öncelikle sıfırmı 2. elmi belirtmemişsin yani kastın yeni kasa 1000rr ise hiç düşünme git al derim eğer 2006-2007 kasa 1000rr dan bahsediyorsak ve otobanda gazlamıyorsan kesinlikle 600rr al derim (2007 kasa)
her iki motoruda kullandım 600RR gerçekten cok kıvrak cok cabuk hızlanan harika pratik bir motor. 1000rr ın 2008 lerinde yağ yakma sorunu var zaten fabrikasyon hatadan dolayı. 1000rr alırsanda sıfır 2009 almanı tavsiye ederim.
600RR alı raht edrsin ;)
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Sen takıldın bence, sence yazdığım sadece bu topik için mi geçerli?
Çalıntı başlığının altında 2 sayfa sonra "bulundu" yazıyor, okumadan etmeden cevap yazan kişi 10 sayfa sonra "geçmiş olsun inşallah bulunur" diyor.
Motorunu çaldıran başka biri bu son mesajı görür de teselli mi olur?
Kaza başlığının altında xxx yaralı hastanede deniliyor, 2 sayfa sonra vefat ettiği yazılıyor, 10. sayfada biri gelip "çok geçmiş olsun inşallah iyileşir" yazıyor.
Hastanede yatan biri es kaza foruma bakabilirse, ulan ölecem halen geçmiş olsun diyecekler ne komik muhahahaha diyerek son günlerini daha mı mutlu geçirir?
Ne ki bunun faydası.?
Sen hepsini okurdun eyvallah, ben okumadan yazanlar için yorum yaptım, kişiselleştirmeyelim.
Eğer ilerde 600 mü 1000 mi alcam diye bu başlığa bakarsan, benim mesajım da işine yarayacaktır, böyle sorupta SS motor alınıyorsa kafa gözün kırıldığına da vakıf oldun nihayetinde.
heeee takıldım ben genelde zaten bu tip olaylara takılır dururum...
600 mü 1000 mi alırsam bu başlığı tekrardan okurum belki unuttuğum bir yer vardır... insanlar tercihlerinin karşılığını iyi yada kötü yaşarlar biliyorsun ss de kafa göz yarmak parayla... tecrübe tabiki önemli çok tecrübeli insanların da düştüğüne şahit olduk...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
600rr ne marka 1000rr ne marka ? arkadaşlar özür dilerim daha yeniyim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
şimdi 600rr 600 km hız yapıyormuş 1000rr 1000 km hız yapıyormuş bir dergide okumuştum nasıl güzel gidiyorlarmı bunlar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vasco sende max 125 1000RR gordum besyuzevlerde laser kasklı biarkadas kullanıyordu gaza dokunmaya cekınıyodu.. emınım yani :D forumdan mı acaba
..................
ben cc buyutecegum 150 250 600 1000 1300 gibi gitcem
ok race ing ler cok başarılı aletler ama hangi konuda?
race ing ler bnce ulaşım araçları değildir!
BENCE!
ne için alcağını açıkca yazmışsın... yani senin alman gereken en son alet bir race
haa evin körfez pistinin bir ucunda iş yerin diğer ucunda isee
bırak 1000rr bulabilirsen 3000rr al! )))
haa derdin trafikte dengeli konforlu güvenli hızlı ve yorulmadan ilerlemek ise 600cc lilik bir naked al;)
hattaa MT03 660 ;)
saçma sapan bir vergisi var
ve sınıfına göre biraz pahalı ama
gene sınıfına göre trafik için en iyi çözm... + uzunyoldada keyifli;)
not: DAYTONA dan alma..... ;)
600rr ve 1000rr kalksada tarih olsada bu başlık silinmesin ben faydalanıp iffetiyle oynamak istiyorum başlığın
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)