Ben sazanlık yapıp yotube a koydum
Hans'ın teki 1000RR alana Allah akıl fikir versin diyor
Ben sazanlık yapıp yotube a koydum
Hans'ın teki 1000RR alana Allah akıl fikir versin diyor
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Sevgili CERRAHI kesinlikle 000rr tavsiye ediyorum. Çünkü seni çok seviyorum. Eminim tüm tanıdıkların seni benim kadar seviyordur.
Heraldi bu topic i başka arkadaşlar faydalansın diye açtın.
Sevgilerimle..
::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil::::evil:: familyamla tanıştırayım
suzuki honda kawasaki yamaha gibi demek istedim ama sen harbıden anlamadın coq
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
bence 600 rr.. Niyeyse 1000 lik motorlar 600 lüklere göre hantal geliyor bana.. Neden bilmiyorum ama benim için öyle..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
şu an o kadar param olsa hiç düşünmeden gözümü kırpmadan 600 rr alırım şu askerlik yakamı bi bıraksa babamın yanına gidiyorum askerden gelince seni evlendirecez diyor tabi bozuluyorum bende motor almadan kesinlikle cevabını yetiştiriyorum bi bitse bakıcaz artık
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
hayatımda 1 -2 kere supersport olark gt 250 r surdum ve bayıldım dırek 600 rr gecmek ıstıoyrum kendıme cok guvenıyorum hıc yoktan motoru ılk basta hız ıcın degıl ogrenmek ıcın almak ıstıyorum sızce benım dusuncem yanlısmı acıl yardım pls :\
Aşırı öz güven beraberinde ölümüde getirir unutma !!!
1.90 boy, 91 kilodayım... r6, yani 600cc emanet gibi duruyor altımda... artçıyla kapanamıyorum depoya... anlımdan, göğüsümden çok rüzgar yiyorum... yani kullanıcı fiziğide önemli... ama ikisindede zorlanmayacak fiziğe sahipseniz, müstahak olan 600...
600 RR kullanmadım 1000 RR 2 gün kullandım.
Bİr acemi olarak konuşuyorum. Kesinlikle istanbul için fazla. Acayip hızlı birşey. Hiç gerek yok gibi duruyor. Çok uzun düzlükler olmadığı için farkını ortaya koymasına gerek yok birde yakıtı yokmu acayip fazla. 50 liraya 150 km gidilirmi ya. benim şirket arabası megane bile 50 liraya 250 km gidiyo
adam aldı pert etti bile halen konusu dönüyor yahu
Orgazma Dudak Büktürür
Yaşıyomuyuz beyler 😁
CERRAHI Çevrimdışı
Son girişi
04 Aralık 2015 16:13
Sıkıntı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)