kaazasız belasız günlerde kullan kardeişm
kaazasız belasız günlerde kullan kardeişm
bence dostlar 1000RR SON KARARRRRRRRRR
312 Gördü Bugün Asvalt Agladı
Bismillahirrahmanirrahim
Abi hayırdır ya niye benim topicler hortluyor bu aralar
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bence bı 600rr bıde 1000 rr al 600rr'yı Enese ver nasıl fıkır
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Bu arkadaşımız motoru aldı hatta yakında satar bi üst modelini alır
ha bu arada ne aldı derseniz 600 aldı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
selam dosdum bencede 600 her yönüyle seni düşünür karar senin
aldı aldı lastik bile yaktı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
beceee çin motoru şüleee jinlun,mondial 151 rs gibiii napacan 1000 rr veya 600rr rı yawwww.şaka bii yana tabikiiiiiii 600 rr derimm
erhancım sana bı cbr 125 yakısır hem sen onda daaha kolay lastık yakarsın kımse kafadan ttutmak zorunda kalmaz:D:D:D
bır bılmecem var sol bacagı kırık bır kurbaga gıbı motora oturan arkadasımz kımdır
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
1000rr gidecek yol arar,600rr son karar
?????????? garip bir soru ???????????? boşşveeeerrrr
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
1000cc ile 600cc arasında yakıt fazla oynamaz.bunu kesinlikle kriter almayınız.hatta 600cc de artçınız varsa daha fazla bile yakarsınız.eğerki otobanda 1000liklerin arkasından gitmeye falan kalkarsanız yine onlardan fazla yakarsınız.ben olsam 600rr tercih ederdim.racinglerin en çok etkilendiğim yönü herkesin tahmin edeceği gibi sesidir.1000cc makinalarda ses maalesef beğendiğim tarzda değil.600lük şehir içi kullanımına daha uygundur.el maniplasyonu 1000liğe göre daha toleranslıdır.600lüğün virajınında 1000liğe göre daha rahat olduğunu söylüyolar (ben çok büyük farklar görmedim ama.)ben olsam 600lük tercih ederim (eğer piste çıkmıcaksam,gerçi çıksamda 1000liği tercih edermiyim şüpheli).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)