Slm ben kanuni tiger motorumu sattım ve mondial almayı düşünüyorum fakat bu iki model arasında kaldım ikisininde fiyatları aynı ben 150 kn düşündüm çünkü benim için performans önemli 150 kn daha iyi performans verir diye düşündüm
Slm ben kanuni tiger motorumu sattım ve mondial almayı düşünüyorum fakat bu iki model arasında kaldım ikisininde fiyatları aynı ben 150 kn düşündüm çünkü benim için performans önemli 150 kn daha iyi performans verir diye düşündüm
aynı ürün sınıfında kyco ck125 de seçenekler arasında düşünülebilir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
başka önerisi olan yokmu? kymco nasıl bir arka sağlammı o motorun tipi hoşuma gitmedi ama :(
CK125 için kurye kullanımında pek sorun çıkarmadığını biliyorum. 100.000 km garantisi var. bunun dışında forumda pek bilgi bulamadım. başka forumlarda amortisör sertliği konusunda bir kaç mesaj var.
önüne bir bütçe çıkarıp 150 KN, 125 KT, YBR126, CK125, CBF 150, Windy 125 modellerini gözden geçir kullanım amacına ve bütçene uygun olanı seç.
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
öncel,kle ilgilendiğin için tşkler bütçem 2600 ytl civarında max ben esnek yumuşah amortisörlü ve rahat güçlü bir motor istiyorum ve çok arıza çıkarmayacak bir motor
dostum alma sakın bu kymco yu. biizim burda birinde var adam aldıgına cok pişman
ANKARA MT
CK 125 kullanan kişinin pişmanlığı nedir.
mondial alanlarda da pişmanlık var. kronik arıza olarak neler veriyor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)