Alakaya maydanoz artık ya.......
Alakaya maydanoz artık ya.......
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
bu gün gene doğanın sınırlarını zorlarken motorsuzluk canıma tak etti o mükkemmel ötesi yollarda bi cross la gitmek varken ben yürüyerek gidiyodum 4 milyar param olsa elimde hiç beklemeden bi honda xl 200 alıcam ama yok :( yollar süper sanki elle uğraşılmış gibi ard arda iki metrelik rampalar var bursa dan olan varsa çalıkuşundaki karakterin yaşadığı köyün yoluna gitsin bursa / yıldırım / teleferik zeyniler köyün bitimine kadar motorla gidin sonrasında motorları koyun bir yere korkmayın ayı domuz kurt kartal dan baska hiç bi varlık yok bide siz ;) sonrasında eğer sağlşam vücutlu iseniz uludağa kadar çıkabilirsiniz şahsen ben yaşıyan bilir kaplıkayadan bugün sabah altıda yola çıktım bi saat oluyo geleli yürüye yürüye oteller bölgesine gidip geldim gelişte zeyniler yolundan geldim şelalaede yüzdüm biraz bu yolları motorumla gitmek istiyorum ama para yok kardeşim :(
motor suren herkes motorcudur ama hangısı en tecrubelı ve hangısı motor hakkında bnılgıye sahıp dersenız : racıng dır cunku onların egıtımı daha bılgılı oluyor ve hızlı gıttıklerı ıcın tecrubeye sahıp olmaları gerekıyor egıtımlerınde o yuzden daha ayrıntılı alıyorlar dıye dusunuyorum...
Motorda son nokta Enduro'dur.. Ötesi yoktur. Eğer bu açıdan bakacaksanız hem büyüklük, hem kullanım, hem rahatlık konusunda endurolar diğer tüm modellerden çok daha ileridir.
Ama gerçek motorcu enduro kullanır diye birşey yok. 2 tekerleğe gönül vermiş ve bunun sorumluluğunu sırtlayabilen herkes GERÇEK motorcudur!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Gerçek motorcu, motor kullananların tümünü motorcu olarak gören ve buna saygı duyandır.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Levent abi, son sözü söylemişsin, budur diyorum.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Gerçek motorcu mu olur motora binen herkes motorcudur ama motor seçen ve küçük motorları aşağılayan motorcu değildir. O kompleksçidir
motorcu deyimi ne akdar ilginç kaçsada ne tür olursa olsun aracını sürerken rüzgarı hisseden bu rüzgardan haz duyan herkes motorcudur.
Çocukken bisikletle başlayan 2 teker sevdası insanların isteklerine göre enduro cruiser race naked v.s. gibi şekillenir. Her türün diğer türlere göre üstünlükleri ve zayıflıkları vardır.
Ama şudur budur demek en güzeli budur işte motor budur gibi konuşmalar abesle iştigaldir. Bu tür ayrımları yapanlar (tür, cc, scoter v.s.) ya arkadaşlarını gaza getirmeye çalışanlar ya motosiklet kültüründen anlamayanlar ya da ortalık bir karışsada şenlenelim diyenlerdir. Motosikletiniz ne olursa olsun korunmanız dikkatiniz bakımlarınız yerinde olsun gerisi boş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)