Maxi Scooter alıcam yardımınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
20 Haziran 2007, 12:02
Mudurnulu arkadaş, markadan ziyade servis ve yedek parça durumlarını dikkate almanı naçizane tavsiye ederim.Olanaklarını bilmiyorum ama benim önereceğim Yamaha Xmax.Zira ben hepsini kullandım,Honda SİLVR.400 DEN sonra en rahat ve ekonomik makine,birde sorunsuz.Hayırlısı olsun.
Reklamlar
-
21 Haziran 2007, 12:50
cihangirkaracasu adlı üyeden alıntı
Mudurnulu arkadaş, markadan ziyade servis ve yedek parça durumlarını dikkate almanı naçizane tavsiye ederim.Olanaklarını bilmiyorum ama benim önereceğim Yamaha Xmax.Zira ben hepsini kullandım,Honda SİLVR.400 DEN sonra en rahat ve ekonomik makine,birde sorunsuz.Hayırlısı olsun.
Arkadaşlar Haklısınız Yamaha olsun diğer kaliteli markalar olsun görünüm heybet ve performans olarak çok güzel modeller mevcut.
Ancak gerek kullanım amacım olsun, gerek performans ve yakıt Honda bana istediğimi verecek gibi gözüküyor. Hem ekonomimi sarsmadan alabileceğim makul bir fiyatta.
Dün siparişini verdim. motor bu gün geliyor ama ben Temmuz 1 itibari ile kullanmaya başlayacağım İnşallah.
Yardımlarınız için çok Teşekkürler.
Deneyimlerimi Modeller bölümünde FES 250 nin topic inde yazmaya çalışacağım.
Keyifli sürüşler herkese.
-
29 Temmuz 2007, 20:08
Benim de benzer bir problemim var arkadaşlar: Bir tanıdığımız 98 model fes 250 veriyor. 34500 km de 3500 ytl fiyat çekti. Motoru henüz görme fırsatım olmadı ancak temiz olduğunu söylüyor(ne derece temiz olduğu tartışılır). Ben de yeni başlıyorum ve kymco,honda,daelim pat küt derken kafam allak bullak oldu. Fikirlerinizi almak isterim saygılar.
-
29 Temmuz 2007, 20:26
Kimse tavsiye etmemiş ama ben Daelim S250 yi tavsiye ediyorum. Su soğutmalı kaliteli bir motor.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
29 Temmuz 2007, 21:25
hondanın asya ıle aynı oldugu doru olabılır bence 250 cc almanda hıc bır sakınca yok kardesım neden dersen ben sureklı ısparta ve ıstanbul arası yolculuk yapıyorum (honda fes 250) harıka bır motor su ankı benzın fıyatlarıyla alakalı olarak 90 kurus yakmakta sadece eskısehırde yemek ıcın duruyorum ben yorulmasam motorun durmaya ıhtıyacı yok bu konuda ne ıstersen cevaplayabılırım sonucta honda servıs agı olsun parca olsun herseyı tatmınkar ulkemısde bence motor alırken anlık dusunmemek lasım honda sonucta aracı fırmayla gelmıyo turkıyeye honda ıle gelıyo nebılıyım mesala yamahayı bı fırma getırıyodu adını hatırlamıyorum anlasmaları bosulsa nolcak mesala bı surede olsa parca bulunamıyabılr uzun yol ıcın honda fes 250 den hıc korkma sıkıntı yasamassın bu motorlara bınmeden uzun yol yapmadan nasıl yorum yapılıyo anlamıs degılım elbettekı dıger motorların bazı ustun noktaları olabılır ama her ustunluk fıyat farkı yaratıyo hondada kampanya var bayıler 6200ytl ye verıyo hersey dahıl pendık gungor motora bı bak derım ben ordan aldı 3 ay oldu 4500 km yaptım harıka bu km nın hepsı ısparta ıstanbul gıbı 650 km lık yolda karar senın genede sımdıden hayırlı olsun
bu arada cok rahat 130 - 140 km hız yapmakta bence motor ıcın bu bıle kucumsenecek bır hız degıl nede olsa motorda kaporta gıbıyız alllah korusun herkese hayırlı surusler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler