►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hocam görüşlere değer vermiyceksen neden subjektif konu seçip başlık açıyosunki.İlla senin anlatmak istediğini anlamak zorunda değilim dimi?.Anladığım kadarıylada cevap yazıyorum işte.Ben belki safın biriyim ve ilk tepkimi yazıya döküyorum.Senin yapman gerekende ne anlatmak istediğini açıklamak.Sen sadece kendi kriterine göre motorcu tanımlıycaksan çok tepki alırsın.Ve bu başlığıda onu düşünüp açman gerekirdi.Okuyana ne kadar okuma sorumluluğu yüklüyosan başlığı açan olarak belki 100 misli sorumluluğuda sen alıyosun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bence ss motorlardır.ben kendimi bu motorlarda özgür hissediyorum
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
tamam pes................dark kardeşim
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Yahu ne kızıyorsunki.Sordun söyledik.Hatamı yaptık.Şaka bir yana o halde şöyle açıklık getirelim.Yüzüne rüzgar vurduktan sonra ne kullanırsan kullan önemli değil.Bazen ben arkadaşın fazer ını alıyorum.Oda acaip zevkli geliyor bana.Motor kullanmak hoşuma gidiyor.Beni motosiklet özgür kılıyor.Mobilet tarzı.scooter yada race olması önemli değilki.Hepsini kullanırken özgür hissediyorum kendimi.Rahat ediyorum.Bir scooterın manevrası,bir touringin yüksekliği ve bir race in hızı hepsi farklı duygular.Ve hepsi keyifli duygular.İllada birini seç derseniz...Race diyom işte.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
gorkem kafamdan gecenin aynisini yazmisin..dolayisiyla benle aynisini yazmisin..:D
(ama benden once davranmisin of neyse iste)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
işte fedakar ss ci frog.haklısın.öz eleştiri yapayım dedim.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
bana görede gerçek motorlar naked ve turinglerdir...enduro hiç kullanmadım ama artçı olarak XT660 NX4 Falcon'a binmişliğim var...bu tarz motorlar caddede zayıf kalıyo malesef...chopper'cılar kızıcak bana belki ama benim gözümede choppler'lar motor olarak görünmüyo...tuhaf tuhaf ses çıkartan hantal sırf gösteriş için tasarlanmış motorlar...
kısacası zevklerle renkler tartışılmaz...biri chopper hastasıdır...diğer naked...bir diğeri touring...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Buyur bak, burda asfaltta yok Eduroda
aynen dark...
exile olaya son noktayı koymuş zaten
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
bence gerçek motorcu bisiklet sürendir.. neden? çünkü henüz motosiklet alamadım ve 2teker tutkumu azda olsa bisiklet hafifletiyor..
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Motoru ne model olursa olsun hayatının olmazsa olmazı gibi hisseden , motoruna aşk derecesinde bağlı olan insan gerçek motorcudur .
bnce her motor kullanana motorcu denmez bunu tam layıkıyla yapıp bu ısden zewk alan, motoruna deger werene motorcu denir.. oyle motoru alıp sadece işimi gorsun gerısı onemlı degıl diip motoru hor kullanıp sonrada donup arkasına bakmayan boswermıs ınsanlar motorcu deıldır benim açımdan..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
kimin neyden keyif aldığına göre değişir diyeyim bende..race kullanmayı sevmiyorsam o bana özgürlük, heyecan, zevk vermiyosa bi anlam ifade etmez..
ama bi yerde sana katılıyorum bluewind.. çünkü enduro kullananlar hızda yapar , çamurdada gider,dağ tepede gider,asfaltta gider..hiçbir kısıtlaması yok..engel tanımaz yani..chooper kullanıyorsan dağa tırmanabilrmisin ? ? evet tırmanırsın belkide ama cross gibi olurmu hayır..asfaltta bir cruiser bigi süzülürmü cross hayır..ama herikisinide kaliteli bir enduro yapabilir..
baştada dediğim gibi eğer dağ tepe tımanmak bana zevk vermiyorsa enduro bişi ifade etmez. MOTOSİKLET TARZ MESELESİDİR..
ha motorcumuyum değilmiyim kavramı üzerinde durmuyoruz zaten..motosiklet kullanan bundan zevk alan herkes motorcudur bence
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)