç model kaç km.de kaza bela varmı, ne kadar...

pazarbaşı hondada 900 hornet vardı ve 3000 km.de 2006 model ve fiyatı 13000 ytl idi buna göre ayarla bütcenı ve öle al.. ama çok güsel makina bendede bandit 600 s var satabilirsem onu alıcam nasip kısmet...ama tavsiye ederim

şunuda belirtiim 900 hornetler japon ama ispanyda üretiliyor yaniişçilik avrupa ve ben cok begeniyoeum ve japonlardan daha kaliteli herşeyiyle. ama 2. eli zayıf neden dersen bburası türkiyeeeee...

Motosikleti
    Mysugar, verdiğin bilgiler için çok sağol...2004 model 11000 ytl.Kazasız.
    Hız tutku olmamalı...

2005 model ve 5000 Km'de bir Hornet 900 almaya niyetlenmiştim bundan 3-4 ay önce ve o sırada deneme fırsatım oldu.
    Resimden görmekle olmuyor Hornet'i.Yakından görmek lazım heybetini.Tek kelimeyle deponun altından taşan o 900'lük motorunun verdiği görüntü özellikle benim gibi naked hayranlarını çıldırtacak nitelikte.

Malum Hornet 900 enjeksiyonlu,motorun sahibi çalıştırdı yanımızda verdi gazı enjeksiyon kestikçe Hornet 900 ben iyice çıldırdım.Binbir rica deneme sürüşüne çıktık Hornet'le ve vınn 230 Km dedikten sonra yol bitti.Gaza asılınca bir hızlanışı var;motorun üzerinde emanet hissediyorsunuz kendinizi.Tek yapabildiğiniz çaresizce Hornet'in hızlanışını izlemek ve gidona sıkıca yapışmak.

110 beygirlik grenajsız motor için yüksek süratler çok büyük problem.150-160'lardan sonra rüzgar çok fena yoruyor adamı.Ona dikkat etmek lazım bu motoru alırken.İlk viteslerden itibaren hızlanması mükemmel ve çoğu raceye çok rahat kafa tutar.Orjinal egzostundan çok tatlı ve tok bir ses çıkıyor.Orjinal bi Akrapoviç taktın mı o biçim ses çıkar bu canavardan.

Hornet'in tek hoşuma gitmeyen tarafı mesela CBF 250'nin deposu üstten bakınca çok seksi gözüküyor,ama Hornet'in deposu yandan ve karşıdan bakınca güzel de, sürüş anında üstten bakınca alakasız bi görünüm hissettim nedense.Depo kapağını da görmesem demirden bir bidon yapmışlar acil motora monte etmişlet diyecektim neredeyse.(Sadece benim düşüncem)

Trafikte hemen dikkat çekiyor ve çok karizma.Motor cenneti Alanya'da bile bir tane yok.Olsa o biçim karizma yani.Benim gözümde eski kasa olmak şartıyla en karizma naked önce Fazer 1000,sonra da Hornet 900.(Sonra da Z1000)

Yakıt olayıni bilemem çünkü sadece 40-50 Km binme şansım olduAma motoru alacağım zaman sahibinden.com'da ki tüm Hornet 900 ilanlarından sahiplerine ulaştım ve yakıt olayını sordum,bi tanesi vardı illallah etmişti yakıtından.Full depo ile hakkını verince motorun İstanbul'dan Tekirdağ'a varmaz demişti.Ama bu hacimdeki motoru alan birisi yakıtını çok dert etmez herhalde.

Hornet 900 sahibi adam boş adam değildir;onun için bu motordan almayı düşünüyorsanız en iyisi sahibinden.com'da ki Hornet 900 ilanlarına bakın ve oradaki ilan sahiplerini ara kibarca izah edin durumu sana yardımcı olacaklardır.

Motosikleti
    Dostum verdiğin fikirler için çok sağol...
    Hız tutku olmamalı...

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Bu yüksek hızlardaki rüzgar sorununu ben de tecrübeli bi hocamdan(cbr 1000 kullanan) duymuştum.Aynı şeylerı söylemıstı garacava abimle.Motor harika bi şey ancak grenaj sorun sanırım.Verdiğim sitede bi tane hornet var bakmak isterseniz buyrun.http://www.motosiklet.web.tr.tc/

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Öhöm, mod arkadaşlar başlıktaki horeti hornet olarak düzeltebilirler mi acaba, başka bi motor mu diye bakıyos burada
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler