Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Breton 125 mi, Mondial 125 UAG mi?

REKLAM ALANI

Ben aranıza yeni katıldım, hepinize merhaba. Daha önce moped kullanıyordum, şimdi 125 cc birşey düşünüyorum. Kanuni Breton 125 ile mondial 125 UAG arasında bir karar veremedim. İkisi de birbirinin birebir aynısı görünüyor.Bu motorları kullananınız varmı? Performans, yedek parça, servisleri vs. hakkında bilgim yok. Özellikle Breton 125 ile ilgili yazılmış pek bir forum yazısına da rastlayamadım. İnternet sitelerinde Kanuni' nin fiyatı 1800YTL, mondial ise 1500YTL olarak belirtilmiş. Benim ayırabileceğim bütçe de aşağı yukarı bu kadar. Selamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    arkadaşım mondiali tercih ettt cunku 125 AG çin malı idi şimdi uag cıktı ve çin deil %100 türk malı

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    ikinci el yaklaşık 30 000 km titan almayı düşünmüyorsan mondial derim. bu paraya alınabilecek bence en iyi sıfır motorlardan birisi
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

motosiklet demek özgürlük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla arkadaşım ben kanuni derim çünki kanuni yıllardır var ve güvenilir bir firma her şekilde müşterisine yardımcı oluyor gerekirse yol yardımı bile gönderiyor ve kaç senedir motorlarından hiç bir şekilde problem çıktığı görülmemiştir servis ağı yaygın ve malzeme kalitesi daha yüksek bende hem kanuni hemde mondial servisliği var bana kanuni fazla para vermesede ben kanuni derim

yorumlarınız için teşekkür ederim.sanırım bu motorlar pek tutulmuyor.ortalıkta pek göremiyorum çünkü.ama benim hoşuma gidiyorlar ve ikisinden biirini alıcam.bir de mondial 125 UAG nin % 100 türk olduğunu belirtmişsiniz. bu ne derece mümkündür?

Motosikleti
    mondial UAG % 100 yerli değildir YERLİ MONTAJDIR
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Kanuni Breton 125 ve Mondial 125 UAG yi kullanan arkadaşlar varsa (ya da herhangi birini) onların da yorumlarını dinlemek isterim. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Motosikleti
    iki motorda birbiri ile ikiz derecesinde aynıdır. tek sorun malzeme kalitesi, montaj işçiliği ve servis ağının size yakın olan noktasıdır.
    yapı olarak honda CGL 125 modelinin kopyasıdır. yalnız malzeme ve işçilik olarak honda gibi olmayacağı açıktır.
    site içinde kullanan pek kimse yok fakat tanıdık motor servisleri ile görüşülerek malzeme kalitesi ve işçilik üzerine bir şeyler öğrenilebilir.
    ikiside yerli montaj olarak geçtiği için düşük vergi dilimindedir.

Motosikleti
    900 cc

mondial derim

arkadasım gözün kapalı mondial al bence.bende de var 125 uag ve deli gibi kacıyo motor.kendi sınıfındaki diğer motorlardan cok daha iyi..gaz tepkileri inanılmaz.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Aramıza yeni katıldıysan önce forum kurallarını oku. Sonra da şuna göz at: http://www.motosiklet.net/forum/mark...erekenler.html
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)