boşverin arkadaşlar hepimiz motorcuyuz konu tema sapıttı zaten .kazasız belasız sürüşler hepinize
boşverin arkadaşlar hepimiz motorcuyuz konu tema sapıttı zaten .kazasız belasız sürüşler hepinize
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
2 teker kullanan herkes gerçek motorcudur bunun enduro felan gibi ayrımlar yapılması bence yanlış ama madem açtın söyleyim tabikide racing ciler gerçek motorcudur
her geçen gün her yeri asfalt yapıyorlar, artık toprak bulmak zorlaşıyor. dünyadaki motor satışlarına baktığınızda cadde motorlarının sayısı gittikçe artıyor ve toprak yol için olan motor satışları gittikçe azalıyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
sormuşsun ve cevabını vermişsin ama bence sana göre öyle
bence bu tutkuyu paylaşan herkes motorcu ister 50 cc olsun ister 1500 cc tarzı ne olursa olsun
yolun bittiği yerde enduro başlar demişler
Ride your way
bende curiuser ciler gerçek motorculardır deyimde olay biraz alevlensin..bizler motordan keyif almasını biliriz..özgürce gezmek..nikelajları parlatmak uzun yollara vurmak bizim işimizdir..yaaa arkadaşlar böyle bir ayırım olabilirmi çocuk misali benim babam senin babanı döver..2 teker üzerindeki herkes gerçek motorcudur..yüzünü rüzgarın yaladığı herkes gerçek motorcudur..bu birazda yaş ve boy meselesidir..hadi 172 boy 95 kiloyla beni enduruya bindir ayaklarım havada kalır..eeeeeee yaşımda 50 racinglerede binemem belim ağrır sürat sevmem vs vs..geriye ne kaldı cuiruser..tam benlik ayaklar yerde gezi için ideal..keyifte alıyorum..allahtan başka ne isterim..böyle bir sıralamanın yapılması kanımca pek doğru değil..
Motorcu deyince benim aklıma chopper geliyor.Kısaca cruiser lar motorcu demektir.Bu böyle gelmiştir.Böyle gider.Ha bu arada biz race kullananlara gelince.Bizimkiler başka bir boyut.Anlatsam sayfalar yetmez.Race cilere motorcu demeyin.Bizimki başka bir boyut.Kıskanmayın.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Bizde motorcu değiliz diyelim o zaman.Siz motorcuların yolu daima açık olsun
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Kıskançlık sınıf ayrımcılığı yok yurdum insanı yine başlamışsınız negatif açılardan konuyu bombalamaya
Burda motor=özgürlükse hangi tip insan yapımı mankina seni özgür yapar ,yada şöle diyelim özgürlüğün bittiği sınıra hangisinde en çok yaklaşırsın...
motor tecrube işidir tecrubesi olanlar gerçek motorcudur. yeni başlanlarda zamanı gelince gerçek motorcu olurlar.
bluewind Ben daha önce cruiser motora bindim, şimdi de race motora biniyorum. Yaşım ilerleyince de enduroya binmek gibi bi düşüncem var. Şimdi ben noluyorum, yaşım ilerleyince mi gerçek motorcu olucam Senin için özgürlük dağ tepe dolaşmaktır, benim için özgürlük yolda 250 km ile gitmektir, onun için özgürlük cruiser motoruyla şehir içinde püfür püfür gezmektir. Bence göreceli bi durum bu.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Her tipten motosikleti kullanmış kişiye Motorcu derim ben...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Şu motorcu tabirini de bir değiştirsek ne güzel olacak.
Çok abes bir isim motorculuk.
Nisbeten katılıyorum ama bence 2 tekerleği olan ve arasında motoru bulunan bir şeye binen ve bundan zevk alan keyif alan herkes ama herkes motorcudur. bundan tam 25 sene önce mobiletle başladık bu serüvene ondan önceside 7 yaşından beri bisiklet sevdamız vardı. Bence: her boş kaldığınızda, her içiniz daraldığında her sevindiğinizde, her yolculuk hayali kurduğunuzda aklınıza gelen ilk şey motosikletse siz de motorcusunuz. Motosiklet sevgili gibidir her şeyi onunla paylaşmak yaşamak istersiniz. Yanınızda değilse eksik hissedersiniz. başka araçlara binmek ihanet gibi gelir zevk alamazsınız. Ama unutmayalımki motosikletin markası, modeli tarzı ne olursa olsun temelde, prensip olarak aynı mantıkla kullanılırlar. Tek kelimeyle motosiklet özgürlüktür ve enduro biraz daha fazla özgürlük demektir.
Enduro tarz olarak daha özgür bir tarz olduğu her halde belli fakat motorun her çeşidi özgürlük sunuyor, o nedenle ayrım yapmamakta fayda var...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Gerçek motorcu motor ayırt etmeyen motorcudur...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
vay be adam kelimesi kelimesine aynisini yazmis
`Gerçek motorcu motor ayırt etmeyen motorcudur...`
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bu sitenin zaten en büyük sorunu okumadan cevap yazmak güzel kardeşim,bi topik var aç ne diyo bu motorcu kim diyo hmmm ayrımcı bu şak şapıştır bişey tamam kapat devam et diğer forumlara....
Gerçi hata bende iki üç cevap dışında kimse neden bahsettiğimi bile anlamamış ne topik açıyosun ...
kimi motorcuya takılmış kimi ayrımcılığa ki alttakinide yazıp topik başlığınının hatasını düzeltmeye çalıştım.
Burda motor=özgürlükse hangi tip insan yapımı mankina seni özgür yapar ,yada şöle diyelim özgürlüğün bittiği sınıra hangisinde en çok yaklaşırsın
Gerçek Motorcu Hangi Tip Motoru Kullanandir?cevap Enduro basligi ve sizin cevabinizi okudum ona istinaden yazdim..
altta cevap vericeginize ustteki mesaji edit edebilirdiniz ki bizde boyle bi yanilgiya dusmezdik..
not:enduro ve/veya naked esittir ozgurluk..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)